Nyheder

Golfsæsonen går på hæld, og vi har i weekenden afholdt Klubmesterskaber i hulspil og finaler i de løbende turneringer, i dejligt sensommervejr og med god stemning.

Der var mange dygtige vindere i weekenden.

Årets klubmestre i hulspil blev fundet og vi siger tillykke til:

Gitte Alkestrup Olsen, vinder over Anne Kaae i finalen

Joachim Nordli, vinder over Thomas Lindhardt Hansen i finalen

Joachim Nordli har i år vundet “The Tripple”, en hel fantastisk flot præstation.

Vinderne i den løbende hulspilsturnering blev:

Damer: 1. Lise Jonasen og 2. Sonja Horsted

Herrer: 1. Per Samsøe Iversen, 2. Kim Lindberg og 3. Emil Vingaard Flindt Hansen

I den løbende parturnering var der tilmeldt 54 par, som over sæsonen har spillet mod hinanden i puljer inddelt efter handicap, for at nå til finalespillet i weekenden, hvor der både blev spillet om 1.-2. og 3.-4. pladsen.
Der var 5 rækker i alt (to herrerrækker og tre mixrækker).
Som tidligere år var præmiebordet overdådigt sponsoreret af Pondusvin, der også havde sponsoreret et glas vin til alle deltagere, som vi kunne nyde under præmieoverrækkelsen. Stor tak til Pondusvin. 

En rigtig god weekend, der er ved at være en tradition – vi er glade for opbakningen i Turneringsudvalget.

Uge 38

Fra mandag den 20. september arbejder vi ekstraordinært meget på greens. Vi skal prikke, efterså og topdresse alle greens, og det vil selvfølgelig påvirke spillet. For at arbejdet forløber hurtigst muligt, har vi planlagt følgende:

Mandag

Arbejder vi os frem på for9. Der er provisorisk green på det hul, vi arbejder på. Bag9 er ikke påvirket.

Tirsdag

Arbejder vi os frem på bag9, der er ligeledes provisorisk green på det hul, vi arbejder på.

Onsdag

Er banen lukket i morgentimerne til kl 8.00, hvor vi færdiggør arbejdet på greens.

Alle greens er derefter spilbare, med det tager selvfølgelig lidt tid, inden alt har sat sig.

Greenfee bliver reduceret med 50% mandag-torsdag.

Uge 39 og sæsonen ud

Agrometer genoptager arbejdet med at skifte til nye sprinklere på greens. De sætter flere ressourcer på, og har lovet arbejdet færdigt inden udgangen af denne sæson.

Arbejdet indebærer, at vi må lukke en green ned ad gangen i hverdagene. Der bliver etableret provisorisk green på hullet så længe arbejdet foregår. 

I weekends er alle greens åbne for normalt spil, hvis ikke der opstår uforudsete udfordringer.

Vi opfordrer alle til at vise hensyn overfor dem, der arbejder på banen.

Hilsen

Martin Hjort

Chefgreenkeeper

Årets klubmesterskaber i slagspil blev afviklet i weekenden 28-29. august. Vi startede lørdag kl. 7.30 i silende regn, og i løbet af formiddagen stod der blankt vand på puttinggreen, men ifølge spillerne havde det ikke været tilfældet på banen. I det hele taget klarede banen de store mængder vand bortset fra bunkers.

I løbet af dagen blev vejret lidt bedre, men så gik GolfBox ned og scoreindtastning måtte foregå pr telefon og søndagens startlister blev lavet sent lørdag aften. Søndagen var bedre både vejrmæssigt og GolfBox mæssigt. Vejret satte sit præg på scores, men alligevel var der nogen, der kom rundt i flotte scores og der var meget god golf imellem. Blandt vinderne var der både gengangere og helt nye ansigter.

De dygtige var (desværre var ikke alle til stede ved præmieoverrækkelsen): 

Klubmester slagspil:

Herre og junior: Joachim Nordli

Dame: Anne Kaae

Rækkemestre:

Super veteran herrer:

 1. plads Søren Nysteen
 2. plads Torben Nielsen

Senior herre:

 1.  plads – Lito Valencia
 2. plads – Kim Lindberg

Senior dame:

 1. plads – Tanja Bøg
 2. plads – Liuming Qin

Veteran herre:

 1. plads – Niels-Jørgen Adamsen
 2. plads – Poul Koefoed-Petersen

Veteran dame:

 1. plads – Anne Kaae
 2. plads – Helle Zobbe Mortensen

Midage herre:

 1. plads – Thomas Lindhardt
 2. plads – Christian Noes

Midage dame:

 1. Plads – Tina Hauberg Jensen
 2. Plads – Gitte Alkestrup Stumpe Olsen

Stort tillykke til alle. 

Turneringsudvalget

Sonja Horsted og Lise Jonasen

Værløse Golfklub FirkløverordningVi har modtaget følgende information fra Hillerød GK om de konsekvenser byggeriet af det nye super sygehus i Hillerød får for golfbanen og Firkløverordningen resten af sæsonen:

”Vi har været i fuld gang med at bygge vores 3 nye huller og en ny driving range på det store nye område siden april.

Planen har hele tiden været, at vi kunne holde en fuld 18 hullers bane åben hele sæsonen – dog med den risiko, at vejrliget kunne arbejde imod denne plan. Det må vi konstatere at det i højeste grad har gjort.

De meget store vandmængder, vi over flere gange har modtaget, har sat os en del tilbage, og vi må konstatere, at vi på nuværende tidspunkt er ca. 1 måned efter tidsplanen for opbygningen af både de nye huller og ombygningerne på vores eksisterende bane.

Det sætter os under tidspres for at få alle anlægsopgaver fuldført i indeværende år, og derfor bliver vi desværre nødt til at træffe nogle af de lidt kedelige beslutninger – og dermed gøre forholdene for medlemmer og gæster lidt mindre attraktive i en periode, inden det bliver rigtigt godt.

Vi har derfor besluttet, at vi reducerer banen til en 12 hullers bane pr. 2. september 2021 og resten af sæsonen for at sikre, at vi kan åbne hele vores nye anlæg ved næste sæsonstart 2022.

Når vi reducerer banen til 12 huller d. 2. september, vil der stadig kunne spilles hcp regulerende runder – der er oprettet en ny 12 hullers bane i GolfBox til bookning, scorekort m.v. helt på normal vis. De 12 huller vi holder åbne, er vores normale huller, således at der ikke spilles på provisoriske greens m.v.

Naturligvis er det ikke det samme som at spille en 18-hullers bane, men på den anden side er det nu muligt at gå en runde på ca. 2.5 time, hvilket måske kunne lokke flere med begrænset tid til rådighed til at spille banen alligevel.

Vi håber på jeres forståelse for denne nødvendige disposition, som naturligvis påvirker vores samlede tilbud til alle 4-kløvermedlemmer i de 2 sidste måneder af denne sæson – men til gengæld får vi en fantastisk spændende bane fra sæsonstart 2022 at tilbyde medlemmer og gæster.”

Kim Hyrzkov

Klubmanager

Hillerød GK

Det er snart tid til at planlægge efterårets og vinterens aktiviteter. Spiller du bridge, optager vi nye medlemmer I Green Card på holdet eller på substitutliste, enten parvis eller enkeltvis.

Vi er 8 borde, spiller med maskinlagte kort og elektronisk registrering af resultater. Vi spiller i lyse og velegnede lokaler i Stien i Farum, tirsdag aften kl 18:30, og starter sæsonen tirsdag den 7. september. 

Hvis du/I har lyst til at høre mere, eller melde jer ind, kontakt da venligst forkvinde Kirsten Skjøt på telefon 4448 1257 eller mail oogkskjoet@privat.dk

Her kan du finde mere information om Bridgeklubben Green Card

I yin yoga arbejder man i modsætning til andre yogaarter ikke med musklerne, men derimod med bindevævet, led og sener. Stillingerne udføres oftest siddende eller liggende, og stillingerne holdes i 3 -5 minutter. Målet er velvære og øget fleksibilitet.

Yin yoga er for ALLE. Mænd og kvinder, stive og smidige kroppe, unge og gamle. Øvelserne tilpasses, så alle får gavn af dem.

Medlemmer af Værløse Golfklub tilbydes et forløb over ti onsdage fra 19:30 – 21:00 fra oktober til december 2021. Øvelserne sammensættes med et særligt fokus på at øge fleksibiliteten omkring rygsøjlen og hver yoga session afsluttes med afslapning.

Anni Birgitte Møller, der også er medlem af klubben, vil stå for undervisningen. Anni er uddannet yin yoga lærer hos Trine Hedegaard.

Undervisningen vil foregå hos Fysioclub, Kirke Værløsevej 26A, 3500 Værløse. Fortsæt med at læse “Yin yoga for golfspillere”

Er der hold i postulatet om, at golfspillere lever længere?

Hvordan kan det være, at golfspillere i gennemsnit lever 5 år længere?

Kan hjertelægen forklare det?

Kom til et halvanden timers gratis, spændende foredrag om sammenhængen mellem godt helbred og golf. Vi gentager successen med dette foredrag, som vi tidligere har afholdt, nu er det:

Torsdag den 26. august fra kl.19-20.30 vi inviterer til foredrag i Golfcaféen

 

Foredragsholder er kardiolog, overlæge, klinisk lektor ved Nordsjællands Hospital Karim Yafasov, som er ekspert i de faglige årsager til at golf gavner helbredet.

 

 

Fortsæt med at læse “Dit hjerte vil elske golf”