Klub 36+

Klub 36+ er for dig, der har et handicap på 36 eller derover og gerne vil spille med andre golfspillere i samme handicapgruppe.
Der er rig mulighed for, at du kan få forbedret dit handicap samtidig med, at du får lært andre golfspillere i klubben at kende.

Vi spiller ganske almindelig 9-hullers Single Stableford, og der vil være frivillige fra Motionist- og Begynderudvalget til at sende jer godt på vej. Hvis muligt går medlemmer fra de to udvalg med i nogle af boldene.
Der er plads til 24 spillere hver gang, og tilmelding er efter først til mølle-princippet. Efterfølgende tilmeldinger kommer på venteliste.
Startlisten er tilgængelig senest dagen før kl. 18:00
På spilledagen: Mød op i god tid, udskriv dit scorekort og husk at vælge tee. Du vælger frit, men vælg f.eks. tee-33, hvis du ikke slår så langt. Det er sjovere at nå frem og afslutte hullet på green, end ‘løbe tør’ for slag ude på fairway. Få varmet op og vær klar ved stenbænkene ved Tee1 10 minutter før du skal slå ud.
Der skal selvfølgelig også være plads til socialt samvær, så derfor er det en god ide at spise sammen efter runden.
Du kan evt. forudbestille din mad i Spisehuset, inden du går ud, så der ikke er for lang ventetid, når du kommer ind. Mad og drikke er frivilligt og for egen regning.
Efter runden vil der være mindst et udvalgsmedlem til at svare på spørgsmål og modtage ros/ris og gode ideer til de næste runder.

Du tilmelder dig alle vores aktiviteter i GolfBox under Klubturnering (nederste punkt i menuen til venstre).

De bedste hilsener / Motionistudvalget