Junior Sommercamp 2024

Kære alle juniorer og forældre

Vi afholder Sommercamp 2024 for alle juniorer i Værløse Golfklub i weekenden 21. – 23. juni.

Årets Sommercamp er for alle juniorer både fredag, lørdag og søndag. Vi har fokus på det sociale omkring golfen, og alle juniorer på alle niveauer kan deltage. Vi håber derfor på stor tilslutning til årets Sommercamp, som plejer at være forbundet med meget sjov, hygge, leg og en god start på sommerferien. I året Sommercamp har vi lånt Hippo af DGU, som vi håber giver anledning til flere sjove lege.

Vi starter fredag eftermiddag kl. 15 med opsætning af telte, velkomst, forberedelse samt opvarmning til weekendens spil på banen. Vi opfordrer alle til at overnatte i telte, som sættes op på græsset omkring proshoppen og vaskepladsen. Alle juniorer under 11 år, som gerne vil overnatte i telt, skal have en forælder som overnatter sammen med dem. Yderligere anbefaler juniorudvalget at alle juniorer under 11 år, som ikke overnatter, bliver hentet eller tager hjem senest kl. 21. Hvis vejrudsigten er meget dårlig for fredag og lørdag, aflyses overnatningen for alle. Dette meddeles senest torsdag d. 20. juni.

Vi arrangerer alle måltider med hjælp fra Spisehuset. Måltiderne indtages i restauranten (stuen eller 1. sal), på terrassen eller foran Proshoppen.

Camp’en starter fredag kl. 15 med opsætning af telte, og vi forventer at camp’en slutter sen søndag eftermiddag med afslutning og præmieoverrækkelse efter Rydercup.

Nærmere program for de enkelte dage følger. Men der vil være masse af spil, træning, hygge og sjove aktiviteter.

Tilmeldingsfrist: Tirsdag d. 18. juni kl. 18.00 via GolfBox.

Prisen er 450 kr., som dækker aftensmad fredag, morgenmad/frokost/aftensmad lørdag og morgenmad/frokost søndag. Juniorudvalget sørger for drikkevarer til måltiderne, men drikkevarer og snacks på andre tidspunkter skal I selv dække.

Forældre kan ved forudbestilling (sammen med tilmelding til camp’en), spise aftensmad sammen med børnene for kr. 125,- pr. måltid.

Bemærk:
Vi har brug for hjælpere (forældre eller bedsteforældre) fredag, lørdag og søndag til diverse opgaver. Vi vil bede alle forældre om at hjælpe til i det omfang det er muligt. I må derfor meget gerne give en melding om, hvornår I har mulighed for at hjælpe til med aktiviteter fredag, lørdag og søndag via GolfBox i forbindelse med tilmeldingen.

Husk også vi har brug for forældre, som vil spille Ryder cup mod juniorerne søndag.

Vi håber på godt vejr og plejer at have en fantastisk weekend, som alle glæder sig til år efter år.

Mvh Juniorudvalget