Velkommen i Golfcaféen

Golfcaféen ligger i naturskønne omgivelser i Kirke Værløse med Farum-Værløse Rideklub som nærmeste nabo. Vi har åbent for såvel golfspillere som gæster udefra.

Golfcaféen er et vigtigt omdrejningspunkt for klublivet i Værløse Golfklub og et naturligt mødested for både medlemmer og klubbens gæster. Når solen skinner, finder vores gæster sig hurtigt til rette på en af de to dejlige terrasser, hvorfra livet i golfklubben kan følges, mens maden indtages.

Vi byder på frokost- og middagsretter, kaffe og kage og en lækker bane-sandwich til golfrunden. Dagens ret er et fast element på menukortet, ligesom vi i løbet af sæsonen tilbyder tema-aftener med grill-buffet, spanske tapas og lign.

Vi sætter en ære i at levere velsmagende mad til rimelige priser. Vi serverer inde og ude og leverer også ud af huset.

Golfcaféen tager også imod større og mindre selskaber, og vi vil med glæde afholde dit næste arrangement, hvad enten der er tale om barnedåb, konfirmation eller en rund fødselsdag.

Vi ser frem til at byde dig velkommen i Golfcaféen.

Ricardo Cano

Kontakt og åbningstider