Udendørs golf på denne årstid

18 huls banen står flot og er stadig åben for spil til sommergreens, men der er nogle vinterbegrænsninger, vi skal respektere. Vi sætter kun de absolut nødvendige begrænsninger, der er vigtige for at beskytte græsset, så vi også næste år kan præstere en flot bane.

Vi opdaterer løbende her under Banestatus, hvilke muligheder, der er for at spille og bruge udendørsfaciliteterne.

Greens

Greens har det godt, vi holder dem åbne så længe det er muligt. Men vær OBS på, at i tilfælde af frost, så må I ikke gå på dem. Se videoen her, der viser de langvarige skader færdsel på greens i frostperioder giver.

Greens er bløde, så husk stadig at rette nedslagsmærker op.

Teesteder

Dem holder vi også åbne, så længe det er muligt. Dog er par 3 teestederne slået så meget op, at de ikke kan re-etablere sig nu, hvor væksten går i stå. Så der bliver udslag fra måtter på de fire par 3 huller.

Fairways

Vi kan ikke køre med de store maskiner på banen mere, så fairways bliver ikke klippet. I skal spille med lejeforbedring. Enten anvende fairwaymåtter, som vi hænger op ved vaskepladsen eller bruge vinter-tees. Tee 63 er lukket.

Ingen køretøjer på banen

Fra og med mandag den 8. november skal I anvende bærebag ved spil på banen. Der er så lidt vækst i græsset og jorden er blød, så kørespor forsvinder ikke igen.

Handicapregulering  

Fra og med mandag er det ikke muligt at blive handicapreguleret ved spil på vores bane.

Her kommer desuden lidt supplerende information, der kan være godt at vide, hvis du fortsat kommer i klubben i vinterens løb.

Drivingrange

Robotterne er kørt i pit. Greenkeeperne, Thomas og Lene har været på boldjagt, samlet 2-3.000 vildfarne bolde op i roughen omkring range. Alle bolde er samlet ind fra range og erstattet med vinterbolde. Greenkeeperne samler ind, hvis det er muligt at køre på rangen. Ellers er det selvopsamling, der gælder.

Boldmaskinen er lukket, da den ikke kan køre i tilfælde af frost.

Vaskepladsen

Her er der også lukket for vandet. Der står en spand med vand, der kan benyttes til at vaske jern, indtil frosten sætter ind. Vi har opsat en ny vandhane med drikkevand på gavlen af Østfløjen.

Pusterne fungerer uændret.

Sprinklere på greens

Agrometer mangler nu kun hul 8, 9, 12, 16 og 18. Arbejdet er lovet færdigt her i vinter, så det skal stå klar og fungere til sæsonstart 2022.

Hilsen

Martin Hjort

Chefgreenkeeper