Sport & Elite

Sport og Eliteudvalget har til opgave at varetage alle sportslige aktiviteter for klubbens elite, divisions- og regionsgolfere. Udvalget varetager dialogen og koordinerer træning for klubbens elitehold med klubbens trænere. Sport og Eliteudvalget har en tæt dialog med Juniorudvalget.

Ydermere indstiller udvalget enkelte spillere til speciel træning, og udtager eller udpeger holdkaptajner, der udtager hold/spillere til turneringer.

Visioner for Sport og Elite

• VGK’s elite spillere er frygtet af modspillere for deres korte spil og mindset
  • Alle VGK’s Elitehold har nøgleord som Teamspirit, Mental styrke samt er godt forberedt til matcherne
  • VGK er en attraktiv golfklub som tiltrækker elitespillere
  • VGK’s elitehold skal fødekædes fra junior afdelingen

Fokus 2020

Eliteudvalget har til 2020 sæsonen lavet et par ændringer som betyder følgende,

• Herrerne vil have 4 hold som er placeret i henholdsvis 2. og 4. division samt 2 hold i kvalifikationsrækken.
  • Damerne vil kun have et hold i 2020 som spiller i 2. division.
  • Seniorerne vil have 2 hold i 2020 i henholdsvis i 2. division samt et hold i kvalen.
  • Veteranerne har et hold i 2020 i 2. division.
  • Superveteranerne har vi tilmeldt et hold i kvalifikationsrækken.

Basis koncept i 2020 er den samme som de sidste par år med, at være ”mentale stærke” samt ”ekstra skarpe i det korte spil”.

Målsætning i 2020 er min. 2 oprykninger for eliteholdene.

Eliteudvalget

Klubbens eliteafdeling bliver varetaget af frivillige medlemmer og trænerne i klubbens Sport- & Eliteudvalg.