Greenkeeperstab

Tak fordi du tager hensyn til os

Se nedenstående video og bliv klogere på, hvordan du som golfspiller bidrager til, at vores greenkeepere føler sig trygge i hverdagen. Greenkeeperne har fortrinsret og giver tegn, når du må slå ud.

Videoen er lavet af The United States Golf Association (USGA) og oversat af Dansk Golf Union.

Kontaktoplysninger til Greenkeeperne: 2898 7647 eller greenkeeper@vaerloese-golfklub.dk

Vi har i september modtaget en opsigelse fra vores chefgreenkeeper, Jesper Kristensen. Efter gensidig aftale har vi fritstillet Jesper. Tak til Jesper for mange gode år i klubben. Vi ønsker ham held og lykke på sin videre færd.

Klubbens bestyrelse er gået i gang med at finde Jespers afløser. Indtil videre er førstemand, Robert, konstitueret daglig leder af greenkeeperstaben.

Robert J.J. Callan
Fungerende chefgreenkeeper