Nyheder fra siden

Nyheder

I år har vi som noget nyt tilbud på forudbestillinger af klubpolo med VGK logo på. Normalpris inkl. brodering er 479 kr. 

Tilbud: Ved forudbestilling senest 7. april er prisen 399 kr.

Poloen findes både i en figursyet damemodel og en herremodel i farverne rød, lyseblå eller sort.

Damestr.: small, medium, large og XL.

Herrestr.: small, medium, large, XL, XXL og XXXL.

Bestil din model, størrelse og farve her

Bestillingen/betaling er bindende efter 7. april.

Forventet levering 1. maj.

Proshoppen

Lindhardt Golf

Der er endnu lidt tid til den danske udendørs golfsæson starter. Men vores faste samarbejdspartner Golfplaisir tilbyder en fordelagtig kickstart af sæsonen sydpå:

 1. De tilbyder 1.500,- i rabat på udvalgte standard ugerejser til Spanien
 2. Alternativt 500,- i rabat på flyrejse – tur/retur Alicante, Malaga eller Faro!

Men da de netop nu kører kampagne på golfrejser til Alicante destinationerne La Sella og Villaitana og tilbyder 1.000,- i rabat, har klubmedlemmer mulighed for at få yderligere 1.500,- i rabat – hvilket vil sige en samlet rabat på 2.500,- for en uges golfrejse sydpå – det er et uhørt godt tilbud og det er først til mølle princippet der gælder!

Det kunne f.eks være til:

 • Villiatana: første afgang ✈ 18. februar: 7.495,- (1 uge, ½ pension, 5 heldagsgreenfee, transfer og transport af golfbag med i prisen 👍)
 • La Sella: første afgang ✈ 4. marts: 8.495,- (1 uge, ½ pension (1 glas til maden), 5 heldagsgreenfee, 1 gratis adgange til spa-anlægget, transfer og transport af golfbag med i prisen 👍)

Rejserne bookes på Golf Plaisirs hjemmeside og du kan læse mere om de enkelte afgange og kampagnekoderne i det vedhæftede dokument.

Tyvstart sæsonen sydpå med et helt eksklusivt tilbud for klubmedlemmer.

På vegne af Golf Plaisir

Sekretariatet

Vores rådgiver, Arkitektfirmaet AG5, har rykket Furesø Kommune for den manglende del af godkendelsen af vores byggeansøgning, som arkitektfirmaet sendte ind i juni 2022. Pga. travlhed hos byggesagsbehandleren har de ikke haft tid til at se på den. Vi er stillet i udsigt, at vi får svar tilbage indenfor de næste uger.

Ombygningen er nu klar til, at vi også kan flytte simulatoren fra check in området ned i udslagshuset, så begge simulatorer er i drift i de nye indendørs faciliteter i udslagshuset. Pladsen i check in kan fremover også bookes udenfor sekretariatets åbningstid som en “alm.” indendørs træningsmåtte.

Vores projekt med at renovere og ombygge udslagshuset til indendørs træning er nu så langt fremme, at vi kan tage den ene plads i brug, således at vi nu har Simulator 1 i check in rummet (indtil den også flyttes ned i udslagshuset) og Simulator 2 i udslagshuset.

Vi har i dag modtaget landzonetilladelse til vores byggeri. Sidste udestående er selve byggetilladelsen. Furesø kommune mener den bør være klar om 2-4 uger, så vi, i alt fald efter nytår, kan sætte udbudsmaterialet i gang. Projektet er blevet forsinket 2-3 måneder i den kommunale proces med godkendelse af lejeforlængelse og byggeansøgning.

Mandag aften afholdt vi klubbens årlige, ordinære generalforsamling på Marie Kruse Skole i Farum. Der var mødt 54 medlemmer med 5 fuldmagter, i alt var 59 stemmeberettigede repræsenteret.

Her er et kort resumé af generalforsamlingen. Det fulde referat kan du finde her.

 • Christian Kjeldbjerg blev valgt som dirigent.
 • Formand Kim Christensen fremlagde bestyrelsens årsberetning, som blev taget til efterretning. Den fulde beretning inkl. udvalgsberetninger ligger her på hjemmesiden.
 • Vi hyldede årets ildsjæl: Peter Storgaard. Og årets udvalg: Sport & Eliteudvalget. Og Kim takkede udvalgsformand for Regel & Dommerudvalget Karin Brandt, som stopper ved årsskiftet. Desuden en stor tak til Liuming Qin, som stopper som bestyrelsesmedlem.
 • Kasserer Wagn Erik Nørgaard fremlagde årsregnskabet 2021/22, som viser et overskud på 395 tkr. Regnskabet blev godkendt.
 • Wagn Erik redegjorde også for medlemsudviklingen. I budgettet indgår 1.050 voksne medlemmer og 75 juniorer. Vi har 51 medlemmer på venteliste.
 • Wagn Erik fremlagde derefter bestyrelsens forslag til kontingentsatser og budget for 2022/23. Kontingentstigninger i størrelsesorden 50-150 kr. afhængig af medlemskategori. Du kan se de nye satser her. Investeringer i ombygning af udslagshus med Trackman indretning, flytning af starterhus, renovering af toiletter i café og maskinudskiftninger. Byggeriet er ikke igangsat endnu og forventes ikke at få driftsmæssig indflydelse på regnskabsåret 2022/23. Driftsbudgettet, der er påvirket af forventet kraftige stigninger i energiomkostninger, viser et underskud på 150 tkr. Budgettet blev godkendt inklusive ovennævnte investeringer.
 • Bestyrelsen havde ingen forslag til behandling på generalforsamlingen.
 • Forslaget fra medlem Mikael Mortensen om at vende banen i nærmere defineret omfang blev debatteret og sendt til afstemning. For stemte 19, imod stemte 21. Forslaget blev således ikke godkendt.
 • Valg af formand: Formanden var ikke på valg
 • Valg af bestyrelsesmedlemmer: Liuming Qin genopstillede ikke. Michael Hauskou og Wagn Erik Nørgaard var på valg og modtog genvalg. Joan Theil Hansen blev valgt til den ledige bestyrelsespost. Der var ikke andre kandidater.
 • Eventuelt: Spørgsmål til interval mellem teetider. Ønske om en handicap P-plads mere.

KC takkede forsamlingen for en god dialog og Christian Kjeldbjerg for en velgennemført ledelse af generalforsamlingen.

Tak til de frivillige hjælpere Anni og Carsten.

Sekretariatet/Pia

Læs mere Fortsæt med at læse “Resumé af generalforsamlingen 21. nov”

Vi har i denne uge fået besked om, at vores byggetilladelse nu afventer landzonetilladelse. Det burde vi kunne få i løbet af 4-6 uger. Desuden har vi fået afklaret forureningsspørgsmålet med Regionen. Vi skal fjerne al jord i op til 1 meters dybde på byggefeltet, hvilket stort set vil svare til den mængde jord, der alligevel skal fjernes ifm. fundering af byggeriet. Ifølge jordbundsundersøgelserne ligger forureningen ikke dybere end ca 3/4 meter.

Sideløbende arbejder vi som tidligere nævnt på at ombygge/renovere udslagshuset, så det kan anvendes til idendørs træning. Det projekt er begyndt at tage form.

Vores sponsor præsenterer medlemmerne af Værløse Golfklub for en blandet smagskasse af sine mest populære vine til en ultraskarp prøvekassepris. Ovenikøbet perfekt afstemt til juletiden. Bestil den med det samme, støt vores sponsor og bliv belønnet med en himmelsk kasse vine, og opnå samtidig en besparelse på 950kr.

Vinkassen bliver leveret direkte til din dør uden beregning.

Bestil kassen her

Kassen indeholder:

2 flasker Steinsetz Grüner Veltliner 2021 fra Østrig a 200 kr. pr flaske (hvid)

2 flasker Saint Clair Sauvignon Blanc 2021 fra New Zealand a 150 kr. pr flaske (hvid)

2 flasker Pruno, Ribera del Duero 2019 a 160 kr. pr flaske

2 flasker Castelot St. Emillion 2016 Grand Cru a 275 kr. pr flaske

2 flasker Matthias Gaul Pinot Noir fra Pfalz 2020 a 150 kr. pr flaske

2 flasker Chateauneuf-du-Pape, Chateau Fortia, Cuvee de Baron 2019 a 290 kr. pr flaske

Samlet værdi: 2.450 kr.

Pris for sponsorkassen: 1.500 kr. spar 950 kr.

Max to kasser pr medlem.

Nyheder fra Facebook

Værløse Golfklub

Værløse Golfklub blev stiftet i 1993, og er med sine ca. 1.100 medlemmer den næststørste idrætsforening i Furesø Kommune. Golfbanen er tegnet af banearkitekt Jan Sederholm, og blev indviet i 1996. Den er anlagt i et åbent og meget smukt kuperet moræne-landskab grænsende op til Ryet Skov. Det er en bane, hvor vinden spiller en stor rolle, og afhængig af dens retning og styrke præmieres præcisionsspil fremfor længde. Den spiller, der tænker sig om, vil have størst chance for at komme hjem til klubhuset med en lav score. Det er vores mål, at banen altid skal stå i den bedste udgave af sig selv, og vi investerer løbende i udvikling og forædling af banen og beplantning på området. Vi håber, at alle, der spiller på Værløse Golfklubs bane, vil føle, at de, udover spillet, har fået en dejlig naturoplevelse på en golfbane, hvor klubben gør sit til at fremme og bevare flora og fauna.
Værløse Golfklub
Værløse Golfklub føler sig trist.
"Der er hul midt i spanden kære Lisbeth, der er hul. Så stop det kære Jokum, så stop det."
Det kunne så ikke lade sig gøre, så det hule/syge træ før 18. green måtte lade livet, og er nu lagt ned.
Værløse Golfklub
Værløse Golfklub
Spisehuset, Jesper & Joeys suppe siver helt ud i Shelter 214 på flyvestationen 🍲. Så når vejret nu ikke er til golf, så er hyg i shelteren et rigtigt godt alternativ ⬇️
Værløse Golfklub
Værløse Golfklub
Når dette sker, skyldes det normalt, at ejeren kun har delt det med en lille gruppe mennesker, har ændret, hvem der kan se det, eller har slettet det.
Værløse Golfklub
Værløse Golfklub
Spisehuset, Jesper og Joey, deltager i Dining Week igen i uge 7 🍽🍷