Velkommen i Golfcaféen

Midt i de naturskønne omgivelser ligger P`s Place – en café og restaurant, der har til huse i Værløse Golfklub.

Vi har åbent for alle – også for dem, der ikke spiller golf.

P`s Place er et vigtigt omdrejningspunkt for klublivet i Værløse Golfklub og et naturligt mødested for både medlemmer og deres gæster.

Skinner solen, bliver vores to dejlige terrasser hurtig fyldt op – og herfra er der den smukkeste udsigt over de grønne arealer.

Vi tilbyder god og smagfuld hjemmelavet mad, og vi har et varieret udvalg af både frokost og middagsretter, der er inspireret af årstidens frugt og grønt.

Vi har dagens ”mormor mad”, der er en af de gode gamle klassiske retter, samt de nyere og mere kreative retter.

Vi laver god kaffe og hjemmelavede kager, der kan nydes dertil.

Vi tænder op i grillen, når vejret er til det, og der vil være påskefrokost, julefrokost, gourmetaften, vinsmagning, øl smagning og meget mere.

Vi afholder også gerne jeres fester, konfirmationer, dåb, runde fødselsdage eller lign.

Vi ønsker at give jer den bedste fest, og tilpasser menu og tema dertil.

Velkommen til P`s Place

Følg med i hvad der sker på P`s Place her:

Facebook: fb.me/PsPlaceVaerloese

Instagram: PsPlaceVaerloese