Sommerbridge

Bridgeklubben Green Card har traditionsmæssigt holdt pause i sommerhalvåret. I vinterhalvåret spiller vi bridge tirsdag aften i lobbyen i golfklubben.

Sidste år spillede en del af medlemmerne også bridge tirsdag aften i maj, juni og september i Stiens bridgelokaler i Farum. Vi gentager succesen i år med en gang sommerbridge i Stien tirsdag aftener i maj, juni og september. Man tilmelder sig kun de aftener, hvor man har lyst til og mulighed for at spille.

I Green Card er der plads til nogle få nye medlemmer, enkelte spillere eller par. Skulle du have interesse herfor kan du kontakte formanden (oogkskjoet@privat.dk, 44 48 12 57). Eventuelt som start aftale at spille med én eller flere tirsdage som prøve.

I Green Card benytter vi nu maskinlagte kort og elektronisk regnskabsføring og resultatopgørelse. Detaljerede resultater af en aftens bridgespil kan derfor hurtigt ses på internettet.

Mere information om Green Card.

Bridgeklubben Green Card

Marts 2019