Sport & Elite

Sport og Eliteudvalget har til opgave at varetage alle sportslige aktiviteter for klubbens elite, divisions- og regionsgolfere. Udvalget varetager dialogen og koordinerer træning for klubbens eliteold med klubbens trænere. Sport og Eliteudvalget er endvidere i tæt dialog med Juniorudvalget.

Ydermere indstiller udvalget enkelte spillere til speciel træning, og udtager eller udpeger holdkaptajner, der udtager hold/spillere til turneringer.

Visioner for Sport og Elite

• VGK’s elite spillere er frygtet af modspillere for deres korte spil og mindset
  • Alle VGK’s Elitehold har nøgleord som Teamspirit, Mental styrke samt er godt forberedt til matcherne
  • VGK er en attraktiv golfklub som tiltrækker elitespillere
  • VGK’s elitehold skal fødekædes fra junior afdeling

Fokus 2018

Sport og Elite udvalgets primære fokus område i 2018 er, at få optimeret 2020 strategiplan med fokus områder som ”Det korte spil” samt blive ”Mentalt stærkere”

I 2017 var et af fokus områderne, at få Værløses Golfklubs bedste juniorer udviklet og modnet til at blive kommende elitespillere for klubben. Udvalget håber på, at få yderligere 5 –  6 juniorerne integreret på dame og herre eliteholdene i løbet af året 2018, så vi får ca. 10 juniorer i 2018 integreret i dame og herre eliteholdene.

Klubbens eliteafdeling bliver varetaget af frivillige medlemmer og trænerne i klubbens Sport- & Eliteudvalg.