Motionister

Motionistudvalgets aktiviteter er for alle

Motionistudvalgets aktiviteter retter sig mod alle voksne medlemmer i klubben, der er interesseret i at deltage i aktiviteterne – uanset om du er ny eller etableret, om du er ung eller senior, om du har højt eller lavt handicap. I denne sæson har vi sat endnu flere nye aktiviteter i gang, som selvfølgelig fokuserer på golfspillet, men som lægger vægt på, at der skal være et socialt element tilbage.

Gratis fællestræning er et klubtilbud, som du finder i GolfBox menuen under “Klubturneringer”.

Her er en kort introduktion til vores aktiviteter, og kan læse mere detaljeret om dem via linket til GolfBox:

Fredags-Grill-Golf – 9 hullers hyggeturnering med fælles spisning i caféen

9-hullers parturnering – en fleksibel mulighed for dig og din partner/kammerat/ven/veninde

Golfhøjskole – en 3 dages daghøjskole med masser af træning og fælles golfspil

Spil på fremmed bane. Kom godt i gang med at spille på fremmed bane sammen med andre medlemmer i VGK.

Simgolf: Vedligehold dit golfsving sammen med andre klubmedlemmer.

Trackman intro kursus: Lær hvordan du bruger golfsimulatoren.

KLUB 36+ er for dig, der har et handicap på 36 eller mere, og gerne vil spille med andre golfspillere i samme handicapgruppe.

KLUB 36+ byder på en 9-hullers runde med fokus på, at du stille og roligt kan få forbedret dit golfspil, og samtidig hygge dig med andre golfspillere, så du kan lære flere at kende i klubben.

Du tilmelder dig alle vores aktiviteter i GolfBox under Klubturnering (nederste punkt i menuen til venstre).

Motionistudvalgets medlemmer