Værd at vide

Tidsbestilling, bekræftelse og betaling

Der er tidsbestilling alle dage i GolfBox mellem kl. 06:00 og 20:00 med 7 eller 8 minutters interval. Du kan som gæst reservere teetid op til 7 dage i forvejen (14 for klubmedlemmer). Kommer du til klubben som gæst til et medlem, kan klubbens medlem booke teetid til sig selv og sin gæst via Sekretariatet op til 14 dage i forvejen.

Vi har handicapbegrænsning på 36 for greenfeegæster.

I weekends og på helligdage kan gæster booke tider før kl 8 og efter kl 12. Medlemmer kan til enhver tid hver have op til tre gæster med. Ikke bookede teetider bliver frigivet 2 døgn før.

I lobbyen ved Sekretariatet finder du en betalingsstander, hvor du kan bekræfte dit teetid, betale og få udskrevet scorekort med bagtag, som du skal have på din bag som kvittering for betalt greenfee.

Når du har betalt greenfee, har du fri benyttelse af træningsbolde på drivingrange. Bolde finder du i automaten på siden af udslagshuset.

Udlejning af vogne og udstyr

Leje af el-buggy og/eller trolley: kan forudbestilles ved tidsbestilling eller lejes på dagen i Proshoppen – udlejning.

Baneguide

Du kan downloade en gratis digital baneguide på app-en GLFR. Trykt baneguide kan du købe i Sekretariatet, Proshoppen eller Spisehuset.

Lyn og torden på banen

Muligheder for at søge ly og forholdsregler.

Hjertestarter

Klubben har to hjertestartere ophængt. Den ene på bygningen ved Sekretariatet. Den anden ved hul 12 i greenkeepergården.

 
 

Dresscode

Værløse Golfklubs Dresscode kan findes under Ordens & etiketteregler.

Omklædning

Der er herre- og dame-omklædningsrum i samme bygning som Sekretariatet.

Lockerskabe

Lockerskabe med kodelås til sikker opbevaring af dine personlige ejendele. Du finder skabene ved tjek-ind.

Toiletter

Der er toiletter i lobbyen og Spisehuset (du passerer her mellem hul 9 og 10) samt på hul 12.

Spisehuset

Her kan du købe banesandwich, drikkevarer mv. Bestil også gerne mad inden golfrunden. Så står det klar, når I kommer ind. Kontakt Spisehuset.

Hund på banen

Du kan tage din hund med på banen, forudsat det sker uden gene for andre spillere. Den skal føres i snor, må ikke færdes på green områder og eventuelle efterladenskaber skal fjernes med det samme.

Players 1st (Golfspilleren i Centrum)

I Værløse Golfklub sætter vi golfspilleren i centrum, og kort efter dit besøg vil du modtage en email fra os med en opfordring til at besvare et spørgeskema om din oplevelse hos os. Vi håber, du vil give dig tid til at besvare undersøgelsen og på den måde hjælpe os til at blive endnu bedre. På forhånd tak!