Nyheder

Klubmesterskaberne i slagsspil 2018 afholdes i weekenden den 8. og 9. september.

For herrer og juniorer 36 huller lørdag og 18 huller søndag, for damer 18 huller lørdag og 18 huller søndag.

Mere information og tilmelding for herrer og juniorer (deadline 6. september)

Mere information og tilmelding for damer (deadline 6. september)

Samme weekend afholder vi også rækkemesterskaber i slagspil for senior herrer og veteran damer og herrer.

Mere information og tilmelding rækkemesterskaber (deadline 6. september)

Årets hulspilsmesterskaber afvikles fra 15. august med semi- og finale den 22. september 2018

Mere information og tilmelding, hulspilsmesterskaber (NB deadline 10. august)

Forsvarende og tidligere års mestre finder du her:

Klubmestre

Turneringsudvalget

Golf i Efterårsferien er et nyt kursustilbud fra Lindhardt Golf, hvor vi samler alle spillets aspekter:

• Undervisning i spillets facetter (Lange slag, indspil, bunker og putting).
  • Spil på banen med træner.
  • Afsluttende turnering med flotte præmier.

Kurset vil forløbe således, at vi hver formiddag fra 10-11.30 undervises og træner i de forskellige facetter af golf. Derefter spiller vi 9 huller, og afslutter dagen fælles ved klubhuset.

Fortsæt med at læse “Golf i efterårsferien”

Torsdag 16. august kl 11 – 18 har vi den glæde, at Srixons Tour Bus lægger vejen forbi Værløse Golfklub. Tour Bussen fungerer til daglig som pro’ernes udstyrslager/værksted. Vi får mulighed for at se, hvordan der arbejdes i værkstedet, og selvfølgelig er der mulighed for fitting af udstyr og som en ekstra specialitet kan man få lavet stemplede wedges. Eks. kan man få stemplet sit navn i wedgene.

Vi glæder os til at dele en helt unik Srixon oplevelse med jer, så selvom I ikke står og skal købe nye wedges eller andet udstyr, så kom forbi alligevel og oplev bussen i arbejde.

Køber du udstyr på dagen, deltager du i konkurrencen, hvor du kan vinde 18 hullers golf med Søren Kjeldsen.

Vi ses

Proshoppen

Fredag 10. august slog vi for første gang dørene op for en rangliste-turnering afviklet i Værløse Golfklub. Vi havde fuldt felt dvs. 67 juniorer/ungseniorer (U21). De fordelte sig på 4 rækker.

Vejret viste sig fra sin hårde side og spillere fik hård modstand af banen, da vi havde kraftig sidevind. Derfor var hul 18 et af dagens største udfordringer, da out of bounce var meget i spil. Vi havde mange spillere der fik en høj score her. Hul 4 spillede sværest på dagen, hvor gennemsnittet var 4,02 slag. Herefter var Hul 8 en kæmpe udfordring grundet sidevinden og gennemsnittet var 5,23 slag. En dag hvor banen bed godt fra sig.

Fortsæt med at læse “Succesfuld Cleveland/Srixon Værløse Junior Open”

Værløse Golfklub åbningsturnering

Nye medlemmer til Turneringsudvalget søges

Flere af vores mangeårige medlemmer i Turneringsudvalget – Hanne Saugmann, Anne-Lise Hansen og Anni Saabye – har valgt, at 2018 skal være deres sidste sæson i udvalget. De har alle ydet en kæmpe indsats gennem årene og stået som garanter for, at vores klubturneringer er blevet afviklet på bedste vis. To nyere medlemmer i udvalget – Karen Overgaard og Henny Nielsen – stopper også efter denne sæson.

Vi venter lige med at takke helt af med dem til sæsonen er slut.

Vi har altså brug for nye kræfter til Turneringsudvalget fra og med næste sæson.

Fortsæt med at læse “Har du lyst til at lave turneringer?”

Bridgeklubben Green Card har traditionsmæssigt holdt pause i sommerhalvåret, og vi har som alle andre i år nydt den fantastiske danske sommer. I vinterhalvåret spiller vi bridge tirsdag aften i lobbyen i golfklubben.

I år har en del af medlemmerne også spillet sommerbridge tirsdag aften i maj og juni i Stiens bridgelokaler i Farum. Vi fortsætter i Stien med en gang sensommerbridge tirsdag aftener i september og oktober, før den egentlige sæson starter. Man tilmelder sig kun de aftener, hvor man har lyst til og mulighed for at spille.

Fortsæt med at læse “Green Card – Værløse GK´s bridgeklub”