Sport & Elite

Sport og Eliteudvalget har til opgave at varetage alle sportslige aktiviteter for klubbens elite, divisions- og regionsgolfere. Udvalget varetager dialogen og koordinerer træning for klubbens eliteold med klubbens trænere. Sport og Eliteudvalget er endvidere i tæt dialog med Juniorudvalget.

Ydermere indstiller udvalget enkelte spillere til speciel træning, og udtager eller udpeger holdkaptajner, der udtager hold/spillere til turneringer.

Visioner for Sport og Elite

• VGK’s elite spillere er frygtet af modspillere for deres korte spil og mindset
  • Alle VGK’s Elitehold har nøgleord som Teamspirit, Mental styrke samt er godt forberedt til matcherne
  • VGK er en attraktiv golfklub som tiltrækker elitespillere
  • VGK’s elitehold skal fødekædes fra junior afdeling

Fokus 2019

I starten af 2017 fik SE udvalget udarbejdet en 2020 strategiplan, hvor fokus i 2017 og 2018 har været at skabe et fundament med nogle gode trupper på de respektive hold, veteran, senior, dame og herre holdene. Det føler SE udvalget, at det er lykkedes godt med og at trupperne i 2019 ikke har været stærkere i flere år i VGK.

I 2018 rykkede Dame 1 og Herre 1 en række op i divisionerne, hvilket var super flot, men det betyder ikke, at udvalget hviler på laurbærrene og slapper af. SE udvalget har større ambitioner og satser på 2 oprykninger mere i 2019.

Basis konceptet i 2019 er den samme som i 2017 og 2018 med, at være ”mentale stærke” samt ”ekstra skarpe i det korte spil”.

Klubbens eliteafdeling bliver varetaget af frivillige medlemmer og trænerne i klubbens Sport- & Eliteudvalg.