Golfsimulator med Trackman

Som omtalt i bestyrelsens nyhedsbrev har vi i denne uge fået installeret en Golfsimulator med Trackman i lokalet foran sekretariatet.

I GolfBox´s vanlige tidsbestillingsvindue vælger du ressourcen: Golfsimulator – Trackman. Her kan du, som medlem af klubben booke boxen med en times interval. Du kan træne individuelt eller spille flere sammen på 53 forskellige golfbaner.

Prisen per time er 80 kr, som skal forudbetales ved bookning. Skal I spille flere sammen, i flere timer, så booker du/I, det antal timer, I skal spille, og fordeler pengene imellem jer.

Simulatoren starter du op ved at trykke på den orange knap på terminalbordet, alt starter automatisk op. Følg instruktionerne på skærmen.

OBS: I SKAL anvende de bolde, der ligger i kurven i lokalet.

Bagbeklædningen bliver ødelagt, hvis I anvender farvede, beskidte eller mærkede bolde.

Tryk på den orange knap igen, når I er færdige, det lukker terminal, projektor og Trackman ned. Husk at rydde op efter jer og samle boldene sammen, så det hele står klar til dem, der har booket den næste tid. Hjælp os med at passe godt på udstyret.

Med Trackman kan du måle flere elementer i dit sving. Vi vil anbefale dig at booke en instruktion med en af trænerne, som selvfølgelig ved alt om, hvad informationerne kan bruges til, og hvad du skal arbejde med for at optimere dit sving.

Kontakt trænerne på email: lindhardtgolf14@gmail.com eller tlf. 2464 5218.

Her i vintermånederne er der adgang til bygningen fra kl 7-18. Skal du spille udenfor dette tidsrum, skal du anvende nøglebrik for at komme ind. Har du allerede en nøglebrik til bagskabsrummene, så fungerer den også til hoveddøren i sekretariatsbygningen. Du kan få en nøglebrik i sekretariatet mod et depositum på 100 kr, så har du adgang til bygningen fra kl 6-22.30.

God fornøjelse!

Sekretariatet/Pia