Værd at vide

Tidsbestilling, bekræftelse og betaling

Der er tidsbestilling alle dage i GolfBox mellem kl. 06:00 og 20:00 med 10 minutters interval. Du kan som gæst reservere teetid op til 7 dage i forvejen (14 for klubmedlemmer). Kommer du til klubben som gæst til et medlem, kan klubbens medlem booke teetid til sig selv og sin gæst via Sekretariatet op til 14 dage i forvejen.

I weekends og på helligdage kan gæster booke tider før kl 8 og efter kl 12. Medlemmer kan til enhver tid hver have en gæst med. Ikke bookede teetider bliver frigivet 2 døgn før.

I lobbyen ved Sekretariatet finder du en betalingsstander, hvor du kan bekræfte dit teetid, betale og få udskrevet scorekort med bagtag, som du skal have på din bag som kvittering for betalt greenfee.

Når du har betalt greenfee, har du fri benyttelse af træningsbolde på drivingrange. Bolde finder du i automaten på siden af udslagshuset.

Udlejning af vogne og udstyr

Leje af el-buggy og/eller trolley: kan forudbestilles ved tidsbestilling eller lejes på dagen i Proshoppen – udlejning.

Baneguide

Du kan downloade en gratis digital baneguide på app-en GLFR. Trykt baneguide kan du købe i Sekretariatet, i Proshoppen eller i Golfcaféen.

Hjertestarter

Klubben har to hjertestartere ophængt. Den ene i lobbyen ved Sekretariatet. Den anden på det første toilet på hul 12.

 
 

Dresscode

Værløse Golfklubs Dresscode kan findes under Ordens & etiketteregler

Omklædning

Der er herre- og dame-omklædningsrum i samme bygning som Sekretariatet.

Toiletter

Der er toiletter i lobbyen og caféen (du passerer her mellem hul 9 og 10) samt på hul 12.

Golfcaféen

Her kan du købe banesandwich, drikkevarer mv. Bestil også gerne mad inden golfrunden. Så står det klar, når I kommer ind. Kontakt Golfcaféen.

Golfspilleren i Centrum

I Værløse Golfklub sætter vi golfspilleren i centrum, og kort efter dit besøg vil du modtage en email fra os med en opfordring til at besvare et spørgeskema om din oplevelse hos os. Vi håber, du vil give dig tid til at besvare undersøgelsen og på den måde hjælpe os til at blive endnu bedre. På forhånd tak!