Nyheder

Har du en ven, som måske kunne tænke sig at spille golf, så tilmeld jer “Spil med en ven” turnering søndag 26. maj kl. 14. Så kan I sammen spille foursome på den rigtige bane.

Det bliver en super sjov og hyggelig eftermiddag i golfklubben, hvor vi starter en 1 times træning og generel introduktion til golfspillet og fra kl. 15.20 kan I så komme på den store bane og spille 9/5 hullers foursome sammen med andre nye juniorer.

Vi håber på stor opbakning og selvfølgelig på at kunne få en masse nye juniormedlemmer.

Tilmelding foregår her på denne doodle.

I skal tilmelde jer selv og i kommentarfeltet notere et fornavn og alder på den ven I tager med.

Venligst

Juniorudvalget

Værløse Golfklub

Det opmærksomme klubmedlem har nok observeret, at der ikke længere hænger information om dagens pindplacering på udslagshuset ved 1. tee. Det tidligere pindplacerings system med fire ruder, hvor placeringen skulle holdes indenfor ruderne på alle huller, har givet greenkeeperne meget begrænsede muligheder for valg af placering på vores små, ondulerede greens.

Vi har i Baneudvalget besluttet at ophæve dette system, så greenkeeperne fremover kan vælge mere fleksible pindplaceringer.

Der vil gå lidt tid inden vi har nye scorekort klar, så der figurerer uaktuel information om pindplacering på bagsiden nogen tid endnu.

Vi kan i øvrigt anbefale jer at anvende app-en GLFR, hvor der ligger en digital baneguide for vores bane med afstandsmåling og pro-ens anbefaling til spil af hullerne.

På Baneudvalgets vegne

Henrik Sørensen

Formand

Team Rynkeby Øresund har igen i år valgt at afholde deres årlige golfturnering til fordel for Børnecancerfonden i Værløse Golfklub.

Vær med til at gøre en forskel, og få en stor oplevelse ud af det.

Turneringen afholdes fredag den 7. juni.

Dagens program er:

Kl. 08.00 – Morgenmad & information

Kl. 09.00 – Gunstart

Kl. 14.00 – Frokost og præmieoverrækkelse

Fortsæt med at læse “Vi støtter børn med kræft via Team Rynkeby”

Vi igen i år har vores Cafekort.

Så hvis ikke du allerede har et kort, så kom ind i caféen og køb et til 300 kr. med en værdi af 350 kr.

Eller tank op for minimum 300 kr. og vi gir´ 50 kr. oveni.

Cana Catering

Der er desværre udsigt til, at nattefrosten vender tilbage og endda også, at nedbør kommer i form af sne. I morgentimerne vil der være risiko for rimfrost. Især de nætter, hvor det er koldt og klart er der risiko for rimfrost også selvom temperaturen står på plusgrader. I tilfælde af rimfrost er banen lukket, uanset hvad andre opslag eller skilte i øvrigt viser.

Færdsel på rimfrostramte arealer knækker græssets blade og giver langvarige skader, samt åbner op for svampeangreb.

Vi informerer om den aktuelle situation via Golfbox.

Vi vil så vidt muligt blokere banen indtil rimfrosten er forsvundet. Hvis du er tilmeldt sms via Golfbox, vil du modtage en besked om, at din tee-tid er annulleret. Ønsker du at spille på et senere tidspunkt, skal du booke en ny tee-tid.

I den kommende weekend 4.-5. maj kan alle eftermiddags bookingerne blive ramt, hvis det blive nødvendigt at rykke starttiderne for Danmarksturneringen.

Respekter venligst forbuddet og hjælp med at passe på vores bane.

Greenkeeperne

Vi har startet en ny Facebook gruppe op, der skal hjælpe jer – klubbens medlemmer, både nye og eksisterende – med at finde en eller flere at spille med, når I overvejer at booke en teetid eller allerede har booket en tid i GolfBox.

Respekter venligst, at gruppen ikke skal bruges til at reklamere for udstyr eller til at aftale andre ting. Formålet er alene, at du skal kunne finde en spillemakker, når du har brug for det.

Anmod om medlemskab på www.bit.ly/værløsespillemakker – Så godkender vi dig til gruppen.

Mange tak til Benjamin Rud Elberth, som hjælper os med at administrere den nye gruppe.

Sekretariatet/Pia

Golf & Business Butler – Nordic Group har gennem de sidste 5 år udviklet og arrangeret store og eksklusive luksus golf matches i førende, smukke og unikke danske, svenske og norske golfklubber (bla. Miklagard, Oslo, Barsebäck, Woodlands, Bokskogens, Vasatorp, Båstad, Rya, Simons, Kokkedal, Hornbæk, Sorø og Aalborg, m.fl.)

Værløse Golfklub er fra GBB Arrangøren betragtet som et blandt disse lækre golfanlæg. Dejlig smuk golfbane med lynhurtige greens, masser af dansk golfklub charme og super elegant og hyggeligt klubhus.

GBB Matchen i Værløse GK, lørdag d. 29. juni 2019 indeholder og inkluderer dette i prisen:

Fortsæt med at læse “GBB Match kommer til Værløse Golfklub”

Er der hold i postulatet om, at golfspillere lever længere?

Hvordan kan det være, at golfspillere i gennemsnit lever 5 år længere?

Kan hjertelægen forklare det?

Kom til et halvanden timers gratis, spændende foredrag om sammenhængen mellem godt helbred og golf.

Torsdag den 27. juni fra kl.19-20.30 inviterer vi til foredrag i Golfcaféen

Foredragsholder er kardiolog, overlæge, klinisk lektor ved Nordsjællands Hospital Karim Yafasov, som er ekspert i de faglige årsager til at golf gavner helbredet.

Fortsæt med at læse “Dit hjerte vil elske golf!”

Vi gentager sidste års succes med en eksklusiv fiske- og skaldyrsbuffet fredag den 10. maj.

På den lækre buffet finder du:

• Legeret/cremet hummerbiscue
  • Urtebagt mørksej i hvidvin og årstidens grønt
  • Hjemmelavet sennepsild
  • Muslinger
  • Skaldyrssalat
  • Kryddermakrel
  • Krabbekløer/ Stout øl og dild
  • Jomfruhummerhaler
  • Varmrøget laksesalat
  • Fisketærte
  • Lakseroulade med cream cheese og urter
  • Æg
  • Årstidens salater
  • Hjemmebagt brød
  • Aioli
  • Chili mayo
  • Kæmpe rejer i chili på spyd

Prisen er kun 279,- kr

Bord og menu skal bookes i GolfBox.

Vi glæder os meget til at se Jer.

Cana Catering