Velkommen til Jesper og Joey, som 1. marts overtager forpagtning og drift af Spisehuset i Værløse Golfklub
Velkommen til Jesper og Joey, som 1. marts overtager forpagtning og drift af Spisehuset i Værløse Golfklub
Min første sæson i Værløse Golfklub
Året er gået godt, jeg er blevet taget godt imod af jer medlemmer, har fået gode nye kollegaer, og har fået god støtte fra Kontoret, Pro-erne, Bestyrelsen og Baneudvalget. TAK for det.
Efter min start den 1. februar, gik jeg ture på denne dejlige golfbane for at danne mig et overblik og få en ide om, hvor jeg ville lægge min tid og mine kræfter i sæsonen. Kort efter kom greenkeeperne tilbage fra deres afspadsering. Vi afholdte møder og gik på banen sammen, for at lære hinanden at kende. Jeg fortalte om mine planer for året, og de kom med deres input. Derefter lagde vi en samlet plan med det mål at skabe den bedst mulige golfbane til jer.
Greens har været lidt af en udfordring til at starte med. Dem skulle jeg lige lære at kende. Græssets sammensætning, jordbundsforhold, filt i græsset, gødningsniveau og væksthastighed på græsset. Det er vi alt sammen ved at få styr på, så I får nogle gode greens at spille på fremover. Fortsæt med at læse “Chefgreenkeeper ser tilbage på året”
Traditionen tro var generalforsamlingen også dagen, hvor formanden i bestyrelsens beretning takkede alle klubbens frivillige, og vi gav en særlig hyldest til Årets ildsjæl og Årets udvalg.
Årets ildsjæl er Vinni Vendelev Eriksen, som gennem mange, mange år (ja ingen kan faktisk huske præcis hvor mange) har været Regionsgolf koordinator for Værløse Golfklub.
Årets udvalg er Juniorudvalget. Vi har aldrig været så mange juniorer som nu, som både socialt og sportsligt brænder igennem. Formand Erik Krzton modtog prisen på udvalgets vegne.
Sekretariatet/Pia
Torsdag aften, den 25. november afholdt vi klubbens årlige, ordinære generalforsamling på Marie Kruse Skole i Farum. Der var mødt 51 medlemmer med 1 fuldmagt, i alt var 52 stemmeberettigede repræsenteret.
Fortsæt med at læse “Resumé af generalforsamlingen”STORT TILLYKKE TIL OSCAR
Vores 13 årige juniorspiller Oscar Risager Krzton, som du sikkert hyppigt har set træne ihærdigt i klubben, er blevet udtaget til Dansk Golf Unions Udviklingsprogram, som er for “boblerne” lige under udtagelse til DGU´s landsholdstrupper.
Med udtagelse følger også, at Oscar er at betragte som TEAM Danmark atlet.
Vi er pivstolte af dig, Oscar
Sekretariatet/Pia
Vi har via GolfBox sendt indkaldelse til årets ordinære generalforsamling ud til alle aktive og passive medlemmer.
Sekretariatet/Pia
18 huls banen står flot og er stadig åben for spil til sommergreens, men der er nogle vinterbegrænsninger, vi skal respektere. Vi sætter kun de absolut nødvendige begrænsninger, der er vigtige for at beskytte græsset, så vi også næste år kan præstere en flot bane.
Vi opdaterer løbende her under Banestatus, hvilke muligheder, der er for at spille og bruge udendørsfaciliteterne.
Greens
Greens har det godt, vi holder dem åbne så længe det er muligt. Men vær OBS på, at i tilfælde af frost, så må I ikke gå på dem. Se videoen her, der viser de langvarige skader færdsel på greens i frostperioder giver.
Greens er bløde, så husk stadig at rette nedslagsmærker op.
Heldigvis bliver der flere og flere muligheder for at dyrke vores sport hele året rundt, om ikke andet så indendørs i simulatorer. Her har vi samlet et overblik over mulighederne indendørs:
Klubbens Trackman boks, et tilbud til dig som er medlem af klubben
Tag med på tur til Simgolf sammen med andre klubmedlemmer
Deltag i DM for simulatorgolf
Trænerne er gået i tiltrængt vinterhi, men kan vækkes, hvis du gerne vil have en træningslektion, f.eks. med Trackman. Send en mail på lindhardtgolf14@gmail.com .
Det er også muligt helt lavpraktisk at træne i udslagsnettet i herreomklædningen. Du kan booke tid i GolfBox.
Spar 40 pct på Castelot St. Emilion Grand Cru 2016
Vores sponsor Bichel Vine har overtaget agenturet på Chateau Castelot, har skåret alle mellemled væk og kan nu tilbyde vinen til næsten den halve pris af den tidligere importør.
Vinen i den forrygende årgang koster 165 kr. ved køb af minimum 12 flasker. Bestil vinen direkte hos carsten@bichel.dk og få den leveret direkte – enten i klubben eller derhjemme.
Kan også erhverves i kasser af hhv. 6 magnumflasker eller 24 halvflasker til den tilsvarende pris.
Caféen har her i november og december lækre menuer, der måske kan friste. Retterne på menuerne kan du se her på links under datoerne:
Mortens aften – det er onsdag, den 10. november
Brunch buffet – det er søndag, den 14. november
Julefrokostanretning – den kan nydes fra og med 16. november
Julefrokostbuffet – det er lørdag, den 4. december
Bestilling/bordreservation er nødvendig på tlf. 4138 8040 eller email skelmosep@gmail.com.