Motionisttræning

Vi har sammen med klubbens trænere organiseret en træning, som klubben giver dig. Begyndere har haft stor glæde af denne mulighed, og nu udbreder vi den til motionister i klubben. Træningen henvender sig bredt til medlemmer med et handicap fra 11,5 til 48.

Træningen gennemføres hver uge torsdag kl. 18 og lørdag kl. 13 – så også de erhvervsaktive kan deltage. Træningen er bygget op om 4 forskellige moduler – så vær lidt opmærksom, når du booker dig på træningen, så denne mulighed kan komme ud til så mange som muligt.

Har du deltaget i et loop, så lad venligst andre medlemmer komme til også.

Der er tale om holdtræning, men vil du gerne dygtiggøre dig individuelt – så tag fat i trænerne direkte.

Tilmelding til motionisttræning skal ske via GolfBox. Der er sat et maksimum på 16 deltagere, for at trænerne kan sikre en rimelig kvalitet i træningen.

Du bliver sat på venteliste, hvis træningen er fuldtegnet.

Du kan selv følge med i om du er deltager eller reserve, hvis du går ind på spillerlisten og klikker på A-rækken, så får du deltager/reservelisten op.

Der er også tilbud om fællestræning for begyndere og for ungseniorer (19-29 år). Alle med tilmelding i GolfBox.