Velkommen i Spisehuset

Spisehuset er et vigtigt omdrejningspunkt for klublivet i Værløse Golfklub og et naturligt mødested for både medlemmer og deres gæster.

Skinner solen, bliver vores to dejlige terrasser hurtig fyldt op – og herfra er der den smukkeste udsigt over de grønne arealer.

Spisehuset i Værløse Golfklub,  v/JJfoodsolution

Vi er de nye forpagtere af Værløse Golfklub’s Spisehus. Vi – Jesper og Joey – er begge uddannede kokke med samlet 30 års erfaring fra nogle af Københavns travleste og mest populære restauranter og eventsteder. Vores køkken er hjemmelavet mad og vores service er personlig. Vi har de seneste mange år levet af at hjælpe større og mindre virksomheder med at vækste eller selv starte op.

Det er nu blevet vores tur til at stå med hele ansvaret i vores egen virksomhed JJfoodsolution, som kommer til at dække golfklubbens spisehus, vores catering og eventafdeling.

Vi ønsker at præsentere en dansk frokost som udgangspunkt med nogle lune/varme retter, som trækker tråde rundt i hele verden, således at der altid vil være et eller flere alternativer, som vil kunne friste.

Vi ønsker at skabe uformel og hyggeligt imødekommende stemning for klubbens brugere og nye gæster i huset.

I årets løb vil vi lave nogle events, gerne i samarbejde med sponsorer, såsom vinsmagning og gourmet middage.

Vi glæder os til at åbne den 1.marts 2022. Vi vender tilbage med en invitation til vores åbningsreception.

Kontakt os endelig, hvis I ønsker at afholde et arrangement inden 1. marts, så finder vi ud af det.

Jesper Oldager Jensen og Joey Christiansen

Tlf.nr: 2891 8868