Finaleweekend hulspil og parturnering

Endnu en travl weekend er vel overstået for Turneringsudvalget. Hulspilsmesterskabet skulle placeres efter ottendedels- og kvartfinaler lørdag og semi- og finaler søndag.

Hulspilsmesterskabet 2022 for damer tog Stine Grønfeldt Stenspil sig af. Runner up blev Tina Hauberg Jensen – samme resultat som i slagspilsmesterskabet for nogle uger siden.

Hulspilsmesterskabet 2022 for herrer tog Joachim Nordli sig af. Her var det også med samme finalemodstander, men denne gang var det Kevin Chen, der måtte overgive sig.

Formand Kim overrakte pokalerne ved afslutningen søndag, hvor vinderne i årets løbende parturnering og hulspilsturnering også blev hyldet.