Nyheder fra siden

Nyheder

Her er en kort opdatering på, hvad der sker med de forskellige bygningsforbedringer, vi har i gang.

Den nye bygning

Dansk Handicap Forbund har meddelt kommunen, at de ikke vil modsætte sig beslutningen, hvis kommunen vælger at imødekomme vores ansøgning om dispensation. Et handicaptoilet, som vi tidligere har redegjort for, der ikke er behov for i den nye bygning. Vi har et i caféen, der hvor behovet er.

Afgørelsen, om hvorvidt vi skal opføre et handicap-toilet i den nye bygning, afventer nu en politisk beslutning fra Furesø Kommune den 9. maj.

Cafétoiletterne

Alle tre toiletter trænger til en gennemgribende renovering. Det fik vi tilbud på fra to leverandører i løbet af vinteren. Tilbud, som gjorde, at vi efterfølgende besluttede at lade vores rådgiver på den nye bygning – AG5 udarbejde et forslag, der tids- og materialemæssigt vil hænge sammen med toiletterne i den nye bygning.

Det indebærer, at renoveringen ikke, som håbet, bliver gennemført til denne sæson, men først kan igangsættes efter sæsonafslutning. Som flere har ønsket, opsætter vi ny folie på vinduerne til handicaptoilettet.

Caféen

Mødelokale på 1. sal er inddraget til serveringsområde for at imødekomme ønske om mere plads ovenpå.

Indtil ny bygning står færdig afholdes udvalgsmøder primært i lokalet bag sekretariatet.

Udslagshuset

Er færdiggjort indvendigt, porte isat, så det er i fuld drift både til indendørs træning og udendørs mod range.

Udendørs mangler vi at få huset malet op.

Starterhuset

Er flyttet ned ved 1. tee. Det skal renoveres og males. Det går vicevært Kent i gang med de kommende uger.

Huset skal efterfølgende også males. Informationsskærm er bestilt, den bliver sat op, så snart vi får den leveret.

Buggyskure

De gamle buggyskure er blevet rettet op og beklædt med nyt træ. Skurene skal også males, så de får samme udseende som de nye buggyskure.

Du kan hjælpe os med at passe på banen ved at tage en såkaldt divot-pose med sand og græsfrø med ud på din runde, til at fylde turf-huller op med. Tak for hjælpen.

Turf huller på teestederne kræver lidt mere opretning, så dem tager greenkeeperne sig af.

Fredag den 12. maj afholder vi i samarbejde med Cykelnerven golfturnering til fordel for forskning i sclerose.

Prisen for deltagelse er 4.400 kr eksklusive moms for et 4-mands hold. Heri indgår både greenfee, præmier, morgenmad, frokost og en lækker goodiebag til alle.

Alt overskud fra dagen går til Scleroseforeningen.

Kontakt Sponsor- og Eventansvarlig Stefan Ravnholt, hvis du eller dit firma er interesseret i at støtte op om den gode sag. Tlf. 2789 7767 eller e-mail sr@salgforalle.dk.

Kunne du tænke dig at repræsentere Danmark ved et VM for helt almindelige klubgolfere?

Lørdag, den 29. april lægger vi bane til den første runde i World Amateur Golfers Championship (WAGC) 2023. 

WAGC spilles i 5-rækker, fra hcp 0-5, 5-10 osv. op til hcp. 25,4. Man kan godt deltage med højere hcp, men skal spille fra hcp 25,4. Der spilles slagspil med 100% hcp.

De fem rækkevindere går videre til Landsfinalen på Lübker d. 4.9. De fem rækkevindere her udgør det landshold, der skal til Phuket d. 3.-12. november 2023. Det koster kr. 350 at deltage (og evt. green fee). Alle deltagere modtager 3 bolde fra Titleist, og der er præmier fra ZONE på tværs af rækkerne til de 4 bedste, og nærmest pinden fra K-Finans. Turneringen er tællende til ”Morocco Masters – ranglisten”. 

Turneringen er både for klubmedlemmer, som alene betaler deltagergebyret, og for green fee gæster, som dertil betaler reduceret greenfee på 350 kr. på dagen.

Tilmelding  HER

Kom og prøv – Golf er for alle

Tag din ægtefælle, kæreste, ven, forælder, nabo, kollega eller dit barn med. Golf er en sport, I kan dyrke sammen på tværs af generationer. Kom til et uforpligtende og gratis møde med en af Danmarks største sportsgrene.

Vi står klar på Golfens Dag, søndag, den 23. april fra kl. 10:00 – 12:00 med udstyr, træningsfaciliteter, trænere og frivillige medlemmer, som deler deres golftips og erfaring med det sportslige og sociale liv i klubben. Klubben byder derefter på en sandwich og drikkevare.

Tilmelding er nødvendig på e-mail eller telefon 4447 2124. Vi glæder os til at se dig!

I vinterens løb har vi fået fældet træer, renoveret og bygget om mv. Her er noget af det, I vil opleve, når I starter sæsonen:

Udslagshuset

Det er som bekendt blevet renoveret, bygget om og indrettet med to simulatorer, som der har været rigtig stor søgning på. Vi har nu også fået sat portene i, så indretningen kan bruges fleksibelt hele året. Huset skal også have en omgang maling mv. udendørs.

Nedgravning af kablerne til robotterne og boldmaskinen har greenkeeperne re-etableret, så det kan være klar til sæsonstart.

Starterhuset

Vi har i mange år talt om, at vi gerne vil bevare det fine, solide hus, som i sin tid blev sponsoreret af tre mangeårige medlemmer, Arne Max Pedersen, Bent Christensen og Bjarne Juul Hansen.

Placeringen er tilbage fra boldrendens tid, og efter den blev afskaffet, er huset hverken blevet benyttet eller vedligeholdt.

Vores stærke greenkeeper team har påtaget sig at flytte huset ned i nærheden af 1. tee og derefter renovere det. Vi forsyner det desuden med en infoskærm. Vores frivillige startere til Danmarksturneringen og i weekends/på helligedage får nu tag over hovedet, når de er på job for klubben.

Beskæring og fældning af træer

Vi vil helst bevare så mange træer som muligt på vores bane, men nogle har vi måtte tage afsked med efter rådgivning fra en trækonsulent og nogle for at løse andre problemer.

På hul 1 og 2 er søen åbnet mere op. Bag green på hul 1 har vi valgt at fælde 2 af de 3 træer, der stod i højre side. De kastede skygge ned over greenen, der i morgener med rimfrost gjorde, at vi måtte vente længere med at åbne for spil.

På hul 18 bliver I ved indspil til green mødt både af nogle amputerede træer og af resterne fra det hule træ, der ser ud som om, vi har tabt dem i miljøzonen. Det er helt bevidst. De skal fungere som insekthotel og fremme biodiversiteten, som er et fokusområde i Furesø Kommune, og som vi, som bruger af et stort naturområde, skal bidrage til.

Stubben fra det syge træ er fræset bort. Hullet bliver dækket med rullegræs.

De amputerede træer i venstre side, skal nok blive pæne igen. Trækonsulenten måtte fjerne mere end først forventet, da der var sygdom i dem.

Bolde i søerne

Vi har haft besøg af firmaet, der dykker efter bolde i søerne, igen. I august sidste år hev de 12.000 bolde op. De har lige været forbi her i marts, resultatet blev denne gang yderligere 6.500 bolde!

For mange birdies

De enorme mængder gæs, I ser overalt i naturen i år, er et stort problem på golfbanerne. Vi har opsat en bird-alert igen, som vi indstiller, og flytter rundt på i håb om at skræmme gæssene væk fra banen. Vi skal selvfølgelig stadig tage hensyn til naboerne omkring os, så de ikke bliver generet af lydene.

Hvis du er interesseret i at høre mere om arbejdet på banen, kan du melde dig til

Stand up med Chefgreenkeeper

Greenkeeperne arbejder i øjeblikket med fuld fokus på at gøre bane og træningsfaciliteter klar til sæsonstart. Desværre er vejret ikke rigtigt samarbejdsvilligt. Hele marts måned har det enten været meget koldt inkl. sne eller, som nu, meget vådt.

Lige nu håber vi, at vi kan åbne 18-huls banen til sommergreens, når greenkeeperne går på weekend fredag den 31. marts kl. 14. Det bliver i første omgang nødvendigt med visse begrænsninger:

  • Spil med bærebag, banen er meget våd.
  • Måtter på teestederne på hul 1 og par3 hullerne, da der ikke er vækst nok i græsset til at det reetablerer sig efter opslåede turfs.
  • Fortsat spil med oplæg på fairways.
  • I tilfælde af rimfrost i morgentimerne lukker vi banen indtil frosten slipper greens.

Fortsæt med at læse “Udsigterne til baneåbning”

Proshoppen har fuld åbningstid fra lørdag 1. april, og vi glæder os til at se jer.

Mandag-fredag 9-18

Lørdag, søndag og helligdage 9-15

Vi har en masse nye spændende varer i butikken som vi glæder os til at vise jer. 

Herretøjet er fyldt med lækre nye styles fra Footjoy, Under Armour, Lyle & Scott og Galvin Green. Dametøjet har nye friske farver og styles fra Daily, Röhnisch, Footjoy og Under Armour. Kig forbi og bliv inspireret. Vi har gode priser på bukser både dame og herre og køber I 2 par er der 15% i rabat.

Fortsæt med at læse “Shoppen åbner sæsonen”

Nyheder fra Facebook

Værløse Golfklub

Værløse Golfklub blev stiftet i 1993, og er med sine ca. 1.100 medlemmer den næststørste idrætsforening i Furesø Kommune. Golfbanen er tegnet af banearkitekt Jan Sederholm, og blev indviet i 1996. Den er anlagt i et åbent og meget smukt kuperet moræne-landskab grænsende op til Ryet Skov. Det er en bane, hvor vinden spiller en stor rolle, og afhængig af dens retning og styrke præmieres præcisionsspil fremfor længde. Den spiller, der tænker sig om, vil have størst chance for at komme hjem til klubhuset med en lav score. Det er vores mål, at banen altid skal stå i den bedste udgave af sig selv, og vi investerer løbende i udvikling og forædling af banen og beplantning på området. Vi håber, at alle, der spiller på Værløse Golfklubs bane, vil føle, at de, udover spillet, har fået en dejlig naturoplevelse på en golfbane, hvor klubben gør sit til at fremme og bevare flora og fauna.
Værløse Golfklub
Værløse Golfklub
Herrerne tager med glæde en for holdet i dag ☔🌧. Banen har hårdt brug for det 🌱
Værløse Golfklub
Værløse Golfklub
En putter er ikke bare en putter.
Værløse Golfklub
Værløse Golfklub
Værløse Golfklub
Endelig forår - til forårsturneringen, god timing 😎. Glade vindere og øvrige spillere i gården efter søndagens slagspilsmatch.
Værløse Golfklub
Værløse Golfklub
Når dette sker, skyldes det normalt, at ejeren kun har delt det med en lille gruppe mennesker, har ændret, hvem der kan se det, eller har slettet det.
Værløse Golfklub
Værløse Golfklub
Fantastisk morgen. Vi har netop sendt 60 glade sponsorer ud til Cykelnervens golfturnering til fordel for Scleroseforeningen. Hele overskuddet på dagen går til forskning i Sclerose. Alle ansatte/forpagtere har givet den en ekstra skalle her til morgen, så vi nyder en bid brød på terrassen nu, hvor spillerne kæmper derude 🏌️‍♀️🏌️‍♂️⛳️