Forårstur 2022 til Korsør Golfklub

Kære Morgenfruer!

I år går vores forårstur til Korsør Golfklub, hvor vi skal spille den 23. og 24. maj 2022.

Vi skal bo på Korsør Vandrerhjem, Svanegården, Tovesvej 30F, 4220 Korsør. Vi har reserveret 20 værelser og der er også mulighed for at dele et værelse. Her vil vi spise en 2 retters menu mandag aften.

Vi mødes mandag 23. maj kl. 10.30 i Korsør Golf Klub, her får vi en banesandwich med i hånden, første bold slår ud kl. 11.30.

Adressen er: Korsør Golf Klub,  Ørnumvej 8, 4220 Korsør.

Efter spil og måske en kølende drik for – egen regning – tjekker vi ind på vores vandrehjem.

Vi spiser morgenmad inden vi mødes igen på Korsør Golfbane kl. 9.00, hvor første bold går ud kl. 10.00.

Efter spil samles vi til smørrebrød og præmieuddeling. Der er en øl eller sodavand til frokosten.

Samlet pris for dette er kr. 1.880 baseret på enkeltværelse.

Hvis nogen ønsker delt dobbeltværelse er det muligt for kr. 1.780 pro pers.

I aftaler selv med evt. sove-makker, og oplyser det ved indbetaling.

Tilmelding er efter først-til-mølle-princip og sker ved indbetaling af hele beløbet til vores konto 4400 4401 111 123, mærket navn og DGU nr. senest den 25. april 2022.

Vi glæder os.

Hilsen Bestyrelsen