Rapport fra årets sponsorrejse

Årets sponsorrejse og seminar gik til Irland. Vi boede i centrum af byen Portrush, tæt på det hele, hvor vi fik nogle gode kulinariske oplevelser.

Den første dag spillede vi Royal Portrush. Det er banen, hvor der i år blev spillet British Open. Den er ranket som nr. 15 i verden. Det var en fantastisk oplevelse hvor vi alle havde caddie på, dog ikke Liuming. Banen blev spillet i vejrmæssige udfordringer, som det hører sig til på de kanter. Det var heldigvis tørt, og vi var i det hele taget meget heldige med vejret. Det er et malerisk flot scenarie på og omkring banen, tæt på og med udsigt til steder, hvor de bl.a. har optaget Game of Thrones.

Som I kan se på deres pokal skab, så er der blevet spillet mange, store turneringer på banen.

Vi spillede ligeledes Ballycastle, Castlerock og Malone. Castlerock var en stor oplevelse, en bane tæt på at være i samme kategori som Royal Portrush. Malone var en flot parkbane tæt på Belfast.

Vi havde forskellige vindere og præmier hver dag, men over all vinder for turen blev Lasse Nørgård fra Crowe, Liuming vandt konkurrencen om at spille længst med den samme bold, hun klarede alle 4 runder. Peter Rohde fra Sim Golf kæmpede godt, men smed sin i vandet på det allersidste hul, rygter siger at Liuming smilede da det skete.

Tak til sponsorerne for en rigtig god tur, håber vi ses igen på turen næste år.

Sekretariatet/René