Dameklubben

Dameklubben – Værløse Golfklub – 2021

Dameklubben er en klub i klubben og formålet er at knytte såvel gamle som nye spillere sammen om golfspillet og hyggeligt samvær.

Alle damer med medlemskab i Værløse Golfklub og et anerkendt handicap på 54 eller derunder kan blive medlem af Dameklubben. Selv om dit handicap ved sæsonstart ikke er lavt nok, kan du melde dig ind så snart du når hcp. 54.

For at deltage i spiseturneringerne, enkeltdagsturneringen og weekenduren, skal du dog have et hcp. på max 42.

Hvad koster det og hvordan melder du dig ind?

Kontingent er fastsat til 300 kr. for hele sæsonen – de 25 kr. går til en jubilæumsfond (vi fylder 25 år i år).

Indmeldelse sker via Golfbox, hvor du også betaler on-line.

Aktiviteter og turneringer

Vi afholder Infomøde onsdag den 31. marts.

Vi spiller hver onsdag fra den 7. april til den 13. oktober.

Vi har Åbningsturnering den 14. april og Afslutningsturnering den 13. oktober.

Den 26. juni holder vi Dameklubbens 25 års JUBILÆUM.

Den 11. september har vi Udfordringsturnering mod Herreklubben.

Efter hver spilledag afleveres scorekortet i den røde postkasse i Damernes omklædningsrum. Markør skal være medlem af Dameklubben.

Se regler for løbende turneringer i Dameklubben, for yderligere information.

Pointturnering – 18 huller:

Vi spiller løbende pointturnering i 2 rækker over 16 onsdage, hvoraf de 6 bedste scores tælles sammen til årets endelige resultat.

Eclectic turnering – 18 huller:

Vi spiller ligeledes Eclectic over de samme 16 onsdage.

Eclecticscoren er det laveste antal slag, man har brugt pr. hul når de 16 (eller færre) runder er spillet. Der fratrækkes ½ spillehandicap med afslutningdagens handicap.

Slagspilsturnering – 18 huller:

4 onsdage (28. april, 2. juni, 30. juni og 4. august) spiller vi slagspil sideløbende med Point -og Eclectic turneringen. Det er dog frivilligt om man vil deltage i slagspillet. De 2 bedste runder udløser præmier, som uddeles ved Sensommerturneringen den 25. august.

Løbende turnering over 9-huller i september/oktober:

5 spillerdag i september/oktober måned spiller vi 9-hullers turnering, hvor de 3 bedste scores tæller.

Den 1/9, 8/9, 22/9, 29/9 og 6/10 – Vi spiller i 2 rækker: Tee 49 og Tee 58.

Den 15/9 spiller vi en “sjov” enkeltdagsturnering.

Præmier:

I alle turneringer vil der være præmier til ca.  hver 8. spiller.

Præmier for de løbende turneringer vil blive uddelt ved Afslutningsturneringen den 13. oktober.

Birdies skrives på listen i omklædningsrummet og præmieres med bolde, som uddeles ved Hekse-turneringen den 16. juni, Sensommerturneringen den 25. august og  Afslutningsturneringen den 13. oktober.

Tider til onsdagenes løbende turneringer bookes via GolfBox, og dameklubbens medlemmer har fortrinsret kl. 09:30 – 10:30 og igen kl. 14:30 – 17:15 (undtagen på turneringsdage og i juli måned). Det er kun dameklubbens medlemmer, der kan bestille disse tider, men bemærk, at såfremt tiderne ikke er booket lørdag aften, vil de blive frigivet til bestilling for andre spillere.

Ca. en gang om måneden afholder vi en turnering med gunstart – Spiseturnering (start på alle huller på samme tid), og efter endt runde, mødes vi til spisning i klubhuset, og der vil være præmier til de dygtigste.

(Tilmelding og betaling for maden via GolfBox).

Vi har Gilleleje som venskabsklub. Vi skiftes til at spille hos dem eller hos os. I 2021 spiller vi Venskabs- turneringen i Værløse den 12. maj.

Weekendtur. Vi arrangerer en Weekendtur, der  i år finder sted den 4.-5. sepember, og der er normalt plads til ca. 30 spillere fra Dameklubben. I år går turen til et sted i Danmark. Tilmelding og betaling til turen sker via GolfBox. Vi spiller 2 gange, spiser middag sammen og overnatter. Mere om turen senere.

Endagstur. Igen i år, laver vi en endagstur. Vi ved endnu ikke hvor turen går hen, men det bliver tirsdag den 13. juli.

Bestyrelsen

Har du spørgsmål, ris/ros og/eller gode idéer, er du velkommen til at kontakte én fra bestyrelsen:

Anni Saabye (Formand), Lena Dahl, Birgit Jørgensen, Jette Hansen, Yuying Chen på Dameklubbens mailadresse:

vgkdameklub@gmail.com

Vi glæder os til at byde både gamle og nye medlemmer velkommen til sæsonen 2021.

Vi håber, alle vil nyde deres medlemskab af Dameklubben.