Nyheder

Overvejer du om golf er noget for dig? Eller, har du blot ventet på den rigtige lejlighed til at komme i gang med golf?

Så har vi, i Værløse Golfklub, et unikt tilbud til dig.

Vi har skræddersyet et intensivt ”Bliv klar til golf på en weekend” forløb, hvor du i naturskønne omgivelser, og i hyggelige sociale rammer, kan blive introduceret til golf og endda opnå ”banetilladelse” til ”den rigtige 18 hullers bane”.

I vores tilbud opnår du også spilleret i tre måneder, og kan dermed få testet om din interesse er langtidsholdbar, uden at du forpligter dig til længerevarende medlemskab.

Fortsæt med at læse “Unikt tilbud – Bliv klar til golf på en weekend”

Inviter din ikke golfspillende ven med til en introduktion til golf og spil på den store bane. Thomas og Nicolaj giver introduktionen, og du spiller 5 huller med din ven på 18 huls banen.

Vores program for dagen:

Kl. 12-14 Introduktion og træning med Thomas og Nicolaj i puttning, chipping og lange slag med indlagt pause, hvor klubben byder på en sandwich.

Fra kl 14 – ca 16 Spil 5 huller Greensome med din ven på den store bane

Del din glæde for golf og spil med din ven den 23. august.

Tilmelding på GolfBox inden den 20. august.

Det er gratis at deltage, og vi stiller udstyr til rådighed på dagen.

Vi har plads til maksimalt 32 deltagere i alt.

Golf er sjovt og godt for både krop og sjæl. Invitér også gerne din ven til at deltage i foredraget ’Dit hjerte vil elske golf’ den 13. august.

Er der hold i postulatet om, at golfspillere lever længere?

Hvordan kan det være, at golfspillere i gennemsnit lever 5 år længere?

Kan hjertelægen forklare det?

Kom til et halvanden timers gratis, spændende foredrag om sammenhængen mellem godt helbred og golf.

Torsdag den 13. august fra kl.19-20.30 inviterer vi til foredrag i Golfcaféen

 

Foredragsholder er kardiolog, overlæge, klinisk lektor ved Nordsjællands Hospital Karim Yafasov, som er ekspert i de faglige årsager til at golf gavner helbredet.

 

 

Fortsæt med at læse “Dit hjerte vil elske golf”

Der er nu åbent for tilmelding til årets sjoveste turnering, søndag den 6. september.  Du vil opleve en helt anderledes golfbane, og med udfordringer du normalt aldrig oplever.

Greenkeeperne arbejder altid for at gøre banen så pæn og spilbar som muligt, men netop til denne dag har de udtænkt mange kreative og vanvittige ideer for at gøre banen så svær og anderledes som muligt. Du vil endda opleve helt umulige situationer, og sjove overraskelser.

Din golf-fantasi bliver virkelig sat på prøve, når vores greenkeepere tager en grusom hævn for de udfordringer, vi spillere har udsat dem for i løbet af sæsonen.

Du vil først på selve dagen se hvilke løjerlige ideer de har udtænkt, men du kan rolig glæde dig hvis du har lyst til at få en anderledes og sjov dag på golfbanen.

Da baneopsætningen til denne turnering kræver ekstraordinært meget arbejde for greenkeeperstaben skal vi være minimum 60 deltagere. Hvis vi er under dette antal tilmeldte spiller vi Texas scramble.

Så vær med til at sikre, at turneringen kan gennemføres og tilmeld dig her i GolfBox.

Vel mødt

Turneringsudvalget

I hele juli måned har vi tilbud på Greenfee og burger m/grov fritter og chili mayo for kun 295 kr*). Dette favorable sommertilbud gælder både for greenfeegæster og gæster til klubbens medlemmer.

Ved samtidig bookning af en 4-bold, hvor alle er betalende greenfeespillere, er prisen 1.000 kr.

Medbring bagtag fra scorekort som udskrives fra betalingsstanderen på betalt greenfee og aflever den i Golfcaféen ved “betaling” af burger.

Tilbuddet gælder i hele juli måned uanset dag og tidspunkt i de ledige tider ifølge mulighederne for tidsbestilling.

Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud/rabatter.

*) Eller Ceasars salat m/kylling. Husk at checke Golfcaféens åbningstider.

Bagtag fra scorekort SKAL medbringes som betaling for burger/ceasars salat i Caféen. Bestil gerne inden I teer ud, så det står klart, når I kommer ind.

God fornøjelse

Sekretariatet/Pia

Søndag, den 26. juli spilles der ”Race to Mexico” hos os. Det er en åben turnering for to-mandshold, og de tre bedste par går videre til Landsfinalen på Lübker Golf Resort d. 8. september.

Det vindende hold herfra kommer med til World Amateur Golfers Verdensfinalen i Mexico i december.

Det koster 500 kr. pr. hold, og gæster betaler derudover green fee på 250 kr. Alle deltagere får tre bolde fra Titleist, og derudover er der præmier til nr. 4 og opefter.

Information og tilmelding på https://www.golfbox.dk/livescoring/tour/?language=1030#/competition/2374254/info

Sekretariatet/René

Værløse Sommersjov uge 26 blev afsluttet med en weekend turnering for par og to enkelt dags turneringer, også for par. Om lørdagen spillede 56 spillere fourball i fantastisk sommervejr. Undervejs kunne man købe hjælp hos Joachim, der drivede fra hul 6 – og det var en hjælp for de fleste. På hul 10 kunne spillerne drive både med egen driver og en fra proshoppen efter anbefaling fra Thomas. Der blev spillet masser af god golf. 

Om søndagen spillede alle Scotch Twosome/Irish twosome.  Turneringen over to dage skulle afgøres og parrene blev sendt ud efter placering fra lørdag – de bedste sidst. Der blev kæmpet; mens vi skævede til himlen for at se om tordenvejret kom. Det gjorde det heldigvis ikke. Der blev igen lavet pæne scores og i mix-rækken blev der ændret på placeringerne fra første dag. 

Fortsæt med at læse “Sommersjov weekend referat og resultater”

Årets tredje hole in one blev scoret torsdag, hvor Kenneth Jensen holede sit udslag på hul 4.

Flaget stod i for-green. Hverken Kenneth eller medspillerne kunne se, hvor bolden endte, de havde dog set den lande på green. Men der var ingen bold på green, så Kenneth ledte bagved, i bunkers og helt tilbage i åen.

Pludselig råber den ene medspiller ’Hvilken bold spiller du med’ og kaster en bold imod Kenneth, der selvfølgelig reagerer med ’Hvad har du gang i? Hvor fandt du den?’ I koppen, var svaret…

Stort tillykke til Kenneth – hans blot tredje sæson som golfspiller. Han kommer på listen med de andre dygtige gennem årene.

Tak til vores hole in one sponsor Bichel Vine.

Sekretariatet/Pia