Motionister

Motionistudvalgets aktiviteter er for alle

Motionistudvalgets aktiviteter retter sig mod alle voksne medlemmer i klubben, der er interesseret i at deltage i aktiviteterne – uanset om du er ny eller etableret, om du er ung eller senior, om du har højt eller lavt handicap. I denne sæson har vi sat endnu flere nye aktiviteter i gang, som selvfølgelig fokuserer på golfspillet, men som lægger vægt på, at der skal være et socialt element tilbage.

Her er en kort introduktion til vores aktiviteter, og du kan læse mere detaljeret om dem via linket til GolfBox:

Golfhøjskole – en 3 dages daghøjskole med masser af træning og fælles golfspil

GrillGolf – 9 hullers hyggeturnering med fælles spisning i Spisehuset

9-hullers parturnering – en fleksibel mulighed for dig og din partner/kammerat/ven/veninde

Spil på fremmed bane. Kom godt i gang med at spille på fremmed bane sammen med andre medlemmer i VGK. Der vil blive arrangeret nyt spil til foråret 2022.

Simgolf: Vedligehold dit golfsving sammen med andre klubmedlemmer. Find tilmelding og information i Aktivitetskalenderen

Trackman intro kursus: Lær hvordan du bruger golfsimulatoren.

9 hullers simgolf parturnering i klubben. Deltag i en hyggelig indendørs vinter parturnering sammen med en partner, du selv vælger og hold samtidig dit golfslag vedlige.

KLUB 36+ er for dig der har et handicap på 36 eller mere, og gerne vil spille med andre golfspillere i samme handicapgruppe.

Du tilmelder dig alle vores aktiviteter i GolfBox under Klubturnering (nederste punkt i menuen til venstre).

Motionistudvalgets medlemmer