Nyheder

Værløse Golfklub afholder DGU juniorranglisteturnering fredag d. 10. august 2018, hvor 72 dygtige juniorer vil dyste om vigtige ranglistepoint samt flotte præmier fra vores sponsor Cleveland/ Srixon. Turneringen er et heldags arrangement og første tee-tid er allerede 7.30.

For at afvikle turneringen i professionel stil og tilsikre god stemning omkring arrangementet har vi brug for ekstra hænder dagen igennem. Hvis du har lyst til at støtte op om VGK’s juniorer og give en hjælpende hånd, må du gerne henvende dig direkte til turneringsleder Erik Krzton på erik@krzton.dk/ 51 72 44 15.

Vi glæder os til en hyggelig dag og ser frem til en masse positive henvendelser.

Juniorudvalget

Værløse Junior Open 2018

Fredag morgen klokken halv syv checkede hækkeklipper-holdet ind og gik i gang med klubbens mere end 400 m bøgehække.

Mange tak til Torben, Jumbo, Harry, Kirsten og Margrethe.

Det er en fantastisk indsats I gør for klubben, meget værdsat.

Sekretariatet/Pia

Golfcaféen har lyttet til de mange medlemmer, som gerne fortsat vil have et Cafékort og opnå rabat ved køb i Caféen.

Det nye kort kan du købe i Caféen for 300 kr – du får købeværdi for 350 kr.

Golfcaféen

Midt i maj måned udsendte vi første runde af Golfspilleren i Centrum 2018 til en trediedel af medlemsskaren. Mange tak for respons, feedback og kommentarer.

Resultaterne for banen kan du se herunder.

Ved siden af tallene her for maj kan du se udviklingen i forhold til sidste år og i sidste kolonne BM (benchmark), mod de klubber vi sammenligner os med – andre golfklubber i hovedstadsområdet.

Fortsæt med at læse “Tak for besvarelserne”

Alle, der deltager i en eller flere af jubilæumsugens turneringer og/eller afslutningsturneringen i oktober deltager med et lod i lodtrækningen om et golfophold for to personer i Spanien, sponsoreret af Classic Golf.

Hvis ikke du allerede har tilmeldt dig en af turneringerne i jubilæumsugen kan du nå det endnu:

Jubilæumsugen 24. -30. juni

Alle tilmeldte deltager i lodtrækningen om golfopholdet. Deltagerne i året afslutningsturnering den 7. oktober er ligeledes med i lodtrækningen, som finder sted umiddelbart efter præmieoverrækkelsen til klubbens afslutningsturnering i oktober.

Mange tak til Classic Golf

Sekretariatet/René

Kære alle

Vi glæder os til at tage jer med på en eventyrlig golfrejse til Sydafrika. Vi skal opleve den fascinerende sydafrikanske natur, kultur og et eldorado af lækre golfbaner. Det vil være lækkerier til både golfkroppen, maven og ganen.

Vi vil rigtig gerne præsentere turen mundtligt ved et VIP – arrangement, som foregår

Onsdag 20. juni kl. 19-21

i cafeen i Værløse Golfklub. Vi får besøg af Golf Plaisir samt af to sydafrikanske guider og direktøren for Spier Vingård, som vi skal bo på.

Vi glæder os meget til at præsentere rejsen.

For jer som absolut ikke kan vente til 20. juni så er vores rejseplakat her og link om selve rejsen.

Kort overblik over turen

Tilmeld jer gerne til VIP-arrangementet på onsdag her på email: lindhardtgolf14@gmail.com.

Vi glæder os til at se jer.

Venligst

Lene og Thomas

Torsdag og fredag i denne uge, bliver der høstet rough på banen. Det er et firma udefra, som er bestilt til at løse opgaven. De er vant til at køre på golfbaner, men tag venligst hensyn til dem alligevel.

Vi følger den roughplan, der er udarbejdet efter aftale med Furesø Kommune

Mvh. Greenkeeperne

Victor Martens startede som elev hos os i 2014. Victor har gennemgået den 4-årige uddannelse som greenkeeper og bestod sin afsluttende eksamen sidste fredag. Vi fejrede Victor på personalemødet torsdag.

Victor fortsætter i klubben som sæsonansat greenkeeper.

Sekretariatet/Pia

I jubilæumsugen – uge 26 – skal vi fejre klubbens 25 års jubilæum med sjove aktiviteter, turneringer og fest. Om mandagen bliver der sat et stort telt op i gården. Teltet kan bruges hele ugen, og det er her selve jubilæumsfesten om lørdagen bliver holdt.

Her er en oversigt over ugens turneringer og fest

(med link til tilmelding i GolfBox)

Download programmet for hele ugen med flere detaljer

Ugedag Dato Aktivitet/tilmelding Åben for
Søndag 24.6 Jubilæumsåbningsturnering Alle
Mandag 25.6 Morgenfruernes jubilæumsturnering Alle damer 50+
Mandag 25.6 Blå jubilæumsmandag VGK medl.
Tirsdag 26.6 Turfernes jubilæumsturnering Alle mænd 55+
Onsdag 27.6 Herreklubbens åbne jubilæumsturnering Alle herrer
Torsdag 28.6 Åben damejubilæumsdag Alle damer
Fredag 29.6 Jubilæumssponsortræf VGK sponsorer