Ny sponsor: Golf N’Living

Kære medlemmer i Værløse Golfklub, 

Vi i Golf N’ Living nåede kun lige at skrabe i overfladen i Værløse Golfklub som medsponsor til Team Rynkeby Øresund Golfturneringen tilbage i juni. 

Dog glæder vi os som ny sponsor, allerede nu til mange flere stunder sammen næste år, hvor vi forhåbentligt lærer jer alle sammen meget bedre at kende.

Lidt om vores koncept

Vores koncept er simpelt – som ejer får du adgang til luksusboliger i Sydeuropa, for en investering der er lavere, end hvad én bolig koster. Golf N’ Living samler 16 ejere, som sammen stifter en ejerforening. Hver ejerforening består af enten 16 ejere som sammen ejer 2 boliger (16:2), eller 16 ejere som sammen ejer 4 boliger (16:4).

For DKK 1 million bliver man medejer af to luksusboliger, med en samlet værdi på DKK 16 millioner. Månedlige fællesudgifter på DKK 2.000 gør at man årligt kun skal betale DKK 24.000 for 6 ugers ophold i luksusboliger med 3 soveværelser og 2-3 badeværelser.

For DKK 2 millioner bliver man medejer af 4 luksusboliger med en samlet værdi på DKK 32 millioner og man har i gennemsnit 13 ugers ferie at gøre brug af i vores skræddersyet bookingsystem. 

De månedlige fællesudgifter ligger på DKK 2.500, så man kan altså for DKK 30.000 årligt få 13 ugers ophold i luksusboliger med 3 soveværelser og 2-3 badeværelser.   

I disse tider hvor leveomkostningerne er stærkt stigende, er det herved muligt at omkostningen til ferier i de kommende år er lagt fast.

Enkelt og simpelt

Vores første bolig i La Cala Golf Resort står nu færdig og vil være klar i både en 16-2 eller en 16-4 ejerforening. Boligen er en 169 kvm stor penthouselejlighed med 3 soveværelser og 3 badeværelser. Her er en lille video med en rundtur i boligen.

Hvis du/I kunne tænke jer at høre mere om vores koncept, så står vi, Niels og Philip altid til rådighed til et uforpligtende kaffemøde. Vi kan træffes på følgende: 
           Philip Lindgaard: 
           2835 5053, philip@golfnliving.dk

           Niels Refsgaard: 
           2170 6570, niels@golfnliving.dk

I kan også følge os på vores sociale medier på Facebook og Instagram, hvor der løbende er nyheder og opdateringer på hvordan tingene står til i Golf N’ Living, samt tilmelde jer vores nyhedsbrev! 

Links: 
https://www.facebook.com/golfnliving

https://www.instagram.com/golf_nliving/

https://golfnliving.dk/

Vi glæder os utroligt meget til at se jer til nogle spændende arrangementer næste år. 

De bedste hilsner, 

Golf N’ Living