VGK SOMMERSJOV UGE 26

Så er vi klar til endnu engang at byde på Sommersjov i uge 26, nu nærmer vi os en tradition.

Dameklubben har I år 25 års jubilæum, så vi “tyvstarter” uge 26 i slutningen af uge 25, hvor vores JuniorCamp også starter op.

Program og aktiviteter for VGK sommersjov uge 26 –
26. juni til 4. juli 2021

EM fodboldfeberen raser, så vi vil derfor gerne udfordre dig, til at chippe to bolde i de tre point-huller ved brug af 20 chip forsøg, i vores fine nye flotte fodboldmål, husk godkendelse kræver en markør. Scorekort afhentes og afleveres i Proshoppen.
Præmier til de 10 bedste.
Du kan prøve alle de gange du vil, men kan kun aflevere ét tællende scorekort. Husk at samle boldene op bagefter.

Ps Place har selvfølgelig kølige drikkevarer, lækker mad og desserter, der kan friste.

Super gode tilbud, kan du finde i Proshoppen, kig forbi for at se hvad du absolut ikke kan leve uden.

Turnering / Aktivitet

26.6

Dameklubbens 25 års jubilæumsturnering og fest

27.6

JuniorCamp – Juniorerne slår lejr på anlægget, træner, spiller, hygger og udfordrer forældrene i en Ryder Cup

Tilmelding via Holdsport.

Morgenfruerne for medlemmer af Morgenfruerne

28.6

Blå Mandag serverer Trekølle Match på For9 – spillerne må kun medbringe tre udvalgte køller / jern + en putter.
Alt andet skal være efterladt i f.eks. bilen. Det er altid vildt sjovt og overraskende at se, hvor godt man kan klare sig med så lidt i baggen 😉

28.6

Nygolferturnering ifm. Blå Mandag kaster sig ud i Norsk Stableford på Bag9. Her skal spillerne kaste deres bold én gang på hvert hul. Kastet er gratis, men hvis det ikke bliver udført, påfører spilleren sig et slag i straf.

29.6

Greenkeeperens hverdag
I dag får du en enestående mulighed for at høre vores Chefgreenkeeper fortælle om “græs-nørderi” – og andre botaniske lækkerier.
Mød op kl. 8.00 – på Greenkeepergården, Ryethøjvej 2.
Få et indblik i arbejdet på banen, og hvor stor viden man skal have, “bare” for at holde lidt græs pænt til golfspillerne.
Er der en lille anlægsgartner gemt i dig, er du velkommen med gode råd til vores Chefgreenkeeper.

29.6

Herreklubben
Herredag for medlemmer af

Book din tid i GolfBox

30.6

Dameklubben
Damedag for medlemmer af

Book din tid i GolfBox

1.7

Turferne
Turfer dag for medlemmer af

1.7

KLUB36+ får lov til at lege med en VGK Sommersjov Greensome, og selvom det ikke er en match, men en runde, så vil der alligevel være lidt til det bedste hold.

2.7

Grill-golf turnering – 9 huller, med flere udfordringer og ekstra sjov.
Alle er velkomne. Ps Place griller på terrassen, med en ekstra lækker menu

3.7

4.7

Weekendturnering over 2 dage.
sponsoreret af Danbørs
Parmatch over 36 huller: 18 huller Fourball (også kaldet Best- ball) + 18 huller Scottish Twosome

3.7

Fourball turnering