Morgenfruerne

Morgenfruerne er en senior damegruppe, som er åben for alle spillere over 50 år, der er medlem af Værløse Golfklub.

Morgenfruerne henvender sig til damerne i Værløse Golfklub på 50+ og et handicap på maks. 54.

Vi er en klub i klubben, hvis formål er at styrke kammeratskab og fællesskab gennem afholdelse af golfturneringer på egen bane, udflugter til fremmede baner samt en årlig forårstur.

Vi har i år 22 ordinære spilledage med fortrinsret fra kl.8.30 til 9.50.

Vi spiller en løbende turnering for hele sæsonen samt endagsturneringer, der er fastlagt i turneringsplanen. Vi har i år planlagt 1 spilledag på fremmed bane og 1 turnering med Turferne.

Vi mødes alle i klubhuset mandage senest kl. 8.15 med pakket bag, udskrevet scorekort og klar til at gå ud. Vi trækker lod mellem de fremmødtes scorekort, og går ud i 3 og 4 bolde.

Der er udarbejdet en tidsplan, der sørger for, at seneste hold slår ud på starthullet 8.50, så vi alle er inde mellem kl. 12.40 og kl.13.00 og på den måde understøtter vores sociale liv i klubben.

På glædeligt golf-gensyn

Indmeldelse Morgenfruerne