Fredags-Grill-Golf

Vi afholder en 9-hullers gunstart-turnering kl. 17.30 fire fredage i sæsonen: 15.5, 26.6, 14.8 og 28./8 2020.

Er du en ægte Grill-Golfer? – ja, hvis du synes, at det kunne være hyggeligt at bruge din fredag aften lidt anderledes – ved at spille 9 huller golf sammen med andre i klubben og bagefter spise lækker grillmad, frisk fra grillen – ja, så er du en ægte Grill-Golfer – og mangler bare at tilmelde dig i GolfBox. Grill-menuen vil bestå af salatbar + kød til grillen, som du selv steger efter eget ønske. Vores dejlige golf café står for det kulinariske. Drikkevarer er efter eget valg.

Som led i klubbens uge 26 arrangementer vil Fredags grill-golf d.26.6. være ekstra sjov og udfordrende at deltage i. Dette vil I høre nærmere om fra klubbens side; men vi kan allerede nu røbe, at grill menuen bliver om muligt endnu lækrere.

Tilmelding: via GolfBox under ”Klubturneringer/Fredags grill-golf”.

Tilmeldingsfrist: senest 3 dage før arrangementet.

Mødetid: kl.17.00

Tee time: kl.17.30

Pris: kr.120-/deltager. Drikkevarer er ikke inkluderet.

Fredag d.26.6. er prisen kr.140-/deltager.

Obs! Hvis din partner/ægtefælle/gode ven ønsker at spise med, men ikke kan deltage i golfspillet, kan tilmelding også ske i GolfBox, men lav en note herom i feltet ‘bemærkninger’.

Motionistudvalget