Nyheder

Klubbens ordinære generalforsamling afholder vi torsdag den 23. november 2017, kl 19 i science-bygningen på Marie Kruse Skole.

Indkaldelse udsender vi senest 14 dage før.

Sekretariatet/Pia

Lørdag 28. oktober afholdes årets sidste klubturnering, hvor du spiller banen på kryds og tværs. Vi spiller slagspil med løbende start fra kl. 9.30. Derefter venter en varm drik i cafeen. Mere information og tilmelding i GolfBox senest onsdag 25. kl. 12.

Hilsen Turneringsudvalget

Sæsonen har på alle måder været atypisk, og det blev det også i lørdags, da vi skulle afholde årets turnering med spisning for de frivillige som tak for deres uvurderlige indsats for klubben.

Fortsæt med at læse “Tak for hjælpen turnering 2017”

Kære Medlemmer af Værløse Golfklub,

På den seneste generalforsamling lovede vi at blive mere konkrete om de fremtidige planer for klubben. Vi forsøgte på generalforsamlingen at få tilkendegivelser, om vi skulle arbejde videre med indendørs trænings faciliteter, overdækket drivingrange, udvidelse af short game bane og andre større tiltag. Vi blev af generalforsamlingen opfordret til at planlægge noget mere konkret og fremlægge det til drøftelse inden næste generalforsamling.

Fortsæt med at læse “Invitation til dialogmøder”

Søndag den 1/10-2017 blev der afholdt Firkløver Cup på Hjortespring Golfklubs bane. Hver af de fire klubber (Hjortespring, Værløse, Mølleåen og Hillerød) stillede med et hold på 24 spillere, og der blev spillet i 24 bolde, med en deltager fra hver klub. Vinderen i hver bold fik 3 point, nr. 2 fik 2 point og nr. 3 fik 1 point. Resultatet blev:

1. Hillerød golfklub: 48 point
  2. Hjortespring golfklub: 36 point
  3. Værløse golfklub: 35 point
  4. Mølleåens golfklub: 25 point

Fortsæt med at læse “Firkløver pokalen gik til Hillerød GK”

Vi er kede af at skulle meddele jer, at Benjamin stopper som træner i Værløse Proshop ved udgangen af 2017, da Benjamin desværre har valgt at takke nej til den nye kontrakt, vi har tilbudt ham for 2018.

Vi har været rigtig glade for det gode og konstruktive samarbejde med Benjamin igennem hele sæsonen, og vi beklager, at ansættelsesforholdet ophører ved årsskiftet.

Fortsæt med at læse “Benjamin Vrang stopper som træner i Værløse Proshop”