Blå Mandag

Når du har bestået prøvemedlemskabet og erhvervet national spilleret, har du mulighed for at spille med både nye og mere erfarne golfspillere i de hyggelige Blå Mandags-turneringer. Dem kan du også tilmelde dig under Klubturneringer i GolfBox.

Turneringen er for alle medlemmer med handicap under 54 og gennemføres i en afslappet atmosfære, hvor hovedformålet er at vænne sig til at deltage i klubturneringer, lære andre spillere at kende og være med i det sociale samvær efter turneringen.

På mandage, hvor der afvikles Blå Mandag spiller kaninerne med i deres egen række. Derfor vil du i din tid som begynder/kanin allerede have stiftet bekendtskab med turneringen og kende mange af deltagerne. Som ny golfspiller anbefaler vi dig på det varmeste at deltage i Blå Mandag, som er en af Værløse Golfklubs mest populære klubturneringer.

Alle Blå Mandags-turneringer efterfølges af fælles spisning i Golfcaféen.

Der spilles Stableford og der er præmie til 1., 2. og 3. pladsen i begge rækker. Tak til DanBørs A/S, som sponsorerer præmierne.

Tilmelding og betaling foregår via GolfBox

Motionistudvalget har også 9 huls turneringer på fredage og søndage, som vi vil opfordre dig til at deltage i. Dem finder du også under Klubturneringer i GolfBox.