Firkløver-ordning

Værløse Golfklub har sammen med Hillerød, Mølleåens og Hjortespring golfklubber skabt en fordelagtig greenfee-ordning, hvor medlemmer for et beskedent beløb kan spille på de fire baner ubegrænset en hel sæson (1.maj til 31. oktober). Dvs. for et beskedent beløb på 500 kr årligt får du adgang til frit spil på yderligere  3 x 18 huller i sæsonen.

Ordningen er en greenfee-ordning, hvorfor den enkelte klubs regler for greenfee spil, tidsbestilling, banelukninger mv. skal respekteres.

Brug af træningsfaciliteter på de andre firkløverbaner er kun tilladt i forbindelse med en runde golf på den pågældende bane. I Hjortespring har de boldmaskine, som kræver poletter. Som Firkløvermedlem kan du få polet udleveret ved henvendelse i sekretariatet eller caféen i Hjortespring.

Ordningen gælder på hverdage for hverdagsmedlemmer og alle ugens dage for fuldtidsmedlemmer.

Medlemmer, der tilslutter sig ordningen, skal have et hcp. på 48 eller derunder.

Et Firkløver-medlemsskab koster årligt 500 DKK ved tilmelding og betaling inden tilmeldingsfristens udløb (herefter er prisen 550 DKK). Tilmelding til Firkløver-ordning foregår via GolfBox.

Efter betalt tilmelding registrerer Sekretariatet Firkløver-tilmeldingen i GolfBox, så der automatisk ved efterfølgende tidsbestilling bliver registeret en tid uden betaling af greenfee i de tre øvrige firkløverklubber.

Der kan ikke bookes teetider uden betaling i de øvrige firkløverklubber før bestilling og betaling af Firkløver-ordningen er registeret i Sekretariatet.

Greenfee, som venskabsaftalen mellem Firkløverklubberne angiver, udgør disse beløb for spillere, der ikke er med i Fikløverordningen:

Hverdage 250 DKK
Weekend/helligdage 300 DKK

Kontakt Sekretariatet på tlf. +45 4447 2124 eller mail@vaerloese-golfklub.dk, hvis du har spørgsmål.