Fredags-Grill-Golf

Motionistudvalg afholder en 9-hullers turnering 3 fredage i sæsonen med løbende start fra kl. 17. Det er fredagene 2.7, 13.8 og 27.8.

Er du til golf og grillmad?

Så meld dig til “Fredags-grillgolf” og spil 9 huller golf sammen med andre i klubben med efterfølgende lækker grillmad, frisk fra grillen. Grill-menuen vil bestå af salatbar + kød fra grillen, som kokken står og steger. Vores dejlige golf café, PsPlace, står for det kulinariske. Drikkevarer er efter eget valg.

Nå ja, så mangler du bare at tilmelde dig i GolfBox.

Som led i klubbens uge 26 arrangementer vil Fredags-grillgolf d. 2.7.21 være ekstra sjov og udfordrende at deltage i. Dette vil I høre nærmere om af klubbens side; men vi kan allerede nu røbe, at grill menuen bliver om muligt endnu lækrere.

Tilmelding: via GolfBox under ”Klubturneringer/Fredags grill-golf”.

Tilmeldingsfrist: senest 3 dage før arrangementet.

Mødetid: kl.16.30

Tee time: kl.17.00

Pris: kr.125-/deltager. NB! Drikkevarer er ikke inkluderet.

Fredag d.2.7. er prisen kr.150-/deltager. NB! Drikkevarer er ikke inkluderet.

Obs! Hvis din partner/ægtefælle/gode ven ønsker at spise med, men ikke kan deltage i golfspillet, kan tilmelding også ske i GolfBox, men lav en note herom i feltet ‘bemærkninger’.

Motionistudvalget