Greenfee og burger m/pommes frites for kun 275 kr.*)

Ved samtidig bookning af en 4-bold, hvor alle er betalende greenfeespillere, er prisen 1.000 kr.

Medbring bagtag fra scorekort som udskrives fra betalingsstanderen på betalt greenfee og aflever den i Golfcaféen ved “betaling” af burger.

Tilbuddet gælder i hele juli måned uanset dag og tidspunkt i de ledige tider ifølge mulighederne for tidsbestilling.

Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud/rabatter.

*) Eller laksesandwich. Ring besked til Golfcaféen på tlf nr. 7022 5550, hvis I ønsker laksesandwich i stedet for burger. Den skal bestilles i Caféen ved bookning af teetid og senest inden I teer ud.

HUSK at medbringe bagtag fra scorekort som betaling for burger/laksesandwich i Caféen. Husk også at checke Golfcaféens åbningstider.

Sekretariatet

Tirsdag fik vi sæsonens femte hole in one, da Jan Christensen holede sit udslag på hul 9.

Stort tillykke til Jan. Han fortæller selv: ‘Står på 9. teested med en god modvind, og slår mod flaget. Bolden rammer på kanten af green – tæt på bunkeren, og ruller op mod flaget. Bolden forsvinder i modlyset, men den ligger altså i koppen’.

Jan kommer på listen sammen med alle de andre dygtige gennem årene.

Tak til vores hole in one sponsor Bichel Vine.

Sekretariatet/Pia

Klubben holder åbent hus for alle golfinteresserede, og du opfordres til at tage en ven med på dagen og spille en runde golf sammen.

Vores program for dagen:
Kl. 11-13 Introduktion og træning i puttning, chipping og lange slag med klubbens trænere

Kl. 13-14 Let frokost i Golfcaféen

Kl. 14- ca 15.30 Spil 5 huller med en ven på den store bane

Golf er sjovt og godt for både krop og sjæl. Så del din glæde for golf og spil med den 24. august.

Tilmelding på GolfBox inden den 21. august.

Det er gratis at deltage, og vi stiller udstyr til rådighed på dagen.

Vi ses i klubben den 24. august

Tilmeld dig Værløse golfklubs sjoveste turnering.

Du vil opleve en helt anderledes golfbane, og med udfordringer du normalt aldrig oplever.

Greenkeeperne arbejder normalt for at gøre banen så pæn og spilbar som muligt, men netop til denne dag har de udtænkt mange kreative ideer for at gøre banen så svær og anderledes som muligt. Du vil endda opleve helt umulige situationer, og sjove overraskelser.

Du vil først på selve dagen se hvilke løjerlige ideer de har udtænkt, men du kan rolig glæde dig hvis du har lyst til at få en anderledes og sjov dag på golfbanen.

Se mere på GolfBox, eller følg dette link :  https://tourentry.golfbox.dk/?cid=2067189.

Vel mødt

Turneringsudvalget

I disse dage har det frivillige hækkeklipperkorps fået bugt med klubbens mere end 400 m bøgehække.

Mange tak til Torben, Arne Max, Harry, Margrethe og årets rookie Flemming.

Det er en fantastisk indsats I gør for klubben, meget værdsat.

Sekretariatet/Pia

I tirsdags sidst på dagen holede Nicolaj David Larsen sit andet slag på hul 6 – par 5 hullet – og ‘skød’ dermed en af de meget sjældne fugle, en ALBATROS. Nicolaj, som spiller i hcp 4,5 beskriver selv oplevelsen således:

‘Efter at have spillet hul 5 i en ruskende og hård modvind, var det med en klar forhåbning om at nå green i to slag og indhente lidt af de 2 tabte slag fra hul 5.

Jeg sigter venstre om træet på hul 6, men desværre blokker jeg mit drive langt ud i roughen (til højre).

Jeg ligger ok i roughen med ca 220 m til green (blindt slag). Jeg får fint fat i bolden, men syntes jeg slår den højre om der, hvor jeg tror at green er. Mine 3 spilmakkere Martin Erikshøj, Mikkel Olander og Jeppe Mieritz ligger alle godt i fairway og spiller godt ind til greenen.

Fortsæt med at læse “Albatros”

Kom forbi, hvis du er du mellem 10 og 18 år, og se om golf er noget for dig.

Tirsdag-onsdag-tordag den 9.-11. juli fra kl 10-13 afholder vi Sjov sommergolf. Vi mødes foran Proshoppen kl 10. Vi har udstyr du kan låne, kom i praktisk tøj.

Fu er velkommen alle tre dage eller blot en dag, hvis det passer bedst.

Vi ses

Juniorudvalget i Værløse Golfklub

Lene Sommer

Det er hverken 1. april, Photoshop, de røde pæle, der er løbet over eller andre sjove påhit, der er årsag til, at vandet i søen på hul 1 i øjeblikket har en meget flot, rød farve.

Det er en sjælden alge – i familie med de blå/grønne alger – der efter weekendens ekstreme varme, har afgivet den røde farve.

Der er nok ingen, der kunne finde på at drikke vandet, selvom det ser indbydende ud. Vi skal i alt fald fraråde det. Det kan være potentielt sundhedsskadeligt.

Jesper Kristensen

Chefgreenkeeper

Afviklingen af Grill Golf fredag den 28. juni skete i flot dansk sommervejr med sol og let brise. Der var 30 tilmeldte, som blev fordelt på 10 hold med hver 3 spillere. En 9-hullers turnering med gunstart kl. 17.30 og  alle samlet igen på Caféens terrasse kl. 19.45 til præmieoverrækkelser og grill-mad. Bedste hold fik samlet 53 Stableford-point og bedste individuelle spiller fik 19 point.

Alle kan være med til Motionistudvalgets aktiviteter, så spillerne havde så forskellige handicap som 13 og 53. Det handler selvfølgelig om at spille golf, men det sociale er i højsædet, hvilket stemningen på terrassen bagefter også vidnede om. En rigtig hyggelig og lidt anderledes måde at bruge sin fredag aften på. Vi er glade for tilslutningen, og håber at se lige så mange næste gang fredag den 30. august.

Michael Hauskou

Motionistudvalget