Udendørs spil og træning

Banen står flot og er stadig åben for spil fra teestederne til sommergreens. Greens har det virkelig godt for årstiden og ruller stadig fint. Så indtil videre altså fri leg på 18 huls banen, men husk vi spiller med lejeforbedring (oplæg) på fairways.

Vi opdaterer løbende her under Banestatus, hvilke muligheder, der er for at spille og bruge udendørsfaciliteterne.

Topdress

Vi giver bag9, som er den del af banen, hvor den underliggende jord er dårligst, en ekstra omgang topdress her ved sæsonafslutning. Det er en særlig variant med humus, en investering i vores fortsatte forbedring af banen.

Der bliver kørt topdress på onsdag-torsdag og efterfølgende verti-dræner vi fairways. Hvis der bliver noget i overskud, får fairway på hul 2 også et lag. Både for9 og bag9 kan spilles, men indtil græsset er groet igennem, er bag9 selvfølgelig ikke optimal.

Greens og forgreens

Greens har det som sagt godt, vi holder dem åbne så længe det er muligt. Men vær OBS på, at i tilfælde af frost, så må I ikke gå på dem. Se videoen her, der viser de langvarige skader færdsel på greens i frostperioder giver.

Greens er bløde, så husk stadig at rette nedslagsmærker op. Vi tegner hvide streger foran greens og andre steder, som er sårbare. Indenfor disse må I kun færdes til fods. Altså ingen trolleys, scootere eller løbehjul indenfor disse streger.

Teesteder

Dem holder vi også åbne, så længe det er muligt.

Buggies

Fra og med onsdag den 2. november er der lukket for kørsel med buggy.

Drivingrange

Robotterne bliver kørt i pit. Greenkeeperne samler vinterbolde ind 2 gange om ugen, hvis det er muligt at køre på range. Boldene står i en palle-kasse. Er den tom, så er det selvopsamling, der gælder.

Thomas organiserer et opsamlingshold blandt juniorerne, som samler vildfarende bolde ind omkring range.

Derfor er range lukket mandag den 31. oktober fra kl. 12 og resten af dagen.

Øvrige udendørs træningsfaciliteter

Puttinggreens, indspilsområde og shortgamebane er fortsat åbne.

Udslagshuset

Vi har, som skrevet andetsteds, byggemøde i denne uge om mulighederne for en ombygning/udnyttelse af det eksisterende udslagshus til indendørs træning i vinterperioden. Det indebærer, at vi må lukke huset i en periode. Vi informerer om det, når vi har tidsplanen klar.

Hilsen

Martin Hjort

Chefgreenkeeper