9-hullers parturnering

9 hullers parturnering 2022

Her er chancen for at spille sammen med din partner/ven/veninde, som du selv vælger, og her er chancen for at lære andre golfspillere i klubben at kende under hyggelige forhold. Turneringen er for dem, som foretrækker at spille 9 huller fremfor 18 hullers turnering.

Deltagere: alle med banetilladelse. Således kan både høj- og lavhandicappere deltage.

Turneringsform:

1. Turneringen spilles som parturnering, par, 2 mænd, 2 kvinder, vælg selv.
  2. Der spilles Fourball slagspil, således at hver spiller har mulighed for at spille sig ned i hcp (se reglerne under “Klubturneringer/9 hullers parturnering” i GolfBox.

Afvikling:

1. Der spilles i grupper á 5 par, således at hvert par møder de 4 andre par i gruppen. Man spiller derfor i alt 4 matches/par over en sæson.
  2. Parrene arrangerer selv spilletider med hinanden.
  3. Turneringen spilles i perioden 10. maj til 7. september 2022.

Hele turneringsinformationen kan læses HER

Tilmelding via GolfBox, klik HER

Sidste tilmeldingsfrist: 7. maj 2022

OBS! Fælles afslutningsmatch