Nyheder

18 huls banen er åben – vi spiller fra normale teesteder til sommergreens

Information om status på bane og udendørs træningsfaciliteter

Indendørs træning er lukket pga. restriktioner.

Husk mundbind i check in rummet, bagskabsrummene og i Proshoppen. Og overalt indendørs må der max. være 5 personer.

Dansk Golf Unions anbefalinger til golfspillere for at minimere smitterisiko 

Det er dit ansvar at være bekendt med og efterleve de restriktioner, der er sat op for at minimere risikoen for smittespredning.

Kære alle VGK’ere,

Så hejses flaget igen for den officielle åbning af en ny sæson.

Meget har været skidt det seneste år, men der er lys for enden af tunnelen. Foråret er kommet, vaccinationerne bliver flere, og golfsæsonen åbner.

Ved åbningsturneringen er der tradition for, at vi samles, hejser flaget, og at formanden holder tale. Vi holder en kort ceremoni kl. 8:30, når flaget hejses for at markere sæsonåbningen. Men med løbende start vil de fleste jo nok vente med at møde op senere – derfor denne skriftlige åbningstale.

Fortsæt med at læse “Formandens åbningstale”

Vi har aldrig været så mange golfspillere i Danmark, som vi er nu. Og alle spiller meget mere. 40% flere spillede runder blev det til sidste år. Det gælder også hos os i VGK. Vi ser ind i endnu en sæson, hvor der bliver stor efterspørgsel på ledige teetider. Bestyrelsen har truffet nogle beslutninger, som skal tilgodese det øgede behov for teetider.

Loft over antal medlemmer og venteliste

Vi fik meget stor tilgang af nye medlemmer, passive vendte tilbage, hverdagsmedlemmer ændrede til fuldtid, mange ville gerne lære at spille golf.

Allerførst ønsker vi oprigtigt alle nye medlemmer, nye golfspillere og tilbagevendte velkommen til klubben. Vi som ansatte, trænere, frivillige og ”gamle” medlemmer skal gøre alt, vi kan, for at I bliver tilfredse med jeres medlemskab. Vi har været – og er stadig – lidt tillukket pga. corona-situationen, men det bliver forhåbentlig snart muligt at åbne alle funktioner i klubben.

Fortsæt med at læse “Venteliste, Flow på banen og flere teetider”

St. Bededag den 30. april lægger vi bane til en af turneringerne i rækken, hvor du kan spille om at kvalificere dig til Danmarks landshold for amatør golfere.

En enestående mulighed, som normalt kun er elitespillere forundt.

Læs alt om turneringen og tilmeld dig her – gå til Kalender

Håber at vi får Værløse Golfklub repræsenteret på Danmarks landshold til verdensfinalen i Mexico!

Som medlem betaler du kun tilmeldingsgebyret, greenfee betalingen gælder kun for spillere fra andre klubber.

Sekretariatet/Pia

Det er med stor fornøjelse, vi byder Strossle Denmark velkommen som sponsor i klubben. Mange tak for støtten. Direktør Alan Schou, som selv er aktiv spiller i klubben, fortæller om virksomheden:

Strossle er Danmarks største distributionskanal af content marketing. Vores platform benytter brugeradfærd til at anbefale annoncørers indhold til den rette målgruppe i et samlet netværk af stærke mediesites, med alt fra landsdækkende sites til små lokalavis sites. Annoncerne afvikles i vores widget som er placeret i vores mediesites redaktionelle flow, derfor går vi også udenom ad-blocking.

Vi benytter en pull-strategi der gør, at de brugere der kommer fra Strossles netværk, generelt har et højere time-spend på annoncørens landingpage, samt et større engagement, da brugeren allerede er i et consumption-mode og har tiden til at lade sig inspirere.

Se mere på Strossle Denmarks hjemmeside.

Stefan Ravnholt

Sponsor og Eventansvarlig

Værløse Golfklub

Vi topdresser fairways i denne uge, så de bliver tætte og flotte resten af sæsonen.

Banen er fuldt spilbar, det giver kun lidt gene, da vi jo fortsat spiller med oplæg. Vi forventer at være færdige torsdag.

Greenfee bliver reduceret med 100 kr. til og med torsdag.

Hilsen

Greenkeeperne

Der er stor tilslutning til vores åbningsturnering den 17. april.
Vi er nu 100 tilmeldte, og det er ved at være sidste chance hvis du skal være med til en helt sikkert hyggelig og spændende turnering.
Vi spiller individuel stableford i flere rækker.
Der er løbende start og en lækker goodiebag fra P´s Place til at nyde undervejs.
Vi glæder os over at have sponsorstøtte fra Danbørs og Greenup.

Tilmeldingsfristen er på mandag den 12. april i GolfBox

Hilsen
Turneringsledelsen
Torben, Sonja og Christine

Indtil caféen må åbne for udendørs servering den 21. april, er der åbent for take away fra PsPlace, dagligt mellem kl 11 og 20.

Take away menuen

Du kan bestille online her på caféens webshop eller ringe og bestille på tlf. 4138 8040.

Støt caféen, køb både det, du skal have med på banen, og det du skal have med hjem.

OBS! Det er ikke tilladt at indtage take away på terrasserne ved caféen før myndighederne åbner for udendørsservering.

Sekretariatet/Pia

Vores nye Chefgreenkeeper – Martin Hjort – fortæller her om det, han har grebet fat i den første måned i jobbet. Og også lidt om sæsonåbning…

Den første tid som Chefgreenkeeper har jeg brugt på at lære greenkeeperne at kende, gået tur på banen, ordnet greenkeepergården, samt ryddet en masse op for at få et bedre overblik over tingene. Derudover har jeg brugt tid på budgetter, talt med leverandører, læst diverse rapporter og analyser på banen, for at få det bedst mulige overblik til pasning af banen.

Imens jeg får overblik over tingene, går greenkeeperne og rydder op på og uden for greenkeepergården. De hjælper til på værkstedet med at servicere alle de fine maskiner, der er her i Værløse Golfklub, rydder sne og salter når det er nødvendigt.

Greenkeeperne er også ude på banen og beskære, tjekke dræn, samt rense dem når det er nødvendigt. Der skal også ordnes værktøj så det er klar til opstart.

Jeg har ansat en ny mekaniker, Søren Willumsen, som er startet den 08-02-2021. Søren kommer med stor erfaring i at vedligeholde og reparere maskiner til golfbaner. Søren er uddannet mekaniker, og har arbejdet de sidste 7 år i Helsingør Golfklub. Søren kommer også til hjælpe ude på banen, når der ikke er så meget arbejde på værkstedet. Hele greenkeeperstaben, du kan møde på banen, kan du se her.

Foråret står for døren. og vi vil alle rigtig gerne ud at spille golf, og I vil nok gerne høre om hvornår banen er åben for spil.

Der bliver åbnet for spil, når alt frost er væk og temperaturen i greens er minimum 6 grader 7 cm nede. Jeg er ude og måle minimum 2 gange om ugen.

Grunden til at temperaturen skal være min 6 grader er, at det er der, hvor græsset så småt begynder at gro, og kan så holde til det slid, der vil komme, når der åbnes for spil.

Inden sæsonstart vil vi også topdresse fairways, men mere om det senere.