Golf rejser

Golfferie.de

Har specialiseret sig i at formidle skønne golf- og wellness ophold i Nordtyskland og har samarbejdsaftaler med en række attraktive golfanlæg og hoteller.

Til Værløse Golfklubs medlemmer ydes der op til 10% rabat. Ved bestilling bedes du oplyse, at du er medlem af Værløse Golfklub.

Se mere på www.Golfferie.de

Club de Golf Bonmont, Tarragona, Spanien

Costa Daurada, lige syd for Barcelona er en af Spaniens smukkeste og mest varierede Middelhavskyster og byder på flotte naturoplevelser og hyggelige og seværdige små byer.

Ved Costa Daurada ligger Club de Golf Bonmont www.bonmont.es

Bonmont er en førsteklasses 18-huls golfbane, designet af Robert Trent Jones Jr. – omgivet af bjergene i nord og Middelhavet i syd.

Med en beliggenhed få minutter fra stranden tilbyder Bonmont Residential Resort velindrettede lejligheder, wi-fi, restaurant og talrige sportsfaciliteter (bl.a. tennisbaner, pool og fitnesscenter).

Værløse Golfklubs medlemmer har 15% rabat på ophold i en af resortets skønne lejligheder. Derudover får Værløse Golfklubs medlemmer reduceret green-fee og gratis lån af trolley. 

Der er også mulighed for attraktive tilbuds pakker til større grupper af medlemmer.

Brochure fra Bonmont kan afhentes i Sekretariatet.

For yderligere information og booking: rentals@bonmont.es

Ved bestilling bedes du oplyse, at du er medlem af Værløse Golfklub.

Bravo Tours

Værløse Golfklub har indgået en samarbejdsaftale med Bravo Tours, som er Danmarks største udbyder af golfrejser. Bravo Tours har både individuelle rejser, grupperejser, matchture og akademier i sit sortiment.

Denne samarbejdsaftale giver Værløse Golfklub provision af hver golfrejse, der sælges til et af klubbens medlemmer. Du får hermed mulighed for at støtte din klub ved at købe din næste golfrejse hos Bravo Golf. HUSK derfor at fortælle, at du er medlem i Værløse Golfklub, når du bestiller din rejse.

Bliv fristet i Bravo Tours rejseunivers