Sponsor tilbud

Vi opfordrer alle til at støtte klubbens sponsorer, de støtter os! Følgende sponsorer har særlige fordele for medlemmer af Værløse Golfklub:

Fysioclub

Et besøg hos Fysioclub kan blive den bedste investering, du har gjort i dit golfspil!

Fysioclub har specialiseret sig i at hjælpe golfspillere med at træne deres fysik, så den ikke begrænser, men derimod sikrer muligheden for at udvikle teknik, power og stabilitet i golfsvinget.

Fysioclub giver 10% på træning og behandling til Værløse Golfklubs medlemmer.


HOME

Vores lokale ejendomsmægler Thomas Laursen med butikker i Værløse, Farum og Allerød er sponsor i klubben, på hul 2. Det kommer også dig som medlem til gode.

Hvis du, som medlem af Værløse Golfklub, sælger din bolig igennem en af HOME´s forretninger i Værløse eller Farum, får du et halvt års golfkontingent i klubben af betalt af HOME.


NYBOLIG

Hvis du vælger at sætte din bolig til salg gennem Nybolig Værløse får du som medlem af Værløse Golfklub 30% rabat på Nyboligs ydelser.

Hvad end du skal købe, leje eller sælge, så er Nybolig det sikre valg. Hos Nybolig Værløse møder du et dynamisk og erfarent team, hvor nøgleord som ærlighed, tillid, troværdighed og professionalisme er i højsædet. Du får et kompetent, engageret og passioneret team, der arbejder målrettet efter at skabe de bedste resultater for dig og din bolighandel. Du vil fra dag ét være i trygge hænder, og vi prioriterer et tæt og personligt samarbejde højt.