Nyheder

Der er nu rimfrost stort set hver morgen og ofte langt op ad formiddagen, da temperaturen og solen ikke kommer op og når at smelte frosten på greens inden temperaturen igen falder om eftermiddagen.

Vi har derfor besluttet at gå over til vinterbane, så det er muligt at spille også i frostvejr.

Vi har skabt en 10 hullers vinterbane på tværs af hullerne på de steder, hvor banen bedst kan klare trafik. Der ligger scorekort med længder, rating og beskrivelse af hullerne i lobbyen.

På det tætklippede skal bolden tee´s op. Dvs enten på vintertees eller på måtte. Du kan købe vintertees i Sekretariatet. Der står en kasse med måtter indenfor døren i lobbyen.

God fornøjelse!

Greenkeeperne

Tirsdag d. 21. November 2017

Serveres der Valgflæsk i Golfcafeen:

Stegt flæsk med hvide kartofler og persillesovs.

Til kr. 105,- fra kl. 17.00

Der SKAL forud bestilles, via email info@canacatering.dk eller på Tlf. 70 22 55 50 SENEST mandag d. 20/11 inden kl. 18.

Vi håber på at se en masse glade ansigter

Golfcaféen

Hul 1 September 2017

Som alle har opdaget, så har banen fået meget mere vand, end den har haft brug for. Det har givet en del udfordringer for jer spillere i form af trælse restriktioner som tvungen brug af bærebag, oplæg og hel/delvis lukning af banen. Det er vi kede af, vi så helst en masse glade golfspillere på banen. Især set i lyset af en ret træls start på sæsonen, ville det være dejligt, at vi kunne byde jer en længere, varmere og absolut mere tør sæsonafslutning.

Fortsæt med at læse “Nyt fra banen”

Klubbens ordinære generalforsamling afholder vi torsdag den 23. november 2017, kl 19 i science-bygningen på Marie Kruse Skole.

Indkaldelse er udsendt, du finder den, regnskab og årsberetninger her.

Sekretariatet/Pia

Sæsonen har på alle måder været atypisk, og det blev det også i lørdags, da vi skulle afholde årets turnering med spisning for de frivillige som tak for deres uvurderlige indsats for klubben.

Fortsæt med at læse “Tak for hjælpen turnering 2017”