Svar til: Flow på banen med nu 8 starter/h.

Forsiden Fora Forslag Flow på banen med nu 8 starter/h. Svar til: Flow på banen med nu 8 starter/h.

#12728
Pia Pedersen
Moderator
golfklubben

Hej Vagn. Tak for dit input. Vi følger selvfølgelig op på, hvordan det går efter vi har indført kortere interval mellem teetiderne. Som skrevet i seneste nyhedsbrev, så er der massiv interesse for golfsporten og alle spiller mere, behovet for teetider er steget meget.

I weekenden var lørdagen max. belagt, hvilket nok var en kombination af stor spillelyst, vejrudsigten for søndag, og at vi tilmed måtte lukke banen i morgentimerne indtil kl. 8.30 pga. rimfrost, så disse spillere måtte booke senere teetider.

Undertegnede var selv på anlægget fra kl 10.00 til kl. 15.30, spillede i en 4 bold fra kl 10.30. Vi var rundt i 4 timer 10 min, med kort ventetid på hul 4 og hul 14. Det vil jeg betragte som en normal tid/ventetid for en teetid i primetime på en fuldt besat lørdag formiddag. Af det jeg kunne se omkring mig, og dem jeg talte med, efter vi kom ind, så var det – belægningen taget i betragtning – gået godt hen over formiddagen/start eftermiddag. Der var ingen, der havde brugt mere end 4 timer 10 min på runden. Problemet er åbenbart opstået senere på dagen.

Der var 100% belægning lørdag formiddag, 0% søndag formiddag. Vi beder jer have tålmodighed med tiltaget, så vidt muligt hjælpe til med at få det til at lykkes. Vi følger som sagt op på det, vil gerne høste noget mere erfaring over længere tid.

Hilsen Pia