Fællestræning

Fællestræningen er organiseret sammen med klubbens trænere, og den er gratis. Træningen henvender sig bredt til medlemmer med et handicap fra 11,5 til 99. Fællestræningen i 2019 havde stor succes, og klubben gentager derfor aktiviteten. Der var stor tilslutning blandt motionister i klubben i 2019, og især begyndere havde stor glæde af denne mulighed.

Klubben tilbyder træning med vore Pro´er, Thomas og Nicolaj, fem ugedage hver uge i sæsonen frem til uge 41.

Mandage kl. 12-13 (hcp 30-99)

Tirsdage kl. 19-20 (hcp 30-99)

Torsdage kl. 18-19 (hcp 11,5-36)

Lørdage kl. 13-14 (hcp 11,5-36)

Søndage kl. 9-10 (hcp 30-99)

Træningen vil være opbygget i 3 moduler, hvor der hver uge vil være fokus på et tema. Temaerne går igen hver 3. uge. Se nærmere under ”Klubturneringer/ Fællestræning/ tilmelding/info”.

Har du deltaget i et loop (= 3 forskellige moduler), så lad venligst andre medlemmer komme til også.

Obs! Der er tale om holdtræning, men vil du gerne dygtiggøre dig individuelt – så tag fat i trænerne direkte.

Tilmelding til fællestræning skal ske via GolfBox; se under ”Klubturneringer/ Fællestræning”. Dette kan ske tidligst 8 dage før den træningsdato, man ønsker. Der er sat et maksimum på 16 deltagere ad gangen, for at trænerne kan sikre en rimelig kvalitet i træningen.

Du bliver sat på venteliste, hvis træningen er fuldtegnet. Du kan selv følge med i, om du er deltager eller reserve, hvis du går ind på spillerlisten og klikker på A-rækken, så får du deltager/reservelisten op.