Dining week i Spisehuset

Spisehuset har tilmeldt sig Diningweek, som løber fra 14.oktober til 23 oktober. Så ønsker I at se hvad vores lokale kokke kan, udover det I ser til dagligt, så book bord på nedestående link – der bliver åbnet for bookning den 15. september:

https://diningweek.dk/

Menuen:

Forret:  Pocheret kulmule i kålblad med æblepure og persille, serveret med beurre blanc sauce.

Hovedret: Stegt Kalv m. confiteret gule beder og græskarpure, rødvinssauce og kartoffelmos med crumble på ristet panko og tørrede svampe.

Dessert: Lime penna cotta med mango puré og ristet kokos.

Vinmenuen:

Venta La Vega, Adaras Lluvia, Almansa

Elegance 43,06 Nord, Pinot noir, Vin de Pays d´Oc

Pete´s Pure – Moscato

Menuen koster 250 kr. Der er et billetgebyr til diningweek.dk på 26 kr.