9-hullers parturnering

9 hullers parturnering 2020

Sidste års populære 9 hullers parturnering starter op igen i 2020. Her er chancen for at spille sammen med en makker/partner/ægtefælle, som du selv vælger, og for at lære andre golfspillere i klubben at kende under hyggelige forhold. Turneringen er for dem, som foretrækker at spille 9 huller fremfor 18 hullers turnering.

Deltagere: alle med Hcp <55. Således kan både høj- og lavhandicappere deltage.

Turneringsform:

1. Turneringen spilles som parturnering med hhv. 2 damer = damedouble (DD), 2 herrer = herredouble (HD) og dame/herre = mixed double (MD).
  2. Der spilles Fourball Stableford, således at hver spiller har mulighed for at spille sig ned i Hcp.

Afvikling:

1. Der spilles i grupper á 5 par, således at hvert par møder de 4 andre par i gruppen. Man spiller derfor i alt 4 matches/par over en sæson. Man kan melde sig til to grupper (f.eks. både MD og DD).
  2. Grupperne inddeles i rækker og sættes af turneringsledelsen efter handicap.
  3. Parrene arrangerer selv spilletider med hinanden.
  4. Turneringen spilles i perioden 15. maj til 9.september 2020.

Tilmelding:

Via Golfbox under ”9 hullers parturnering” under ”klubturneringer”.

Senest 13. maj 2020.

Motionistudvalget