Medlemsområde

Velkommen til Værløse Golfklubs medlemsområde!

Her finder du information om medlemsaktiviteterne i Værløse Golklub. I klubbens forum kan du som medlem deltage i debat, drøfte stort og småt, komme med forslag og dele ros og ris. Forum ligger bag login, de øvrige medlemssider er tilgængelige for alle.

Mange af klubbens næsten 1.200 medlemmer er engagerede i en eller flere grupperinger i klubben: begyndere, juniorer, sport & elite eller i klubber-i-klubben. Selv om golfens handicap-system netop tilgodeser, at man kan spille med alle, så kan det af og til være godt at være blandt “ligesindede” både på banen og i sociale sammenhænge.

De frivillige i klubbens udvalg og bestyrelserne i klubber-i-klubben løser mange af opgaverne og står for aktiviteterne i disse grupper. Kontakt dem, hvis du vil høre mere om de opgaver, de løser, og er interesseret i at bidrage med frivilligt arbejde.