Albatros

I tirsdags sidst på dagen holede Nicolaj David Larsen sit andet slag på hul 6 – par 5 hullet – og ‘skød’ dermed en af de meget sjældne fugle, en ALBATROS. Nicolaj, som spiller i hcp 4,5 beskriver selv oplevelsen således:

‘Efter at have spillet hul 5 i en ruskende og hård modvind, var det med en klar forhåbning om at nå green i to slag og indhente lidt af de 2 tabte slag fra hul 5.

Jeg sigter venstre om træet på hul 6, men desværre blokker jeg mit drive langt ud i roughen (til højre).

Jeg ligger ok i roughen med ca 220 m til green (blindt slag). Jeg får fint fat i bolden, men syntes jeg slår den højre om der, hvor jeg tror at green er. Mine 3 spilmakkere Martin Erikshøj, Mikkel Olander og Jeppe Mieritz ligger alle godt i fairway og spiller godt ind til greenen. 

Jeg har dog problemer med at finde min bold, jeg går frem og tilbage leder højre om greenen og højre side af roughen, men kan ikke finde bolden. 

Imellem tiden har Mikkel Olander og de to andre spillet ind på green, og da Mikkel putter sin bold i hullet, finder han utroligt nok min bold.

Han råber, at han har fundet min bold i hullet, men jeg tror selvfølgelig ikke på ham, det var først da Martin og Jeppe insisterede at de ikke lavede gas og da jeg så min bold, at jeg troede på det.

Dermed en albatros, 3 slag hentet og 5 stableford point.

Sjovt at prøve’

Nicolaj David Larsen