Turneringsbetingelser

Regionsgolf turneringsbetingelser

Seniorer og veteraner – Øst

Seniorer (S-rækker). Deltagerne skal være fyldt 50 år inden udgangen af det år, hvor turneringen afholdes. Der spilles fra scratch i SA- og SB-rækkerne. Deltagere i SC-rækken skal have et hcp. i intervallet 18,5 til 36. Veteraner (V-rækker). Deltagerne skal være fyldt 60 år inden udgangen af det år, hvor turneringen afholdes. Der spilles fra scratch i VE-, VA-, VB-rækkerne. Deltagere i VC-rækken skal have et hcp. i intervallet 18,5 til 36.

Super Veteran (70+) rækken: Deltagerne skal være fyldt 70 år inden udgangen af det år, hvor turneringen afholdes. For alle grupper gælder, at man skal kunne dokumentere fuldgyldigt medlemskab af godkendt golfklub under Dansk Golf Union. Spillerne kan kun spille for hjemmeklubben, og kan kun spille for én klub i kalenderåret, og de skal have et National Spilleret for at kunne deltage i turneringen. Det er tilladt at benytte op til tre spillere med professionel status på holdet. Flexmedlemmer kan ikke deltage.  En spiller kan deltage i de turneringer den pågældende er kvalificeret til. Ved skift fra et lavere til et højere rangeret hold inden for Senior- og Veteranrækkerne er der ingen begrænsninger. Ved skift fra et højere til et lavere rangeret hold er der én spilledags karantæne. Karantænen skal forstås på den måde, at spilleren først kan spille på klubbens lavere rangerende hold, når det højere rangerende hold har færdigspillet én kamp, hvor den pågældende spiller ikke har deltaget. Et hold i DGU’s Danmarksturnering for Senior, Veteran og hhv. Superveteran betragtes som et højere rangerende hold end et hold i regionsgolf. Ved deltagelse på et hold i dame- eller herre- og kvalifikationsrækken i DGU’s Danmarksturnering, er der ingen begrænsninger for deltagelse i regionsgolfen. Spillere, som opfylder kriterierne for deltagelse i rækkerne for hhv. Seniorer, Veteraner og Super-Veteraner, kan efter eget valg og uden karantæner eller øvrige begrænsninger deltage i ABCD-rækkerne, hvor spillerne opfylder kriterierne. En spiller kan alene repræsentere sin klub på ét hold i samme række i puljespil som i slutspil. Note: Et seniorhold i alle rækker regnes for et højere rangerende hold end et veteranhold i alle rækker, og et seniorhold og et veteranhold i alle rækker regnes for et højere rangerende hold end et Super Veteran hold. Ingen spiller, der har deltaget på hold i DGU´s Danmarksturnering for Senior-, Veteran- og Superveteran, kan deltage i slutspillet, og ingen spiller der har spillet på et højere rangeret hold kan deltage på et lavere rangerende hold i slutspilkampene

ABCD – Øst

Spillerne skal være fyldt 21 år inden udgangen af det år, hvor turneringen afholdes samt kunne dokumentere fuldgyldigt medlemskab af godkendt golfklub under Dansk Golf Union. Spillerne kan kun spille for hjemmeklubben, og kan kun spille for én klub i kalenderåret. Spillerne skal have et National Spilleret for at kunne deltage i turneringen. Flexmedlemmer kan ikke deltage.  En spiller må gerne spille i forskellige rækker, dog ikke i samme uge.  Spillere, som opfylder kriterierne for deltagelse i rækkerne for hhv. seniorer og veteraner, kan efter eget valg og uden karantæner eller øvrige begrænsninger, deltage i ABCD-rækkerne, hvor spillerne opfylder kriterierne. Divisionsspillere kan uden begrænsninger deltage i de indledende runder og i slutspil.