Nyheder

Jane og Finn Holm Nielsen takker af som formand for Regel & Dommerudvalg respektive Baneudviklingsudvalg. De har begge ydet en kæmpe indsats igennem mange, mange år både i udvalg og så snart, der har været brug for et par ekstra hænder i klubben.

De giver nu formandskasketterne videre til to andre “gamle” kendinge, men har udtrykt, at de selvfølgelig stadig stiller op, når der er brug for hjælp.

Karin Brandt

bliver ny formand for Regel & Dommerudvalget

Henrik Sørensen

bliver ny formand for Baneudvalget

Sekretariatet/Pia

Værløse Golfklub FirkløverordningFirkløverordningen fortsætter i 2018. Husk at tilmelde dig i GolfBox. Det sker ikke automatisk, selvom du tidligere har været med.

Du finder tilmeldingen i menuen under Klubturneringer (2018). Betalingen bliver først trukket på din konto ved tilmeldingsfristens udløb, som er 31. marts 2018.

Firkløver-ordning

Det glæder os at præsentere Nicolaj Knak Ostersen som vores nye PGA Pro i Værløse Proshop. Nicolaj er valgt som vores nye assistent grundet hans kompetencer og erfaring i flere forskellige golfklubber samt store erfaring med gruppetræning, kurser og Trackman undervisning.

Nicolaj er udadvendt, imødekommende og engageret, og han vil hurtigt indgå i klubbens sociale liv. Nicolaj har meget flotte referencer både fra tidligere arbejdsgivere samt i golfbranchen generelt. Vi er glade for, at han har valgt at arbejde hos os.

Venligst

Thomas og Lene

Torsdag den 23. november afholdte vi klubbens ordinære generalforsamling. Der var fremmødt 87 medlemmer med 19 fuldmagter, i alt 106 medlemmer repræsenteret. Dirigent Søren Thorsen ledede generalforsamlingen jvf. klubbens vedtægter.

Formand Kim Christensen gennemgik hovedpunkterne i bestyrelsens beretning, som du kan finde i sin fulde længde i hæftet Bestyrelses- og udvalgsberetninger 2016/17.

Fortsæt med at læse “Generalforsamling 2017 – et kort resumé”

Hvis ikke det regner, er der nu rimfrost om morgenen og ofte langt op ad formiddagen, da temperaturen og solen ikke kommer op og når at smelte frosten på greens inden temperaturen igen falder om eftermiddagen.

Vi har derfor besluttet at gå over til vinterbane, så det er muligt at spille også i frostvejr.

Vi har skabt en 10 hullers vinterbane på tværs af hullerne på de steder, hvor banen bedst kan klare trafik. Der ligger scorekort med længder, rating og beskrivelse af hullerne i lobbyen.

På det tætklippede skal bolden tee´s op. Dvs enten på vintertees eller på måtte. Du kan købe vintertees i Sekretariatet. Der står en kasse med måtter indenfor døren i lobbyen.

God fornøjelse!

Greenkeeperne

Hul 1 September 2017

Som alle har opdaget, så har banen fået meget mere vand, end den har haft brug for. Det har givet en del udfordringer for jer spillere i form af trælse restriktioner som tvungen brug af bærebag, oplæg og hel/delvis lukning af banen. Det er vi kede af, vi så helst en masse glade golfspillere på banen. Især set i lyset af en ret træls start på sæsonen, ville det være dejligt, at vi kunne byde jer en længere, varmere og absolut mere tør sæsonafslutning.

Fortsæt med at læse “Nyt fra banen”