Greenfee

Værløse Golfklubs greenfeepriser er afhængig af sæson og tidspunkt på dagen. Greenpriserne herunder viser prisintervallet. Den aktuelle pris på dag og tidspunkt kan du se i GolfBox´s tidsbestillingsvindue.

Gruppe 18 huller
(DKK)
9 huller
(DKK)
Senior – Hverdag 275-425 150-255
Senior – Weekend/helligdage 325-475 175-285
Senior – m/medlem ALLE dage* 300 175
Junior – Hverdag 138-213 75-130
Junior – Weekend/helligdage 163-238 85-150
Junior – m/medlem ALLE dage* 150 75
Værløse Golfklub Hverdagsmedlem
Weekend/helligdage            Max.
300 175

Alle priser er inkl. fri afbenyttelse af driving range, indspils-område og putting-green. Du kan trække bolde på driving range i boldmaskinen ved udslagshuset.

*Gæstegreenfee: Gæster til medlemmer af Værløse Golfklub spiller til reduceret greenfee, når gæsten spiller med et medlem. Gæster til medlemmer kan også spille med et medlem i weekends, hvor teetider mellem 8-12 og forbeholdt medlemmer. Kontakt sekretariatet for at booke tid.

Andre klubbers fleksmedlemmer/medlemmer af udenlandske klubber er velkomne, men betaler fuld greenfee. Dette gælder også, selvom gæsten spiller med et medlem af Værløse Golfklub.

Værløse Golfklub deltager i Dansk Golf Unions “3 for 1” Junior-greenfeeaftale, hvor en fuldt betalende voksen kan medbringe tre juniorer u/b.

Det er ikke muligt at benytte Golfhæftet og Teetime-kort ved spil på Værløse Golfbane.

Tidsbestilling forgår via GolfBox. Det er muligt at booke enten 18 huller eller 9 huller på for9 eller bag9. Greenfeeprisen ved 9 huller er 60% af prisen for 18 huller.

Værløse Golfklub har greenfee-rabataftaler med udvalgte klubber, se hvilke her

Frit Spil
Værløse Golfklub accepterer lejlighedsvis brug af DGU-Introkort, GAF-kort, PGA- og DGA-kort.

Klik her for banestatus3D Flyover, banetour, konverteringstabeller, lokal regler, ordens & etiketteregler