Nicolaj Knak Ostersen

Protræner Nikolaj Knak Ostersen

nknak1@hotmail.com

Jeg er 25 år gammel, og er lige flyttet til København fra Skjern i Vestjylland. Jeg bor med min kæreste gennem 8 år, Pernille, og flyttede til København den 1/11. Pernille færdiggjorde sin bachelor i Sociologi i sommers og er lige startet sin kandidat i Technoantropologi på Aalborg universitet i København.

Jeg har være golftræner igennem de sidste 5 år. De første 2 år foregik i henholdsvis Kolding Golf Club hos Kenneth Hansen, i Herning Golfklub hos Jacob Nordestgaard og de sidste 3 år har været hos Kristoffer Moesgaard i Trehøje Golfklub. På grund af de 3 forskellige arbejdspladser føler jeg at jeg har fået en bred viden omkring forskellige tilgange til den enkelte elev. Jeg har alt min tid som golftræner undervist alle typer af medlemmer, golfspillere i alle aldre og på alle niveauer og finder en glæde ved at hjælpe alle med at forbedre sig.

Min trænerfilosofi er at tilpasse min undervisning til den enkelte elev. Dog gør jeg rigtig meget ud af at de eventuelle rettelser skal være letforståelige og at man efter hver lektion går fra mig med en øvelse til selvtræning.

Jeg har igennem de sidste 5 år været på mange kurser for at videreuddanne mig selv, både golfteknisk og pædagogisk.

Jeg glæder mig rigtig meget til samarbejdet med Thomas og Lene, samt at møde alle jer i Værløse Golfklub.

Nicolaj Knak Ostersen