Er der hold i postulatet om, at golfspillere i gennemsnit levere 5 år længere?

Kom til et halvanden timers gratis, spændende foredrag om sammenhængen mellem godt helbred og golf.

Torsdag den 25. april fra kl.19-20.30 inviterer vi til foredrag i Golfcaféen

Undersøgelser viser, at

• Golf forbedrer konditionen
  • Golf har positiv indflydelse på kolesterolindholdet i blodet og reducerer omkredsen omkring taljen
  • Golf giver psykisk velvære og gode sociale relationer

Foredragsholder er kardiolog, overlæge, klinisk lektor ved Nordsjællands Hospital Karim Yafasov, som er ekspert i de faglige årsager til at golf gavner helbredet.

Fortsæt med at læse “Dit hjerte vil elske golf!”

Udvalget her er et nyt tiltag. Der er gennem årene mange medlemmer, der har ydet en frivillig indsats for klubben, når hækkene skulle klippes, træværk males, blomster vandes osv. Det sætter vi stor pris på. Det er disse frivillige indsatser, vi gerne vil “formalisere”. Skabe en stab af frivillige, som gerne vil bidrage med en lille eller større frivillig indsats for at vores klub skal fremstå indbydende og velholdt. En stab af frivillige, som vi kan kontakte efter behov – til vedligeholdelses opgaver og/eller ad hoc opgaver i Klubhus området.

Det er udvalgets formål løbende at vedligeholde klubhusfaciliteter og udenoms arealer, så de fremstår i god og tidssvarende stand. Det skal være rart og indbydende at komme i klubben for både medlemmer, gæster og personale.

Fortsæt med at læse “Frivillige til Klubhusområde udvalg”

Til dig, der gerne lige vil se om golf er noget for dig eller, hvis du allerede selv er ramt af golf, så tag en ven-familie medlem-bekendt-nabo med, som du vil introducere til golfsporten, med hygge golf-træning, sandwich og en vand.

Vi afholder åben fællestræning en lørdag formiddag hver måned i sæsonen, på følgende lørdage:

6. april, 11. maj, 8. juni, 3. august, 7. september

Programmet er:

Fortsæt med at læse “Velkommen til åben fællestræning for nye golfspillere”

Hvad sker der på banen?

Greens er kommet godt gennem vinteren, med stort set ingen svampeangreb. Der er lidt mos, som skyldes den høje fugtighed, der har været. Mosset er blevet sprøjtet med jernsulfat, som farver mosset brunt. Gentagne behandlinger vil få mosset til at dø og kombineret med gødning, vil græsset hurtigt genvinde det tabte terræn og spiloverfladen vil ikke komme til at lide under det.

Resten af banen har også klaret vinteren fint. Ser vi bort fra den store mængde nedbør de sidste dage, er alt egentlig godt. I skrivende stund er regnmængden målt til 70 mm. på under en uge. Kombineret med, at jorden i forvejen var vandmættet, betyder det, at nedbøren ikke kan trænge gennem jorden i det normale tempo, men i stedet for bliver liggende på overfladen.

Fortsæt med at læse “Nyt fra banen”

Vi har fået regn i mængder (120 mm), så der ligger frit vand på mange huller. Vi håber banen tørrer ud de kommende dage, hvor der er udsigt til blæst og mindre fugtigt vejr.

Banen er lukket til og med torsdag formiddag (21.3), hvor vi vurderer status igen.

Mvh greenkeeperne

Vi har indgået en sponsoraftale med Bichel Vine, som vi er ret stolte af. Læsere af avisernes vinsektioner genkender sikkert navnet ”Bichel”. Bichel er et stærkt navn i gourmetverdenen, og deres vine rammer næsten altid anmeldernes Sweet Spot.

Udover bichel.dk har Bichel i hovedstadsregionen butikker på Frederiksberg og i Klampenborg – sidstnævnte i særdeleshed et besøg værd med sin beliggenhed til Øresund og masser af luft og inspiration. På Frederiksberg er Bichel’s bybutik hvor der kan tankes op under mere centrale betingelser. Du kan altid tage fat i Carsten Johnsen på carsten@bichel.dk eller her i klubben, hvor Carsten er medlem, hvis du har brug for tips om mad og vin.

Fortsæt med at læse “Ny sponsor – Bichel Vine”