Medlemsområde

Velkommen til Værløse Golfklubs medlemsområde!

Her finder du information om medlemsaktiviteterne i Værløse Golklub. I klubbens forum kan du som medlem deltage i debat, drøfte stort og småt, komme med forslag og dele ros og ris. Forum ligger bag login, de øvrige medlemssider er tilgængelige for alle.

Mange af klubbens godt 1.100 medlemmer er engagerede i en eller flere grupperinger i klubben: begyndere, juniorer, sport & elite eller i klubber-i-klubben. Selv om golfens handicap-system netop tilgodeser, at man kan spille med alle, så kan det af og til være godt at være blandt “ligesindede” både på banen og i sociale sammenhænge.

I Facebook gruppen Find en at spille med kan du søge spillemakkere, når du har brug for det.

De frivillige i klubbens udvalg og bestyrelserne i klubber-i-klubben løser mange af opgaverne og står for aktiviteterne i disse grupper. Kontakt dem, hvis du vil høre mere om de opgaver, de løser, og er interesseret i at bidrage med frivilligt arbejde.