Træning & kurser

Individuel træning

Book lektion hos trænerne, i Proshoppen eller via GolfBox direkte i trænernes kalendere.

Lektionspriser

Tilsendt videofilm

Vi tilbyder at sende en kommenteret videofilm efter endt lektion. Denne ekstraservice er gratis i forbindelse med bookning af dobbeltlektion, koster 80 kr i tillæg ved bookning af enkeltlektion.

Lektion med TrackMan

Lær dit sving at kende. Få tal og billeder på hvad der sker, når du svinger. TrackMan giver dig det ultimative svar på, hvordan du svinger golfkøllen.

TrackMan er en radar, der måler køllens og boldens hastighed i 3D. Det giver præcise målinger på: Køllehovedets hastighed, bevægelsesretning ved impact, boldens udgangshastighed, udgangsvinkel, rotationshastighed (spin), carry og meget mere. TrackMan er desuden et vigtigt redskab ved fittning af nyt udstyr. Book en dobbeltlektion med TrackMan og få vores vejledning i, hvordan du forbedrer dit sving og dit resultat på banen.

Gruppetræning

I sæsonen har vi holdtræning “Gå til golf”, ugentlig træning med forskellige temaer med tilmelding og betaling via GolfBox.

Gruppetræning 2017

Fællestræning for begyndere og juniorer

Klubben tilbyder gratis fællestræning dels for begyndere og prøvemedlemmer dels for klubbens juniormedlemmer. Se datoer og tidspunkt i GolfBox kalenderen