Golfhøjskole

Golfhøjskole i Værløse Golfklub 4.-6.juni 2021

For andet år i træk arrangerer Motionistudvalget sammen med klubbens pro-trænere Værløse Golfklubs Golfhøjskole, som henvender sig til alle jer, der gerne vil et skridt videre med jeres golfspil. Udgangspunktet er at udfordre og udvikle dine golfkompetencer samtidigt med, at du får mulighed for at lære andre golfspillere at kende.

Golfhøjskolen er en 3 dages daghøjskole, som foregår i Værløse Golfklub. Du vil blive undervist i golfklubben af klubbens dygtige pro trænere. Der vil blive fokuseret på forskellige teknikker og slag, og du vil derfor lære en masse nyt, som du kan tage med ud på golfbanen. Dagene vil indeholde træning, spil på store bane samt fælles spisning.  Der vil desuden være forskellige indslag af underholdende/undervisende karakter i løbet af de 3 dage. Der vil være indlagt en fælles 9 hullers match lørdag med efterfølgende festmiddag.  Programmet kan du læse på GolfBox under ”turneringer/Golfhøjskole”.

Årets golfskole, fuldtegnet med 30 deltagere, forløb i forrygende sommervej. Her kan du læse og se mere om golfhøjskolen i juni 2021.

Hvornår:  4.-6. juni 2021
Pris:

kr. 2.000-/deltager, som er medlem af Værløse Golfklub.

Prisen inkluderer træning, morgenmad, frokost og middag fredag og lørdag samt morgenmad og frokost søndag. Drikkevarer ved frokost og middag er ikke inkluderet. Træningen er gennemgået neden for.

Tilmelding:                   Via GolfBox, klik HER eller se under ”klubturneringer”/Golfhøjskole
Tilmeldingsfrist:     23.5.21
Begrænsning:              Maksimum deltagere 30