9-hullers parturnering

9 hullers parturnering 2021

Her er chancen for at spille sammen med din partner, som du selv vælger, og her er chancen for at lære andre golfspillere i klubben at kende under hyggelige forhold. Turneringen er for dem, som foretrækker at spille 9 huller fremfor 18 hullers turnering.

Deltagere: alle med banetilladelse. Således kan både høj- og lavhandicappere deltage.

Turneringsform:

1. Turneringen spilles som parturnering.
  2. Der spilles Fourball slagspil, således at hver spiller har mulighed for at spille sig ned i Hcp (se reglerne under “Klubturneringer/9 hullers parturnering” i GolfBox.

Afvikling:

1. Der spilles i grupper á 5 par, således at hvert par møder de 4 andre par i gruppen. Man spiller derfor i alt 4 matches/par over en sæson.
  2. Grupperne inddeles i rækker og sættes af turneringsledelsen efter handicap.
  3. Parrene arrangerer selv spilletider med hinanden.
  4. Turneringen spilles i perioden 15. maj til 15. september 2021.

Tilmelding via GolfBox, klik HER

Sidste tilmeldingsfrist: 11. maj 2021

Pris: kr. 50,-/deltager

Fælles afslutningsmatch