Fra mandag skal du spille med bærebag

Som tidligere meldt ud, er vi uden chefgreenkeeper i øjeblikket. Derfor er der ekstra travlhed på greenkeepergården, og Robert har sammen med resten af greenkeeperstaben påtaget sig ansvaret for vores bane.

Der har været enormt tryk på banen i år, som det også fremgår af artiklen på Golf.dk. Det er der fortsat her i det milde vejr efterårsvejr. Det giver et øget slid, og vi vil fra mandag næste uge (23.11) bede alle anvende bærebag, for at skåne banen. Tak til alle jer, der allerede har anvendt bærebag de seneste uger, da vi opfordrede til det.

Årstiden gør også risikoen for svampeangreb større, derfor bruger greenkeeperne tid på at forbygge mod og bekæmpe dem. Udover den daglige pleje af banen, er greenkeeperne i gang med færdiggørelsen af dræn på hul 10, 14 og 18. Der er fokus på udtynding af bevoksninger, specielt på hul 12 og 15, hvor vi skal have skabt noget mere luft til greens. Der arbejdes også med at udskifte de hegnspæle, der er beskadigede.

Vi har igen i år besluttet at lave en cross country vinterbane, som bliver taget i brug, når vejret ikke tillader spil til sommergreens mere – eller vi vurderer, at greens har brug for en pause pga. svamp eller andet. Cross country banen bliver taget i brug for at skåne banen så meget som mulig. Vi arbejder blandt andet på, at lave bedre stier mellem nogle af teestederne, som kræver, at der ikke er færdsel.

Med håb om meget mere golf i år, og at I vil sende greenkeeperne en venlig tanke.

Hilsen Henrik Sørensen

Formand for Baneudvalget