GrillGolf 2022

Motionistudvalget afholder en 9-hullers turnering 4 dage i sæsonen, med løbende start fra kl. 17.00. Det er dagene 25. maj, 17. juni, 1. juli og 18. august.

Er du til golf og grillmad?

Så meld dig til “GrillGolf” og spil 9 huller golf sammen med andre i klubben med efterfølgende lækker grillmad, frisk fra grillen. Grill-menuen vil bestå af salatbar + kød fra grillen, som kokken står og steger. Vores dejlige restaurant Spisehuset, står for det kulinariske. Drikkevarer er ikke inkluderet.

Nåh ja, så mangler du bare at tilmelde dig i GolfBox.

Som led i klubbens uge 26 arrangementer vil GrillGolf d. 1. juli være ekstra sjov og udfordrende at deltage i. Dette vil I høre nærmere om fra klubbens side, men vi kan allerede nu røbe, at grill menuen bliver om muligt endnu mere lækker.

Tilmelding: via GolfBox under ”Klubturneringer/GrillGolf”.

Tilmeldingsfrist: senest 7 dage før arrangementet.

Mødetid: kl.16.30

Tee time: fra kl.17.00

Pris: kr.145- pr. deltager. NB! Drikkevarer er ikke inkluderet.

Fredag d. 1.juli er prisen kr. 165- pr. deltager. NB! Drikkevarer er ikke inkluderet.

OBS! Hvis din partner/ægtefælle/gode ven ønsker at spise med, men ikke kan deltage i golfspillet, kan tilmelding også ske i GolfBox, men lav en note herom i feltet ‘bemærkninger’.

Motionistudvalget