Sponsor tilbud

Vi opfordrer alle til at støtte klubbens sponsorer, de støtter os! Følgende sponsorer har særlige fordele for medlemmer af Værløse Golfklub:

Fysioclub

Et besøg hos Fysioclub kan blive den bedste investering, du har gjort i dit golfspil!

Fysioclub har specialiseret sig i at hjælpe golfspillere med at træne deres fysik, så den ikke begrænser, men derimod sikrer muligheden for at udvikle teknik, power og stabilitet i golfsvinget.

Fysioclub giver 10% på træning og behandling til Værløse Golfklubs medlemmer.


Golf Plaisir

Tilbyder matchture, grupperejser, temarejser bla. Rovos Rail Golf Safaris og ikke mindst et bredt udvalg af long stays – ophold på fire uger eller mere til meget fordelagtige priser. Ligeledes har Golf Plaisir samarbejde med et stort antal klub proer hvor vi tilbyder golfskoler under varmere himmelstrøg, vi har gennem mange år arbejdet med Thomas Lindhardt og Værløse Golf Klub.

Køber du en golfrejse hos Golf Plaisir får du 100 kr. i rabat og samtidig støtter du Værløse Golf Klub med yderligere kr. 100, som Golf Plaisir betaler til klubben (gælder ikke rejser arrangeret af Værløses pro team).

HUSK at oplyse, at du er medlem af Værløse Golfklub, når du bestiller rejse hos Golf Plaisir.


HOME

Vores lokale ejendomsmægler Thomas Laursen med butikker i Værløse, Farum og Allerød er sponsor i klubben, på hul 2. Det kommer også dig som medlem til gode.

Hvis du, som medlem af Værløse Golfklub, sælger din bolig igennem en af HOME´s forretninger i Værløse eller Farum, får du et halvt års golfkontingent i klubben af betalt af HOME.