Nyt vandingsanlæg til greens

Vi har investeret i  nyt vandingsanlæg til vores greens. Det gamle stammer tilbage fra den gang banen blev etableret for 25-26 år siden. Det er selvfølgelig løbende blevet renoveret og udbygget.

Nu har teknologien gjort det muligt at vande med en enkelt sprinkler på hver green præcist der, hvor vi har brug for det, og ikke som nu hvor alle 4 til 5 sprinklere vander i lige lang tid. Når vi har fået det nye vandingsanlæg etableret, kan vi give hvert specifikke område på hver enkelt green mere vand (på tørre steder) eller mindre vand (på våde steder). Det bliver en stor hjælp for os, for at kunne gøre greens så ensartede som muligt. Vi får også mulighed for at vande manuelt fra de nye sprinklere, eller tilkoble en vandslange og selv vande på de tørre områder.

Vores leverandør – Agrometer – kommer og installerer det nye vandingsanlæg fra på tirsdag den 25. maj. Arbejdet indebærer, at vi må lukke en green ned ad gangen. Der bliver etableret provisorisk green på hullet så længe arbejdet foregår.  

I weekends er alle greens åbne for normalt spil, hvis der ikke opstår uforudsete udfordringer. Vi forventer, at arbejdet på hele banen er færdiggjort i løbet af ca. 5 uger.

Vi opfordrer alle til at vise hensyn, så arbejdet kan gennemføres planmæssigt og dermed hurtigst muligt.

Martin Hjort

Chefgreenkeeper