Nyheder

Til dig, der længe har tænkt ‘Jeg skal se at komme igang med at spille golf’, men ikke har fået gjort noget ved det, fordi du tror, det tager alt for lang tid at blive godkendt til spil på den store bane.

Vi har skræddersyet et intensivt bliv golfklar forløb over en weekend, der giver dig banetilladelse og spilleret i tre måneder til klubbens 18-huls bane. Et weekend-forløb, der bringer dig igennem alt, der skal til for at blive ‘uddannet’ golfspiller. Du får

• Introduktion og træning med klubbens professionelle trænere
  • Regelundervisning og undervisningsmaterialer
  • 12 Værløse Golfklub logo-bolde
  • Frokost begge dage
  • Information om klubben og svar på alle praktiske spørgsmål
  • Lån af udstyr på dagen

Efterfølgende har du i tre måneder adgang til

Fortsæt med at læse “Golfens dag – bliv golfklar på en weekend”

Mandag holede Claus Hansen sit udslag på hul 15. Claus gik alene efter en tre-bold foran, da den bagvedkommende 2-bold stødte til.

Claus valgte først, som vanligt, sin p-er, men om bestemte sig alligevel og tog i stedet 9-jernet. Udslaget landede 20 cm fra flaget, som stod i venstre side af green. Bolden trillede de sidste få cm direkte ned i hullet. Stor jubel både hos Claus og de to tilskuere, som var dukket op som kaldet.

Stort tillykke til Claus. Han kommer på listen som den første i år sammen med de andre dygtige fra tidligere år.

Tak til vores hole in one sponsor Bichel Vine.

Sekretariatet/Pia

Kære alle VGK’ere,

Så hejses flaget igen for den officielle åbning af en ny sæson. Af årsager, som vi jo alle kender, er det en meget anderledes sæsonstart. Vi håber, at tingene snart normaliseres. Indledningsvis opfordrer vi til, at I passer på jer selv og hinanden ved at holde en god håndhygiejne og spritte af, når I har rørt terminaler mv., som andrer også rører. Og sørg for at holde afstand! Og så ikke et ord mere om Corona-restriktioner.

Ved åbningsturneringen er der tradition for, at vi samles, hejser flaget, og at formanden holder tale. Med løbende start, lader det sig ikke gøre. Derfor denne skriftlige åbningstale.

Fortsæt med at læse “Formandens åbningstale”

Efter en lang periode uden nedbør, fik vi lidt regn omkring månedsskiftet. Endelig kunne vi bringe gødning ud på fairways. Det SKAL regne en del – min. 10 mm. – efter udbringning, da græsset ellers svides af saltene i gødningen. Både gødning og regn var nødvendigt, vi havde nået tørkelignende tilstande. Græsset fik et tiltrængt pust, og er nu friskere grønt. Men vi er stadig i underskud af nedbør. Fairways er hårde og bumpede, det retter sig først, når der igen kommer lidt mere kontinuerligt regn.

Fortsæt med at læse “Lidt om banen, for lidt og for meget vand”

BANESTATUS

Aktuel status for øvrige funktioner under COVID-19.

Check in/sekretariat Café

Bygningen er aflåst indtil DGU ændrer anbefalingen om lukning af klubshus. Det er ikke muligt at bekræfte teetid eller udskrive scorekort. Der er online-betaling af greenfee ved bestilling af teetid for greenfee-gæster.

Brug GolfBox app-en eller GLFR – både som baneguide og scorekort

Scorekort i pdf-fil

Kontakt Sekretariat

Åbner igen 18. maj kl 11.

Der er adgang til toiletterne. Få evt. hjælp i Proshoppen, hvis du ikke har nøglebrik (toiletterne på hul 12 er også åbne).

Kontakt café-forpagter Pia Skelmose

Proshop Træningsanlæg

Er åben, se åbningstider.

Kontakt Proshop

Er åbent.

Begrænset antal udslagsmåtter.

Max. 2 spillere i hver ‘rude’ på puttinggreens

Max. 5 spillere på indspilsgreen.

Som det fremgår af Dansk Golf Unions medie Klubnyt, så har vi i dag fået anbefalinger om yderligere lempelser i nogle af de restriktioner, som vi spiller golf under i øjeblikket.

Men først vil vi gerne sige mange tak til de frivillige medlemmer i Baneservice, som løbende har taget vagter og hjulpet med at sikre, at de begrænsninger, vi mødes under, bliver synliggjort og efterlevet. Husk at takke dem, når I møder dem på anlægget.

Generelt har vi oplevet stor forståelse hos jer for nødvendigheden af, at vi i fællesskab bidrager til, at restriktionerne bliver efterlevet. Det er helt sikkert en medvirkende årsag til, at der nu kan lukkes mere op i golfsporten.

Fortsæt med at læse “Et par skridt mere mod normalisering…”