Nyheder

Helle og Lars Zobbe Mortensen har netop solgt deres bolig gennem vores lokale EDC mægler.

Som tillæg til sponsoratet af vort smukke hul 2, har vi en aftale, der både kommer klubben og dig som medlem til gode. Aftalen indebærer, at der tilfalder klubben et ekstra sponsorbeløb, hvis du vælger at sælge din ejendom igennem EDC Michael Tang. En del af beløbet går til at betale dit kontingent for den næstfølgende sæsons medlemskab af klubben. Her kan du læse mere om EDC Michael Tangs virksomhed.

Skal du sælge din bolig, så gå til EDC. EDC Michael Tang a/s driver tre velkendte ejendomsmæglerforretninger i Værløse, Farum og Bagsværd.

Sekretariatet/Pia

Bestyrelsen vil gerne gøre mere for vores ’senior’-medlemmer – det vil sige voksne medlemmer, der er kommet igennem klubbens introduktionsforløb, men også medlemmer, der har opnået deres spilleret for længe siden.

Klubben har meget velfungerende udvalg for vores unge medlemmer, for nybegyndere og for elite- og holdspillere. Men ikke et udvalg for klubbens øvrige ’voksne’ medlemmer

Fortsæt med at læse “Udløbet: Nye muligheder for dig – onsdag den 25. april 2018 kl. 19”

En af turneringsudvalgets NYHEDER i år – en løbende mixed parturnering i perioden maj- september – er ikke bare tænkt som en ny slags turnering, men også som en anderledes turnering med stort selskabeligt formål, nemlig at skabe relationer på kryds og tværs ud over dem man har i forvejen.

Derfor håber vi at få endnu flere tilmeldinger ud over dem der allerede er kommet, og meget gerne også fra medlemmer som ikke sædvanligvis deltager i klubturneringer.

Fortsæt med at læse “SIDSTE UDKALD – LØBENDE PARTURNERING – deadline 30. april kl. 12.00”

Søndag fandt 76 medlemmer frem i tågen og teede ud kl 9.30 i årets åbningsturnering. Flere medlemmer, heriblandt formanden 😊, var stødt på, at EGA-handicap status er et krav for deltagelse i klubturneringer.

Vi skal hermed opfordre alle til at indberette så mange scorekort som muligt i løbet af sæsonen. Det giver det mest retvisende billede af vores (golf) handicaps. Husk at markere EDS i GolfBox, når du indberetter.

Fortsæt med at læse “Sæsonen er skudt i gang!”

Som noget nyt har Turneringsudvalget sammensat en parturnering. Vi håber turneringen vil give nogle sociale relationer, idet turneringen giver mulighed for, at møde medlemmer, man ikke har spillet med tidligere. Deltagerne skal være mixed par: Gifte, samboende, eller bare spille sammen, max EGA handicapindex 48, og være fuldtidsmedlem af Værløse Golfklub.

Turneringform: Greensome 

Afvikling: parrene deles op i puljer, parrene aftaler selv spilletidspunkt

Første runde skal være afviklet senest 30. juni.

For yderligere informationer se opslaget i GolfBox.

Tilmelding i GolfBox frem til 30. april kl. 12.00

Turneringsudvalget

Karen Overgaard

Her kan du finde datoer mv for alle planlagte Klubturneringer i 2018.

VI HAR FYLDT PROSHOPPEN MED NYE VARER – så kom ind og kig. Vi har udstyr fra Cleveland Srixon, Mizuno, Taylormade, Cobra, Callaway og Wilson Staff. Vi har fået sko hjem fra Under Armour, Footjoy, Nike og Ecco med alle de nyeste modeller. Vores herretøjskollektion er blevet udvidet med Lindeberg, Under Armour og Nike. Vi fortsætter dametøj fra Daily og Abacus men supplerer med en lækker kollektion fra Röhnisch.

Fortsæt med at læse “Proshoppen åbner 1. april”

Værløse Golfklub åbningsturneringVi har forlænget tilmeldingsfristen til Åbningsturneringen på søndag den 15. april til torsdag kl 12.

Banen er åben for spil på alle 18 huller, og det er muligt at køre med trolley og scooter. Eneste restriktioner er, at vi skal tee op/anvende måtte og buggykørsel er ikke tilladt.

Vi glæder os til at starte sæsonen op på søndag, og håber du vil være med!

Venlig hilsen

Turneringsudvalget