Nyt medlem med DGU-kort

Venteliste indført per 1. november 2020

Vi har i 2020 fået så stor tilgang af nye medlemmer, at vi, af hensyn til tilgængelighed på banen, har indført venteliste for voksne medlemmer. Der er ikke venteliste for juniorer.

Vi fører venteliste for:

1. Passive, der ønsker at blive aktive igen
  2. Spillere med et golfhandicap, der har aktiv samlever/ægtefælle i klubben
  3. Spillere med et golfhandicap, som er i familie (i direkte linje) med et aktivt medlem
  4. Øvrige spillere med et golfhandicap

Vi tilbyder medlemskab i ovennævnte prioriterede rækkefølge, når medlemsantallet for voksne spillere ved statusændringer 1. januar og 1. juli kommer under 1.050 medlemmer.

Ved optagelse på venteliste opkræver vi et årligt gebyr på 250 kr. Gebyret for det år, man får tilbudt indmeldelse bliver godtgjort i første års kontingent.

——————————————————————————

Som medlem af Værløse Golfklub kan du se frem til:

• Masser af udfordringer på en af Nordsjællands mest attraktive baner, beliggende 20 km nordvest for København i Furesø Kommune
  • En smuk, kuperet kvalitetsbane, som vores dygtige greenkeepere til stadighed arbejder på at udvikle
  • Gode, rummelige træningsfaciliteter – fuldautomatisk, robotdrevet driving range med gratis bolde, puttinggreens, overdækket udslagshus, indspils- og bunkerområde, samt en 6 hullers shortgame bane
  • Elektronisk baneguide, som du kan downloade på app’en GLFR
  • Omklædning og badefaciliteter
  • Mulighed for leje af el-buggy
  • Proshop med et bredt sortiment
  • Erfarne trænere og mulighed for træning med TrackMan
  • Årlige golfrejsetilbud med Proen
  • Fællestræninger for begyndere, juniorer, motionister og elitespillere
  • Café med udendørs terrasser, samt mulighed for booking til store og mindre arrangementer
  • Klubber-i-klubben
  • Klubturneringer og andre klubarrangementer i og uden for sæsonen
  • Fordelagtige tilbud igennem klubbens sponsorer
  • Adgang til den attraktive Firkløver-ordning
  • Attraktive greenfeeaftaler og andre medlemsfordele

Medlemskategorier og aktuelle kontingentsatser for medlemskab (senior, yngling, junior) finder du her. Du er også velkommen til at kontakte os på tlf +45 4447 2124 eller på mail@vaerloese-golfklub.dk.

*gælder ikke for greenfee medlemskabet VG Flex Golf. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre medlems- og/eller introduktionstilbud.

Indmeldelse nyt medlem