Nyheder fra siden

Nyheder

“Kære medlemmer, tre nyheder fra os til jer.

Udendørs Golffitness i VGK hele sommeren – få en bedre fysik

Nu får du muligheden for at være med til golffitness i klubben. Træningen er til dig der gerne vil arbejde målrettet på at få bedre bevægelighed, styrke og balance så du kan lave en bedre og mere effektiv svingbevægelse og samtidig forebygge skader og smerter i kroppen. Træningen er for alle uanset alder, spilerfaring og golfhandicap.

Gratis foredrag + prøvetræning. Tilmelding på Golfbox her

  • Tirsdag den 19. marts kl. 17.00 – 18.00
  • Torsdag den 21. marts kl. 10.30 – 11.30
Fortsæt med at læse “Medlemstilbud fra Fysioclub”

Vi har indgået en ny sponsoraftale, som kommer dig som medlem til gode. Medlemstilbuddet fra vores nye sponsor kan du læse om og melde dig til her.

“Kære medlemmer af Værløse Golfklub

Vi Golffysser, Tobias Nørhede og Jakob Kofod fra Fit& Sund GOLF, har fået mulighed for at blive sponsor i klubben. I den anledning vil vi gerne holde 2 foredrag og komme med et godt tilbud til jer medlemmer 😊.

Fortsæt med at læse “Ny sponsor – Fit&Sund Golf i Brønshøj”

Vi er glade for at kunne byde velkommen til Maja Bøhn, som 1. marts overtager Pias funktion i sekretariatet.

Tag godt imod hende.

Med venlig hilsen

Bestyrelsen i Værløse Golfklub

”Jeg glæder mig til at være en del af Værløse golfklub og være med til at skabe de bedste rammer for, at alle kan føle sig velkomne og dyrke det, de holder af.

Jeg er ny i golfens verden, men har mange års erfaring med daglig drift i en travl hverdag. 

Min drivkraft er at skabe et højt serviceniveau igennem engagement og gode relationer.

Og jeg glæder mig til at møde og samarbejde med en masse frivillige ildsjæle, der er fundamentet for en veldrevet klub.”

Maja Bøhn

Efter flere uger med hvidt græs, ligner golfbanen nu sig selv igen, og vinterbanen er åben for spil med bærebag. Den er selvfølgelig meget våd, og på hul 1 har søen foran green taget meget til i omfang. Et tilstoppet overløbsrør har yderligere forværret tilstanden.

Vi frygtede, at den lange periode med kompakt, tykt lag af is på greens kunne danne grobund for svampeangreb under isen. Det har heldigvis ikke været tilfældet. Greens har det fint for årstiden.

Sneen lokkede mange kælkende børn og langrends løbere ud på banen. Det har heller ikke efterladt de helt store skader.

Å-forløbet hul 15

Arbejdet med at etablere rensningsanlæg og å-forløb, der skal give os et smukkere hul, med mere appetitligt vand både at se på og at leve i for frøer mv., skrider frem.

Læs også artiklen på Alt om Furesø

Trapperne på hul 15

Vi har hyret en ekstern entreprenør til at komme og re-etablere trapperne op til teestederne på hul 15. Det arbejde bliver sat i gang de kommende uger.

Fuglekasser

Fuglene er rigtigt gode hjælpere i vores arbejde med at bekæmpe uønskede insekter på banen på naturlig vis. Vi har indkøbt flere fuglekasser, som vores lokale, frivillige fugleekspert, mangeårigt medlem Peter Bonne Eriksen i samarbejde med Dansk Golf Unions konsulent hjælper til med indkøb og opsætning af.

Stor tak for hjælpen til Peter Bonne.

Alt i alt ser det lovende ud fra banens side. Vi ser frem mod en god golfsæson.

Hilsen

Martin Hjort

Chefgreenkeeper

Bygningen bag Proshop – fælles modtagelse

Vi har afsluttet samarbejdet med Arkitektfirmaet AG5, og arbejder nu videre med tre alternative løsningsmodeller, som skal ligge inden for rammerne af den godkendte projektsum. Vi ser på andre materialevalg, ændringer i konstruktion mv. 

Der er fremdrift i de øvrige bygningsforbedringer, vi har i gang:

Renovering af cafétoiletterne i Spisehuset

Det er sat i gang, forventes at være færdigt i februar, så vi får nyrenoverede toiletforhold i Spisehuset klar til sæsonstart.

Taget på Svinestalden (bagskabsbygningen i forlængelse af sekretariatsbygningen)

Svinestalden er den eneste af bygningerne, som klubben ikke selv ejer. Det er Furesø Kommunes bygning, som vi låner/deler med rideskolen.

Taget trænger voldsomt til udskiftning, og er nu så hullet, at der trænger vand ind. Det er nødtørftigt lappet indtil kommunen har fået et overblik over omkostningen med at udskifte taget.

KløverGolf er en supergreenfee-ordning, hvor du som medlem af Værløse Golfklub for et engangsbeløb kan spille så mange runder du vil på 4 andre baner.

Hvad og hvornår?  
Formålet med KløverGolf er at give dig merværdi til dit klubmedlemskab. Med ordningen får du større banevariation samt bedre muligheder for at booke tider og dyrke golfspillet.

Ordningen løber fra 1. maj til 31. oktober 2024. 

Banerne i ordningen er Hjortespring, Mølleåen, Nivå, Søllerød og Værløse.

Hvem?  
KløverGolf gælder for fuldtids- og hverdagsmedlemmer i de 5 klubber, med et handicap på maksimalt 48.

Hvor meget?   
Ved tilmelding senest 29. april er prisen 750 kr. (+5 kr i gebyr).  Herefter koster det 800 kr. 

Hvordan? 
Frem til 29. april kan tilmelding ske via GolfBox (på tilmeldingslinket herunder). Herefter kan manuel tilmelding kun ske via sekretariatet.

Tilmelding til KløverGolf 2024

KløverGolf ordningens bestemmelser

Bestyrelsen har besluttet at stoppe samarbejdet med vores rådgiver på byggeprojektet, Arkitektfirmaet AG5. Beslutningen er truffet, da vi ikke mener, vi har fået fyldestgørende, rimelig forklaring på hvorfor tilbuddene fra tre entreprenører langt overstiger projektsummen på det byggeri, der blev skitseret og godkendt på klubbens ekstraordinære generalforsamling.

Vi drøfter og undersøger i øjeblikket forskellige alternativer og løsningsmodeller.

Torsdag aften afholdte vi klubbens årlige, ordinære generalforsamling på Marie Kruse Skole i Farum. Der var mødt 68 medlemmer med 8 fuldmagter, i alt var 76 stemmeberettigede repræsenteret.

Her er et kort resumé af generalforsamlingen. Det fulde referat kan du læse her.

  • Christian Kjeldbjerg blev valgt som dirigent
  • Formand Kim Christensen fremlagde bestyrelsens årsberetning, som blev taget til efterretning. Den fulde beretning inkl. udvalgsberetninger ligger også her på hjemmesiden.
  • Vi takkede Anette Lindhard, Erik Krzton, Sanne Bech og Sonja Horsted for deres engagerede indsats som udvalgsformænd i en årrække. De overdrager nu opgaverne til andre frivillige kræfter.
  • Vi hyldede Årets Udvalg: Baneudvalget. Formand Henrik Sørensen modtog prisen på udvalgets vegne. De øvrige medlemmer i udvalget er Jeanette Dam, Kasper Frank, Thomas Lindhardt, Martin Hjort og Pia Fly Pedersen.
  • Hyldest også til Årets Ildsjæl: Arne Eskildsen, som har beriget os med fantastiske billeder og droneoptagelser.
  • Kasserer Wagn Erik Nørgaard fremlagde årsregnskabet 2022/23, som viser et overskud på 203 tkr. Regnskabet blev godkendt.
  • Wagn Erik redegjorde også for medlemsudviklingen. I budgettet indgår 1.050 voksne medlemmer og 75 juniorer.
  • Wagn Erik fremlagde derefter bestyrelsens forslag til kontingentsatser og budget for 2023/24. Du kan se de nye satser her.
  • Kim havde, som annonceret besluttet at stoppe efter 9 års bestyrelsesarbejde og 8 år som formand.
  • Bestyrelsen havde indstillet Wagn Erik til formandsposten. Der var ikke andre kandidater. Wagn Erik er således ny formand for klubben.
  • Næstformand Søren Boye Nielsen modtog og fik genvalg.
  • Bestyrelsen havde indstillet Kenneth Jensen til den ledige bestyrelsespost. Der var ikke andre kandidater. Velkommen i bestyrelsen til Kenneth.
  • Joan Theil Hansen og Michael Hauskou fortsætter i bestyrelsen.

Søren Boye holdt en flot afskedstale for Kim.

Wagn Erik takkede forsamlingen for opbakningen og Christian for en velgennemført ledelse af generalforsamlingen.

Bestyrelsen har efterfølgende konstitueret sig således:

Wagn Erik Nørgaard, formand

Søren Boye Nielsen, næstformand

Kenneth Jensen, kasserer

Joan Theil Hansen, bestyrelsesmedlem

Michael Hauskou, bestyrelsesmedlem

Sekretariatet/Pia

 

Vi har via vores rådgiver, Arkitektfirmaet AG5, modtaget udbudsresultatet på opførelse af en bygning bag ved Proshoppen, som skal skabe fælles modtagelse og nyt medlemsområde. Tilbud fra 3 entreprenører, som alle er væsentligt over projektsum/budget, som bestyrelsen fik mandat til at gå videre med på den ekstraordinære generalforsamling i januar 2022.

Vi har bedt AG5 om, dels at udarbejde en fyldestgørende redegørelse for forskellen mellem projektsum og tilbud, og dels at komme med forslag til ændringer i byggeriet, der kan bringe projektsummen ned.

Hvis ikke det er muligt, går bestyrelsen ikke videre med projektet uden at inddrage medlemmerne i form af en ny ekstraordinær generalforsamling.

Nyheder fra Facebook

Værløse Golfklub

Værløse Golfklub blev stiftet i 1993, og er med sine ca. 1.100 medlemmer den næststørste idrætsforening i Furesø Kommune. Golfbanen er tegnet af banearkitekt Jan Sederholm, og blev indviet i 1996. Den er anlagt i et åbent og meget smukt kuperet moræne-landskab grænsende op til Ryet Skov. Det er en bane, hvor vinden spiller en stor rolle, og afhængig af dens retning og styrke præmieres præcisionsspil fremfor længde. Den spiller, der tænker sig om, vil have størst chance for at komme hjem til klubhuset med en lav score. Det er vores mål, at banen altid skal stå i den bedste udgave af sig selv, og vi investerer løbende i udvikling og forædling af banen og beplantning på området. Vi håber, at alle, der spiller på Værløse Golfklubs bane, vil føle, at de, udover spillet, har fået en dejlig naturoplevelse på en golfbane, hvor klubben gør sit til at fremme og bevare flora og fauna.
Værløse Golfklub
Værløse Golfklub7 dage siden
DET ER NU FYSIKKEN SKAL I FORM TIL SÆSONSTART 🏌️‍♀️🏌️‍♂️

Har du husket at tilmelde dig et eller flere af de gode tilbud fra vores 2 sponsorer, som kan bringe dig i form?

Se videoer mv. i kommentarfeltet👇
Værløse Golfklub
Værløse Golfklub2 uger siden
NYT OM SÆSONSTART ⛳️
Stadig påbud om fairway-måtter eller vintertees og bærebags‼️
Værløse Golfklub
Værløse Golfklub
Værløse Golfklub3 uger siden
Tillykke Pia med 10 års jubilæum 💐 og velkommen Maja til første arbejdsdag 🍀
Værløse Golfklub
Værløse Golfklub3 uger siden
Februar lidt endnu, men et sikkert forårstegn. Der er liv og forårskuller på terrassen. Og ja, de har været ude og spille 🤩.

Dagen er tiltaget med 3 timer og 29 minutter 🌞
Værløse Golfklub
Værløse Golfklub4 uger siden
Så fik du (og vi) lige den i kalenderen 11.-14. april Thorbjørn Olesen (Official). Glæder os.

Hvem husker ikke disse 4 dage foran 📺 - 78-70-68-68 💪.
Værløse Golfklub
Værløse Golfklub4 uger siden
Stor tak til klubmedlem Peter Bonne Eriksen, vores frivillige fugle entusiast, som har været en kæmpe hjælp med råd og vejledning 🙏