Golfhøjskole

Golfhøjskole i Værløse Golfklub 2022

For tredje år i træk arrangerer Motionistudvalget sammen med klubbens pro-trænere Værløse Golfklubs Golfhøjskole, som henvender sig til alle jer, der gerne vil et skridt videre med jeres golfspil. Udgangspunktet er at udfordre og udvikle dine golfkompetencer samtidigt med, at du får mulighed for at lære andre golfspillere at kende.

Golfhøjskolen er en 3 dages daghøjskole, som foregår i Værløse Golfklub. Du vil blive undervist i golfklubben af klubbens dygtige pro trænere. Der vil blive fokuseret på forskellige teknikker og slag, og du vil derfor lære en masse nyt, som du kan tage med ud på golfbanen. Dagene vil indeholde træning, spil på store bane samt fælles spisning.  Der vil desuden være forskellige indslag af underholdende/undervisende karakter i løbet af de 3 dage. Der vil være indlagt en fælles 9 hullers match lørdag med efterfølgende festmiddag.  Programmet kan du læse på GolfBox under ”turneringer/Golfhøjskole”.

Årets golfskole 2022 forløb i forrygende sommervej og højt humør. Her kan du læse og se mere om golfhøjskolen i 2022.

Hvornår:3.-5. juni
Pris:

kr. 2.500-/deltager, som er medlem af Værløse Golfklub.
Prisen inkluderer træning, morgenmad, frokost og middag fredag og lørdag samt morgenmad og frokost søndag. Drikkevarer ved frokost og middag er ikke inkluderet.

Program:klik HER for at læse hele programmet
Tilmelding:Via GolfBox. Klik HER for tilmelding i juni
Tilmeldingsfrist:31. maj