Dameklubben

Velkommen til Dameklubben – Værløse Golfklub – 2018

Dameklubben er en klub i klubben, og formålet er at knytte såvel gamle som nye spillere sammen om golfspillet og hyggeligt samvær.

Alle damer med medlemskab i Værløse Golfklub og et anerkendt handicap på 54 eller derunder kan blive medlem af Dameklubben. Selv om dit handicap ved sæsonstart ikke er lavt nok, kan du melde dig ind, så snart du når hcp. 54.

Hvad koster det og hvordan melder du dig ind?

Kontingent er fastsat til 300 kr. for hele sæsonen – de 25 kr. går til en jubilæmsfond (vi holder en fest i 2021  når Dameklubben fylder 25 år).

Indmeldelse sker via Golfbox, hvor du også kan betale on-line.

Aktiviteter og turneringer

Vi spiller hver onsdag fra den 18. april til den 10. oktober, hvor vi har Afslutningsturnering, og desuden har vi en Nisseturnering den 17. november.

Pointturnering:

Vi spiller en løbende 18-hullers pointturnering i 2 rækker over 14 onsdage, hvoraf de 6 bedste scores tælles sammen til årets endelige resultat. Vinderen i hver række kåres til årets Dameklubmester.

Efter hver spilledag skrives Stableford scoren på listen i omklædningsrummet og scorekortet lægges i den røde postkasse.

4 onsdage (25. april, 6. juni, 4. juli og 1.eller 8. august) spiller vi slagspil sideløbende med Pointturneringen. Det er dog frivilligt om man vil deltage i slagspillet. De 2 bedste runder udløser præmier.

Eclectic turnering:

Vi spiller ligeledes Eclectic over de samme 14 onsdage. Det laveste antal slag pr. hul skrives ind på skemaerne i de hvide mapper i omklædningsrummet. Udregningsmåden vil være beskrevet forrest i mapperne.

9-hullers turnering i september:

I september/oktober måned spiller vi en 9-hullers turnering:

Alle spiller fra tee 58 den 5/9

Alle spiller fra tee 52 den 12/9

Alle spiller fra tee 58 den 19/9

Alle spiller fra tee 52 den 26/9

Alle spiller fra tee 58 den 3/10

Der er præmier pr. spilledag. Præmierne uddeles ved Afslutningsturneringen den 10. oktober.

Præmier:

I alle turneringer vil der være præmier til min. hver 8. spiller.

Præmier for de løbende turneringer vil blive uddelt ved Afslutningsturneringen den 10. oktober.

Birdies skrives på listen i omklædningsrummet og præmieres med bolde som uddeles ved spiseturneringerne.

Tider til onsdagenes løbende turneringer bookes via Golfbox, og dameklubbens medlemmer har fortrinsret kl. 09:00 – 10:20 og igen kl. 14:30 – 17:20. Det er kun dameklubbens medlemmer, der kan bestille disse tider, men bemærk, at såfremt tiderne ikke er booket lørdag aften, vil de blive frigivet til bestilling for andre spillere.

Ca. en gang om måneden afholder vi en turnering med gunstart – Spiseaften (start på alle huller på samme tid), og efter endt runde, mødes vi til middag i klubhuset og der vil være præmier til de dygtigste. Her skal betales for maden – prisen for en spiseaften er ca. 160 kr., som dækker 1 ret incl. 1 genstand og præmier.

Vi har Skovbo og Gilleleje som venskabsklubber. Vi skiftes til at spille hos dem eller hos os. I 2018 kommer Gilleleje på besøg hos os den 2. maj og vi bliver inviteret til Skovbo den 1. eller 8. august.

Vi arrangerer også en Weekendtur. Den finder i år sted den 18. – 19. august, og der er normalt plads til ca. 36 spillere fra Dameklubben. I år går turen til Sverige. Tilmelding og betaling til turen sker via Golfbox. Vi spiller 2 gange, spiser middag sammen og overnatter.

Bestyrelsen

Har du spørgsmål, ris/ros og/eller gode idéer, er du velkommen til at kontakte én fra bestyrelsen:

Anni Saaby (Formand), Marianne Skjøt, Lena Dahl, Lene Larsen, Birgit Jørgensen, Jette Hansen på Dameklubbens mailadresse: vgkdameklub@gmail.com.

Vi glæder os til at byde både gamle og nye medlemmer velkommen til sæsonen 2018.

Vi håber, at alle vil nyde deres medlemskab af Dameklubben.