Morgenfruerne

Morgenfruerne er en seniorklub for damer 50+ med spillehandicap på maksimum 54.

Vi spiller hver mandag morgen fra april til oktober og mødes i klubhuset kl. 8.00.

I år er første spilledag den 12. april.

Da det sociale samvær er i højsædet, trækker vi lod om sammensætningen af 3 eller 4-bolde, så alle medlemmer får mulighed for at spille sammen.

Efter spillet spiser vi frokost sammen.

Vi er kreative med hensyn til forskellige spillerformer på banen, arrangerer tur med overnatning og spil på fremmede baner.

For dette betaler vi 200 kr om året, der primært bruges til præmier i såvel den løbende turnering som en dags turneringer.

Kom og vær med!

I er naturligvis velkomne til at kontakte en fra bestyrelsen for evt. yderligere info. Vores mail og tlf står på Morgenfruernes hjemmeside.

Velkomsthilsen fra Morgenfruernes bestyrelse

Birgit Søndergaard Pedersen, Christine Hansen, Ella Ulbak, Ilse Bachmann og Henriette Lillegaard

Indmeldelse Morgenfruerne