Tidsbestilling og fletteregler

Bestilling af tee-tider

Der er tidsbestilling i Værløse Golfklub, og ordningen er gældende alle dage kl. 6.00-19.50. Tidsbestilling foregår via Golfbox

VGK-medlemmer kan forudbestille en startid op til 14 dage før aktuel spilledag, og greenfee-spillere kan forudbestille en starttid op til 7 dage før aktuel spilledag.

Når du bestiller en tee-tid på Værløse Golfbane, vil din tid automatisk være indstillet til 18-huller. Hvis du kun ønsker at spille 9 huller, kan du ændre dit valg samtidig med, at du bestiller tiden. Hvis du ønsker at spille din 9-hullers runde på Bag9 skal du skifte ressource fra “For9/Bag9” til “Bag9 – 9 huls runde” ovenover tidsbestillingsvinduet.

OBS! Når du starter fra Bag9, er det spillerne, der kommer fra hul 9, der har fortrinsret. Vent med at slå ud på hul 10, hvis der er spillere på hul 9 eller på vej til hul 10.

Bekræftelse af tee-tider

Senest 15 minutter før start skal du bekræfte din tid på skærmen i lobbyen. Herefter frigives tiden automatisk til andre spillere.

Afbestilling af tee-tider

HUSK! Hvis du er forhindret i at udnytte en bestilt tee-tid, beder vi om, at du afbestiller I GOD TID, så dine klubkammerater eller klubbens gæster kan få glæde af den. På den måde sikrer vi en bedre udnyttelse af vores bane.