Motionister

Motionistudvalgets nye aktiviteter er for alle

Motionistudvalgets aktiviteter retter sig mod alle voksne medlemmer i klubben, der er interesseret i at deltage i aktiviteterne – uanset om du er ny eller etableret, om du er ung eller senior, om du har højt eller lavt handicap. Vi har afprøvet SimGolf i vinterhalvåret, hvilket har været en succes. Og vi fortsætter med nye aktiviteter i denne sæson, som selvfølgelig fokuserer på golfspillet, men som lægger stor vægt på, at der skal være et socialt element.

Du får her en kort introduktion til vores nye aktiviteter og kan læse mere detaljeret om dem:

Motionisttræning – flere gange hver uge

Fredags-Grill-Golf – en anderledes fredag aften

Søndags-Golf – kom ud og få spillet med nogle andre

9-hullers MotionsDouble-turnering – en fleksibel mulighed for dig og din partner

Putteturnering – klubmesterskab søndag 1. september

Du tilmelder dig alle vores aktiviteter i Golfbox under Klubturnering (nederste punkt i menuen til venstre).

Motionistudvalgets medlemmer