Shoppen

Velkommen indenfor hos Lindhardt Golf

Lindhardt Golf er en on-course butik, der lægger vægt på, at vores kunder får en god service og får gode, brugbare råd. Vi kender vores kunders golfsving, så vi kan give den bedste vejledning ifm køb af nyt udstyr.

Har I udstyr?

Vores forretningskoncept er, at udstyr skal fittes til den enkelte, så det passer til golfsvinget og til fysikken. Vi har en lang række drivere, køller, wedges og jern til udlån. Vi finder den optimale løsning til dig, hvorefter du kan prøve det på banen. Vi har derfor ikke butikken fyldt op med standardudstyr, men sørger for at få dit skræddersyede udstyr hjem, når det er bestilt. Du får et udstyr, som passer til DIG!

Hvad kan jeg købe hos jer?

• Udstyr fra Callaway, Srixon, Cleveland, Mizuno, Wilson, Odyssey. Øvrige mærker kan vi bestille hjem. Se hvornår vi holder demodage
  • Golfvogne og elvogne
  • Vognbags og bærebags, bolde, handsker og alle småtingene, vi har brug for, når vi spiller golf.
  • Tøj fra Daily Sports, Abacus, Adidas og Func Factory
  • Golfsko fra Footjoy, Ecco og Adidas.

Vi kan bestille fra leverandørernes fulde sortiment, selvom vi ikke har det i butikken. Kom og spørg os.

Er det så meget dyrt hos jer?

Nej, vi er ikke dyrere end andre golfbutikker i Danmark. Vi følger markedspriserne. Vi kan ofte også matche priserne på diverse golfhjemmesider.

Værløse Golfklub Lene og ThomasVelkommen til Lindhardt Golf!

Thomas Lindhardt og Lene Sommer