Sponsor tilbud

Vi opfordrer alle til at støtte klubbens sponsorer, de støtter os!

Følgende sponsorer har særlige fordele for medlemmer af Værløse Golfklub:

Golf Plaisir tilbyder matchture, grupperejser, temarejser bla. Rovos Rail Golf Safaris og ikke mindst et bredt udvalg af long stays – ophold på fire uger eller mere til meget fordelagtige priser. Ligeledes har Golf Plaisir samarbejde med et stort antal klub proer hvor vi tilbyder golfskoler under varmere himmelstrøg, vi har gennem mange år arbejdet med Thomas Lindhardt og Værløse Golf Klub.

Køber du en golfrejse hos Golf Plaisir og samtidig oplyser dit medlemsnummer, da støtter du Værløse Golf Klub med kr. 175,- (gælder ikke rejser arrangeret af Værløses pro team).

———————————

Alle Værløse Golfklub medlemmer kan spille simulatorgolf til en meget favorabel pris hos Simgolf.

Vi har 5 båse hver tirsdag fra kl. 13-16 til kun 100 kr. i timen, dvs. kun 25 kr. per spiller ved 4 i hver bås.

I bestiller tid direkte hos Simgolf på www.simgolf.dk eller tlf 3334 1925. Husk at sige, at I er fra Værløse GK.

———————————

EDC Michael Tang a/s

Skal du sælge din bolig, så gå til EDC. EDC Michael Tang a/s driver tre velkendte ejendomsmæglerforretninger i Værløse, Farum og Bagsværd.

Som tillæg til sponsoratet af vort smukke hul 2, har vi en aftale, der både kommer klubben og dig som medlem til gode. Aftalen indebærer, at der tilfalder klubben et ekstra sponsorbeløb, hvis du vælger at sælge din ejendom igennem EDC Michael Tang. En del af beløbet går til at betale dit kontingent for den næstfølgende sæsons medlemskab af klubben. Her kan du læse mere om EDC Michael Tangs virksomhed.

Aftalen er blev udvidet, så det også gælder dine venner og bekendte. Henviser du dem til EDC Michael Tang og det resulterer i et salg, så tilfalder der ligeledes et ekstra beløb til klubben, som delvis går til at betale dine venners golfkontingent.

——————————

Fysioclub

Et besøg hos Fysioclub kan blive den bedste investering, du har gjort i dit golfspil!

Fysioclub har specialiseret sig i at hjælpe golfspillere med at træne deres fysik, så den ikke begrænser, men derimod sikrer muligheden for at udvikle teknik, power og stabilitet i golfsvinget.

Fysioclub giver 10% på træning og behandling til Værløse Golfklubs medlemmer.

Se mere på Fysioclub.dk.