Medlemstilbud fra Fysioclub

“Kære medlemmer, tre nyheder fra os til jer.

Udendørs Golffitness i VGK hele sommeren – få en bedre fysik

Nu får du muligheden for at være med til golffitness i klubben. Træningen er til dig der gerne vil arbejde målrettet på at få bedre bevægelighed, styrke og balance så du kan lave en bedre og mere effektiv svingbevægelse og samtidig forebygge skader og smerter i kroppen. Træningen er for alle uanset alder, spilerfaring og golfhandicap.

Gratis foredrag + prøvetræning. Tilmelding på Golfbox her

  • Tirsdag den 19. marts kl. 17.00 – 18.00
  • Torsdag den 21. marts kl. 10.30 – 11.30

Træningen vil starte mandage kl. 16:45 efter påsken og hver uge frem til 30. september. I alt 22 gange/uger (der er sommer pause i uge 28-29-30). Pris: 40 kr. pr gang.

Tilmelding til udendørs fitness

25% VGK rabat i hele marts – Fysioterapi, Massage og Golf Body test

Hvis du går og døjer med en skade eller smerter i kroppen og ikke har fået gjort noget ved det kan du i hele marts måned få undersøgelse og behandling til en speciel pris i Fysioclub. Book tid på www.fysioclub.dk eller ring på 28450750 (gælder 1. konsultation, derefter er der 10% rabat på evt. forløb)

Du kan også få lavet vores særlige undersøgelse af din krops funktion, bevægelighed, og styrke. Ud fra undersøgelsen får du lagt et træningsprogram der specifikt vil forbedre din fysik ift. golfsvinget.

Vi kalder det et golfbodytest-forløb. Du kan læse mere på Bliv en bedre golfspiller med en Golf body test – FysioClub.

VGK Skadestuen – kom skaderne til livs

Ud fra et fælles ønske om at holde VGK’s medlemmer golfaktive så meget og så længe som muligt starter Fysioclub og VGK en ”skadestue” hvor du kan komme forbi hvis du har en skade eller det gør ondt. Her får du en undersøgelse, vejledning i specifikke øvelser og råd til hvad der ellers kan gøres hos en Fysioterapeut der er specialiseret i muskel og ledsmerter.

Tilbuddet er gratis og kun for medlemmer af VGK. Det foregår i klubben og du skal ikke bestille tid. Konsultationen vil tage ca. 15-20 min. Det er hver mandag imellem kl. 15.30 – 16.30 (fra den 8. april).

Med venlig hilsen og god sæson😊

Fysioterapeut Thorsten Holst

Fysioclub Værløse”